O jeigu tas meiluzis nusiustu laiskus jos vyrui? Jam gal nera reikalo trint laiskus ir sms? Juk irodymai akyvaizdus... matosi ir nr is kurio sms rasomas, o jei emailas tai velgi viskas matoma. Ne nebent emailam naudotu naujai susikurta e-mail. Bet jei emailuose butu atsiusta foto... p****c
QUOTE(FrigidnaS @ 2012 05 16, 14:48)
Nu kokios gi jūs neatsargios. Toks stantatini įkliuvimas. REIKIA TRINT IŠ KARTO PO GAVIMO. Ir visad viskas bus gerai. Laiškus irgi.
Trinkit ir siųstas ką tik po išsiuntimo, nes esu pagavus, gautas prasitrynė, o siųstą paliko

Papildyta:
QUOTE(NeTaRa @ 2012 05 16, 13:47)
Aš tai nežinau kokie gali būti įrodymai sekso kuris buvo kažkada.
Galiu pavyzdėlį iš savo patirties?

Išvada tokia: jei jau griešyt, visus įkalčius degint iki paskutiniojo

kartais visi tokiu klaisu pasidaro
kai netycia neistrini, ar pagalvoji, kad istrynei ir pan. mano atveju jokiu foto nebuvo, santykiai visi nutraukti, tel. del visa ko tas zmogelis uzvadintas kitaip, ell pastas blokuotas... emiausia visu atsargumo priemoniu
man idomu ka vyrai tada galvoja, kai pamato, kad ju motereles jau i kaire eina arba buvo nuejusi?
kazkaip keista tokiose temose matyt vyrus

man idomu ka vyrai tada galvoja, kai pamato, kad ju motereles jau i kaire eina arba buvo nuejusi?

QUOTE(Bridz
@ 2012 05 16, 18:55)

kartais visi tokiu klaisu pasidaro
kai netycia neistrini, ar pagalvoji, kad istrynei ir pan. mano atveju jokiu foto nebuvo, santykiai visi nutraukti, tel. del visa ko tas zmogelis uzvadintas kitaip, ell pastas blokuotas... emiausia visu atsargumo priemoniu
kazkaip keista tokiose temose matyt vyrus 

Klaidų daryt negalima. Čia ne tas atvejis kai gali netyčia pamiršt. Reikai būt tikrai kad nieko neliko.
Dažniausiai vyrai labai blogai galvoja. Ir pirmas žodis sužinojus buna iš k raidės. Kažkur apie 70 proc vyrų yra begaliniai savininkai, kurie negali kad toleruot, ar suprast moters elesio. Jie tiesiog suvokia kad jau po vestuvių - žmona kaip nuosavybė, be ambicijų, norų, geiduliu. Net jei patys nieko nedaro - vis tiek jų manymu žmona turi galvot tik apie jį. Dažnai jie nebuna blogi, rūpinasi šeima, dirba ir t.t. Kol neišlenda žmonos neištikimybė - o tada tai būna.

Kita dalis bando suprast moteris. Ir tuo atveju po kažkokio įvykio jie bando galvot analizuot, suprast kas įvyko ir kodėl. Būna širdį skaudu, bet jie sugeba atleist.
Nu tiesa dar nenidelė dalelė vyrų yra kurie atskiria meilę nuo sekso. Ir kol žmonos jausmai lieka jam, ir tik jam. Jis leidžia ir toleruoja žmonos akimirkos nuotykius šone

QUOTE(FrigidnaS @ 2012 05 17, 09:07)
Klaidų daryt negalima. Čia ne tas atvejis kai gali netyčia pamiršt. Reikai būt tikrai kad nieko neliko.
Dažniausiai vyrai labai blogai galvoja. Ir pirmas žodis sužinojus buna iš k raidės. Kažkur apie 70 proc vyrų yra begaliniai savininkai, kurie negali kad toleruot, ar suprast moters elesio. Jie tiesiog suvokia kad jau po vestuvių - žmona kaip nuosavybė, be ambicijų, norų, geiduliu. Net jei patys nieko nedaro - vis tiek jų manymu žmona turi galvot tik apie jį. Dažnai jie nebuna blogi, rūpinasi šeima, dirba ir t.t. Kol neišlenda žmonos neištikimybė - o tada tai būna.
Kalta ji, ji K... ji nesugeba įsipareigot ir t.t.
Kita dalis bando suprast moteris. Ir tuo atveju po kažkokio įvykio jie bando galvot analizuot, suprast kas įvyko ir kodėl. Būna širdį skaudu, bet jie sugeba atleist.
Nu tiesa dar nenidelė dalelė vyrų yra kurie atskiria meilę nuo sekso. Ir kol žmonos jausmai lieka jam, ir tik jam. Jis leidžia ir toleruoja žmonos akimirkos nuotykius šone

As esu labai savininkiska reiskias

QUOTE(Bridz
@ 2012 05 17, 09:07)

As esu labai savininkiska reiskias
, nes ne uz ka netoleruociau jo sekso su kita, juo labiau kai tai zinociau, jis man aukso kalnus galetu nest namo, bet is mano puses manau atsako nebebutu i jausmus
. Pastebejau tendencija, kad kai su vyru tik pradedi bendrauti, uzsimezga lengvas flirtas ir tema pvz pasisuka apie nesitikimybe, tai jie ojej kaip drasiai atsauna '' jei moteris eina i kaire, reiskias kazkas ne taip su vyru'' , bet kai lazda atsisuka i ju puse, tai va tada buna 

Žinoma - "aplikui vieni akli durniai - aš vienas visoks idealus ir teisingas" Nors ir moterys turi panašių perliukų
QUOTE(Raselelt @ 2012 05 16, 12:59)
Pvz laiskai arba sms.
O kam juos laikyt?
QUOTE(Raselelt @ 2012 05 16, 14:32)
O jeigu tas meiluzis nusiustu laiskus jos vyrui? Jam gal nera reikalo trint laiskus ir sms? Juk irodymai akyvaizdus... matosi ir nr is kurio sms rasomas, o jei emailas tai velgi viskas matoma. Ne nebent emailam naudotu naujai susikurta e-mail. Bet jei emailuose butu atsiusta foto... p****c
Dar priklauso kas tuose laiškuose parašyta

QUOTE(NeTaRa @ 2012 05 17, 10:33)
O kam juos laikyt?
jei aptarinėta buvusio sekso detalės tai jooo, sunkiau, bet jei gvildentos kitos temos, nors ir apie seksą, išsisukti galima 

QUOTE(FrigidnaS @ 2012 05 17, 11:44)

QUOTE(Bridz
@ 2012 05 17, 10:45)

ir dar kiek. Kartais visai įdomu

QUOTE(Bridz
@ 2012 05 17, 10:45)

na taip