Įkraunama...
Įkraunama...

Atsirado meilužis :)

smile.gif+2012 05 15, 16:07-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 15, 16:07)
tobula intrigele , sakot  biggrin.gif  kaip cia pasakius, visada tekdavo meluoti,kodel uztrunku darbe ir pan. , kodel su ''draugem'' dazniau po kavines pradejau slaistytis, is pradziu sazine negrauze  schmoll.gif , man tai netgi laaabai patiko, bet... dabar... nekartociau nei uz ka, o ypac nebutu buve nakties  doh.gif  blush2.gif

Aš ir nesaukau, kad tai teisinga. Tiesiog viskas gerai baigės, Tu likai pas tą pas kurį labiau traukė, ir jis net nežino ir tikėtina kad niekad nesužinos apie klystelius smile.gif . O jei nebūtų nakties - tai paskui visą gyvenimą galvotum "o kas jei? o kaip būtų, gal be reikalo praleidau?" O kad sažinė truputį graužia tai gerai, nes pirma tau tikrai svarbus tavo žmogus, o antrą - tu tiesiog ją turi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2012 05 16, 08:35)
Aš ir nesaukau, kad tai teisinga. Tiesiog viskas gerai baigės, Tu likai pas tą pas kurį labiau traukė, ir jis net nežino ir tikėtina kad niekad nesužinos apie klystelius smile.gif . O jei nebūtų nakties - tai paskui visą gyvenimą galvotum "o kas jei? o kaip būtų, gal be reikalo praleidau?" O kad sažinė truputį graužia tai gerai, nes pirma tau tikrai svarbus tavo žmogus, o antrą - tu tiesiog ją turi  bigsmile.gif

Tiketina kad nesuzinos... o cia dar gyvenimas parodys... ir kai suzinos is svetimu zmoniu o ne is jos... va tada tai bus.

O del tos nakties tai Breidz ne tokio mastymo kaip tu Frigidnai mirksiukas.gif . Ir saunu kad ji ne tokia kaip tu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelt @ 2012 05 16, 08:05)
Tiketina kad nesuzinos... o cia dar gyvenimas parodys... ir kai suzinos is svetimu zmoniu o ne is jos... va tada tai bus.

O del tos nakties tai Breidz ne tokio mastymo kaip tu Frigidnai  mirksiukas.gif . Ir saunu kad ji ne tokia kaip tu. 4u.gif

Jei sužinos po 5-10 metų tai baiką. Norint tai galima net į teigiamą dalyką išvesti. Svarbu mokėt pakalbėt. Nu o jei sužinos greitai - visur yra sava rizika.
Ir gerai kad masto kitaip, kiekvienas savo pasaulėžiūrą kuria pats, ir beveik pas visus ji kažkuo unikali. Mano gi požiūris yra kažkiek kraštutinumas, ir gal net nėra tai gerai, bet aš tiesiog bandau komentuoti iš tos savo varpinės, Parodyti kiek skirtingą nuomonę į dalykus kur kaip taisyklė dauguma žmonių kategoriškai pasmerkia.
Atsakyti
brrrrr , tikekimes, kad nesuzinos unsure.gif , maziausiai to noreciau ir vargu ar tada pavyktu isversti tai i geraja puse schmoll.gif , as ir pati jei toki dalyka suzinociau, tikrai nenoreciau atleisti g.gif , nors kas cia zino kaip butu.. gal meile nugaletu, bet tokiu atveju kai jau santykiuose buvo neistikimybe ir abu parteriai apie ja zino, tai manau , kad tai tarsi vezys, kuris santykius sues pamazu ir is vidaus.
Atsakyti
QUOTE(Raselelt @ 2012 05 16, 09:05)

Visada galima gintis iki pamėlynavimo, nepagautas ne vagis biggrin.gif

smile.gif+2012 05 16, 12:01-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 16, 12:01)
brrrrr , tikekimes, kad nesuzinos  unsure.gif , maziausiai to noreciau ir vargu ar tada pavyktu isversti tai i geraja puse  schmoll.gif 

Eitų eitų, yra keli gynybos variantai, neretai veikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(NeTaRa @ 2012 05 16, 13:14)
Visada galima gintis iki pamėlynavimo, nepagautas ne vagis  biggrin.gif
Eitų eitų, yra keli gynybos variantai, neretai veikia  4u.gif

