Įkraunama...
Įkraunama...

Atsirado meilužis :)

QUOTE(giletaite @ 2012 06 18, 12:44)
Gal netiksliai išsireiškiau...smile.gif Kai žmogus darai tą, ką šeimoje pasiskirstai daryti, o antra pusė , be to ką privalo daryti, daro ir tai ko neprivalo ?smile.gif smile.gif smile.gif smile.gif Kaip tada? Nesakau, kad  niekuo nesirūpina ir daršus ir ne tinginys, bet kartais nutinka taip kaip nutika smile.gif

tas labiausiai ir nervina,kai zmogus "apsisika" atsiprasant nuo koju iki galvos,o paskui bando apsivalyt ir verkia, ir po to dar turi padet ta "suda" valyt nuo jo doh.gif nes juk geras,darbstus,myli ir t.t. tai yra sunkiausia,
atsistoji su kempine ir kibiru vandens ir ziurai , mastai, jai nuvalysi ar vel neapsisiks g.gif biggrin.gif taigi ar apsimoka valyt?o gal nuvalius jau liks svarus ir nebereiks valyt g.gif gal ivertins pagaliau tave ir tavo patangas g.gif o gal ne? g.gif va cia ir buna sunkiausias dalykas ar valyt ir tiket kad isliks svariu ar paleist sudina,bet gera zmogu neskaitant kad "apsisikes" biggrin.gif
nu cia taip negraziai palyginau,bet taip gyvenime ir buna ax.gif
Papildyta:
dar norejau pridurt- geriausia kai "apsisika" vienas, tada ir kitam reik "apsisikt" ir gales viens kitam padet apsivalyt ax.gif biggrin.gif

tik nesupykit uz tokius palyginimus blush2.gif kartais megstu juoda humora ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Grįžusi @ 2012 05 30, 10:58)
Vaje, kokios teisingos, dorivingos, moralios moterytes cia reiskiasi... o ka gi, leiskit paklausti, cia tokios davatkeles veikia, kuo si tema tokia idomi ar net aktuali? Kodel gi apie rankdarbius ar apie vaikuciu pasiekimus nepaplepejus? O gal kokia ikiri mintele moralioj galvytej visgi kirba? Kaip as smagiai pasijuokciau, kai sitos teisuoles ivirs i meiluzio lova, gaila - nesuzinosiu. O "pasivaiksciojimai" po tokias temeles beigi savo nuomones isrekimas yra ne kas kita, o tik bandymas sau priminti savo gi pacios moraluma bei padoruma, kai akys, mintys, o gal ir rankytes krypsta kitur... taip, jus geros, jus visiskai geros, jums Dangus, taciau, kai is to dangaus netiketai isgriusit, bent jau sugebesit prasilinksminti is tokiu kategoriskai davatkisku nusvaigimu... Aciu, pralinksminot, nebukit tokios pagiezingos...

doh.gif oi apie ka jus cia ? doh.gif na taip, mes dorovingos. taip, ziauriai moralios. ir manot del to mums geda? lotuliukas.gif sakyciau mes cia, nes aplink musu vyrus vaiksto/vaiksciojo musu priesingybes, todel labai idomu, kuo tokios moterys motyvuoja savo elgesi. kitos cia del to, kad pacios yra buvusios/dabar yra meiluzemis ir nori pasakyti, kad tai faina arba nera gerai mirksiukas.gif o trecios tiesiog organiskai meiluziu statuso nepernesa, nes, tarkim, ju paniskai bijo savo gyvenime-ar moters meiluzes vyro gleby, ar tu savo ranku, kaip sakot, besitiesianciu meiluzio link tongue.gif na, ir ka? tai nejau manot, kad tai skyrelis, skirtas pasigirti kuri daugiau meiluziu turi ir kuri del to kietesne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 05 30, 12:12)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nieko sau kokie sugebejimai "izvelgti" neva kaip griuciau i kito lova  lotuliukas.gif  Na bet kiekvienas masto pagal savo sugedimo laipsni ,nieko nepadarysi  biggrin.gif  Jeigu jus griutumet kitam i lova ,tai dar toli grazu nereiskia ,kad  griuciau as lotuliukas.gif  ,tikrai prajuokinot savo telepatiniais sugebejimais  biggrin.gif
O kuom tema aktuali ,tai kad kazkada buvau skaudziai isduota buvusio vyro ,todel zinau kaip tai yra skausminga ir kad taip "uz nugaros" elgtis nederetu  schmoll.gif

Niekad nežinosi kaip bus rytoj, taip kad nespjaučiau į šulinį- neduok D. dar reiks savo žodžių gailėtis. Taip ir man teko susipažinti su tuo, kad mylėdamas žmogų gali būti išduotas, na ir ką- pasimokiau, nereikia iš žmogaus tikėtis kažko viršijančio jo galimybes, šiuo atveju amžinos ištikimybės. Vyrai į tai žiūri gerokai paprasčiau. Ir gerai čia viena pasakė autorei, gyvenk ir tylėk, nes nežinai ką veikia tavo vyras kelionėse. mirksiukas.gif Tylėdama išloši bet kuriuo atveju.
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 06 19, 18:06)
Niekad nežinosi kaip bus rytoj, taip kad nespjaučiau į šulinį- neduok D. dar reiks savo žodžių gailėtis. Taip ir man teko susipažinti su tuo, kad mylėdamas žmogų gali būti išduotas, na ir ką- pasimokiau, nereikia iš žmogaus tikėtis kažko viršijančio jo galimybes, šiuo atveju amžinos ištikimybės. Vyrai į tai žiūri gerokai paprasčiau. Ir gerai čia viena pasakė autorei, gyvenk ir tylėk, nes nežinai ką veikia tavo vyras kelionėse.  mirksiukas.gif Tylėdama išloši bet kuriuo atveju.

Nematau prasmes tyleti ... Kalbu ka galvoju . Esu suauges mastantis zmogus ,galiu atsakyti uz savo veiksmus mirksiukas.gif Uz kito zmogaus negaliu ,taip kaip negaliu garantuoti ka veikia jis kai manes nera salia ,taciau yra pasitikejimas ,meile , tas pats poziuris i istikimybe - man to uztenka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NakedA: 19 birželio 2012 - 18:14
QUOTE(NakedA @ 2012 06 19, 20:03)
Nematau prasmes tyleti  ... Kalbu ka galvoju . Esu suauges mastantis zmogus ,galiu atsakyti uz savo veiksmus  mirksiukas.gif  Uz kito zmogaus negaliu ,taip kaip negaliu garantuoti ka veikia jis kai manes nera salia ,taciau yra pasitikejimas ,meile , tas pats poziuris i istikimybe - man to uztenka  mirksiukas.gif

Jusu ar jo? Nemanau, kad atsirastu daug moteru, kurios toleruotu vyro pasakyma: Nebusiu istikimas. lotuliukas.gif
Manau santykiai tuom ir baigtusi dar neprasideje. Vyrai gali sakyti, tai ka moteris nori isgirsti. Gal, pradzioj ir patys tiki tuom. Bet, gyvenimas ilgas ir nenuspejamas. biggrin.gif
Atsakyti
Nebutinai visi vyrai vienodi biggrin.gif
jau taip atrodo palei tokius parasymus ,kad gyvenk ,tylek ir bijok ,nes vis tiek viena diena tave isduos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 06 19, 21:15)
Nebutinai visi vyrai vienodi  biggrin.gif
jau taip atrodo palei tokius parasymus ,kad gyvenk ,tylek ir bijok ,nes vis tiek viena diena tave isduos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Bijai vilko neik i miska.
Atsakyti
QUOTE(diskas @ 2012 06 19, 22:19)
Bijai vilko neik i miska.