Gal ir suveiktų, bet jei netyčiom kokių įrodymų atsirastų tai ta gynyba liktu niekine. Nelygu koks Bridz smile.gif vyras. Jei norės tikėti žmona tai ir tikės, o jei linkęs tikėti tik savimi ir faktais (jei tokių atsirastų)..tai nežinia kaip išsirutuliotų situacija.
Atsakyti
QUOTE(trintukas @ 2012 05 16, 12:23)
Gal ir suveiktų, bet jei netyčiom kokių įrodymų atsirastų tai ta gynyba liktu niekine. Nelygu koks Bridz smile.gif vyras. Jei norės tikėti žmona tai ir tikės, o jei linkęs tikėti tik savimi ir faktais (jei tokių atsirastų)..tai nežinia kaip išsirutuliotų situacija.

Aš tai nežinau kokie gali būti įrodymai sekso kuris buvo kažkada.
Atsakyti
QUOTE(NeTaRa @ 2012 05 16, 12:47)
Aš tai nežinau kokie gali būti įrodymai sekso kuris buvo kažkada.

Pvz laiskai arba sms.
Atsakyti
laimei visi ikalciai panaikinti thumbup.gif biggrin.gif , santykiai sutraukti ir tikrai nenoreciau atnaujinti ju, jauciu , kad net pamacius ta vyruka, pereiciau i kita gatves puse doh.gif biggrin.gif . Man geda uz savo tokius spontaniskus poelgius blush2.gif , o maniskis tai hm.... kazkada kazkokia sms buvo paskaites su zodziais ''pasiilgau'' ar kazkas panasaus doh.gif , tai jis parode ir paklause ''kas cia, kaip suprasti?'' , na o as gi gudrocka , sakau o ko tu nesupranti, pasiilgo tai pasiilgo, tai ka man daryt doh.gif , buciau jo vietoje buvus, tai man atrodo buciau bobai dantis ismalus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , bet jis ramiai, apsirenge ir isejo pas drauga prisigert doh.gif doh.gif , as viska persvarscius , sugavojau istorija , tokia itikinama, kad cia buves bendradarbis, ad isvaziavo i uzsieni dirbti, anksciau gerai sutarem, dabar va parase taip, tai ka man sakau daryti unsure.gif , zodziu issivyniojau ax.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 05 16, 12:42-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 05 16, 12:42)
laimei visi ikalciai panaikinti  thumbup.gif  biggrin.gif , santykiai sutraukti ir tikrai nenoreciau atnaujinti ju, jauciu , kad net pamacius ta vyruka, pereiciau i kita gatves puse  doh.gif  biggrin.gif . Man geda uz savo tokius spontaniskus poelgius  blush2.gif , o maniskis tai hm.... kazkada kazkokia sms buvo paskaites su zodziais ''pasiilgau'' ar kazkas panasaus  doh.gif , tai jis parode ir paklause ''kas cia, kaip suprasti?'' , na o as gi gudrocka , sakau o ko tu nesupranti, pasiilgo tai pasiilgo, tai ka man daryt  doh.gif , buciau jo vietoje buvus, tai man atrodo buciau bobai dantis ismalus  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif , bet jis ramiai, apsirenge ir isejo pas drauga prisigert  doh.gif  doh.gif , as viska persvarscius , sugavojau istorija , tokia itikinama, kad cia buves bendradarbis, ad isvaziavo i uzsieni dirbti, anksciau gerai sutarem, dabar va parase taip, tai ka man sakau daryti  unsure.gif , zodziu issivyniojau  ax.gif

Nu kokios gi jūs neatsargios. Toks stantatini įkliuvimas. REIKIA TRINT IŠ KARTO PO GAVIMO. Ir visad viskas bus gerai. Laiškus irgi.
Atsakyti
QUOTE(FrigidnaS @ 2012 05 16, 13:48)
Nu kokios gi jūs neatsargios. Toks stantatini įkliuvimas. REIKIA TRINT IŠ KARTO PO GAVIMO.  Ir visad viskas bus gerai. Laiškus irgi.

taigi , kad galvojau, jog istrinta viskas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raselelt @ 2012 05 16, 11:59)
Pvz laiskai arba sms.

tik kvailiai netrina jų iš karto.
Atsakyti