Tai va smile.gif o jei nebijai tai ir gyveni ir negalvoji kas bus ,o jeigu ,neeee nu jug vis vien viena diena iskeis i kita doh.gif
Absurdas ,ne gyvenimas tada schmoll.gif
As gyvenu ir tikiu zmogum ,o ne ieskau prie ko prikibti ar tikiuosi blogiausio !
Atsakyti
QUOTE(zuika26 @ 2012 06 19, 16:34)
tas labiausiai ir nervina,kai zmogus "apsisika" atsiprasant nuo koju iki galvos,o paskui bando apsivalyt ir verkia, ir po to dar turi padet ta "suda" valyt nuo jo doh.gif  nes juk geras,darbstus,myli ir t.t.  tai yra sunkiausia,
atsistoji su kempine ir kibiru vandens ir ziurai , mastai, jai nuvalysi ar vel neapsisiks g.gif  biggrin.gif taigi ar apsimoka valyt?o gal nuvalius jau liks svarus ir nebereiks valyt g.gif gal ivertins pagaliau tave ir tavo patangas g.gif o gal ne? g.gif va cia ir buna sunkiausias dalykas ar valyt ir tiket kad isliks svariu ar paleist sudina,bet gera zmogu neskaitant kad "apsisikes" biggrin.gif
nu cia taip negraziai palyginau,bet taip gyvenime ir buna ax.gif
Papildyta:
dar norejau pridurt- geriausia kai "apsisika" vienas, tada ir kitam reik "apsisikt" ir gales viens kitam padet apsivalyt ax.gif  biggrin.gif

tik nesupykit uz tokius palyginimus blush2.gif kartais megstu juoda humora ax.gif  biggrin.gif

Labai geras komentaras.... Ilgai juokiausi....
O visom kategoriškom ir savimi bei vyrais pasitikinčiom pasakysiu.... metai bėga, viskas keičiasi ir mes kartu, taip, kad vienaip vertini situaciją kai tau 20 m, ir deja gerokai kitaip vertini kai tau 40 m.
Atsakyti
Kaip matau vis daugiau moterų "lenda" į viešumą su tokiomis temomis, kaip kad - "Ar turite meilužį"?, wow. smile.gif, aš nustebus. Mano nuvalkiota nuomonė yra tokia, kad jei tu myli žmogų, jei gyveni su juo, turi vaikų, viskas OK, tai kokia gali būti kalba apie meilužį?, jei mano vyras būtų tolimų reisų vairuotojas ar šiaip dažnai nebūtų namuose, man į galvą nešautų jokia mintis jį išduoti. Todėl, kad aš jį myliu, padaryčiau dėl jo viską. Nenoriu jo prarasti. Jeigu atsiranda meilužis, reiškias arba vyras nepilnai užpildo tuštumą lovoje ( 4u.gif biggrin.gif ) arba yra kitų priežasčių. Nors..., jeigu vyras turi meilužę, kodėl moteris negali turėti meilužio? biggrin.gif, žodžiu. Mano nuomone, meilužius turi tik tos, kurios savo vyrą myli nepakankamai stipriai...
Atsakyti
Manau tai yra ziauru blink.gif Kaip moterys gali taip elgtis? Tikriausiai jums gerai ,kai jus tratina kazkoks vyras ,o idomu ar jum patiktu jei jusu vyra darytu kazkokia "kekse"? smile.gif. Nekenciu tokiu zmoniu, slykstynes.
Atsakyti
QUOTE(giletaite @ 2012 06 19, 23:38)
Labai geras komentaras.... Ilgai juokiausi....
O visom kategoriškom ir  savimi bei vyrais pasitikinčiom pasakysiu.... metai bėga, viskas keičiasi ir mes kartu, taip, kad  vienaip vertini situaciją kai tau 20 m, ir deja gerokai  kitaip vertini kai tau 40 m.

As visada vertinu dabartine situacija ,man neidomu ka as mastysiu po 10 metu ar daugiau ,man taip atrodo dabar ,as tuom tikiu ,tuom gyvenu ir man gerai . Nemegstu spelioti , "o kas bus ? "
Atsakyti