Įkraunama...
Įkraunama...

Atsirado meilužis :)

QUOTE(DinaR @ 2012 06 25, 17:01)
Kodel moterys viska sieja su jausmais? Nepagalvojat, kad vyrai paprasciausiai nori pasidulkint su kita, taip sakant seksualines ivairoves. O cia "tustuma sirdy, dvasiniai dalykai", dar kazkas. Kai vyrui negerai, jis nekentes ir negyvens, o skirsis. Cia moteris gyvens su tustuma sirdy, nemyles, kentes, lakstys kazkur pas kita, intriguos, kankinsis, jausis ypatinga. Vyras arba nores seksualines ivairoves, arba jei su zmona bus tikrai blogai - skirsis. O meiluzem jie visko apie zmonas pripasakoja, neduos gi kitaip jei zmona girt prades...

As ir turejau omeny preizastis, kurios moteris priveda prie neistikimybes, todel ir suvedu i jausmus, tustuma. O tuos diedus kas ten supaisys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuika26 @ 2012 06 25, 17:42)
kokia dar seksualine ivairove doh.gif visos ta pacia skyle turim,tai kokia dar gali but ivairove doh.gif su tuo paciu zmogum oho ho kaip gali ivairiai pavaryt biggrin.gif ko noris spalvos,formos,figuros, ko? isijungi redtube biggrin.gif  ir gausi formas, spalvas,dydzius ko tik nori ir su savo zmogum gali isdarinet ka tik nori,gali ijungt fantazija,isivaizduot ir t.t. ir se tau seksualine ivairove biggrin.gif

Tai va, kad MUMS, MOTERIMS, taip atrodo, o jiems idomu padaryt nauja boba. Tiesiog klausau ka vyrai kalba smile.gif . Patikekit, jie tarpusavy apie zmonas nepasakoja, kaip ten su jom buna (moterys gi kartais pasipasakoja kaip su vyru, ne visos, bet pasnekam gi apie saviskius), bet KAIP, KUR, KOKIAIS BUDAIS nauja boba dare, butinai pasigiria. Jiems idomu vis nauja padaryt, kiap jie sako. As pati nesuprantu, kokia prasme, nes su vienu ir tuo paciu galima daugiau isbandyt, nei keiciant partnerius kaip pirstines, bet as ne vyras... Cia moteris isivaizduos, va, as patraukli, geresne uz kazkuria, nes i mane demesi atkreipia, kad reikia jiems kazko, ko namie negauna. Bet jiems jei nebaisi (aisku, grazesnes paklausesnes), tai tinka. Kodel prostitutem daugiau naudojasi vyrai? Tas pats ir kai internete kazkokia merguzele paskelbe, kad nori permiegot su rekordiniu skaicium vyru. Is gatves tokiu daug atejo, eilej stovejo. Jiems bile seksas. Nesakau, kad jie neisimyli, nieko nejaucia ir t.t., bet faktas, kad meiluziu iesko tikrai ne del kazkokio dvasinio diskomforto. Isivaizduokit, kad vyras paskelbtu toki skelbima... Stovetu moterys eilej del to, kad jas padarytu, po to kitos eile, po to kitos... Nea (na, gal kelios, bet tokio anslago tikrai nebutu). smile.gif
Atsakyti
Ohoho, temos autorė pasigyrė, kad su kitu duodasi, tai bent. g.gif , žemas lygis. Asmeniškai aš nekenčiu tokių moterų, kurios išdavinėja savo vyrus (nebent tokiu atveju, jei vyras skriaudžia, arba nesutarimai šeimoje) ir pan., tokias moteris drąsiai galima vadinti nesąžiningomis. Juk vyras išvažiuoja reisams, ne visam laikui..., nors ką gali žinoti ar vyras išvažiuodamas reise ištikimas?, gal kokią pakeleivę įsisodina ir tratina. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif , manau, kad moterys, kurios turi meilužį pažemina ne tik vyrą, bet ir vaikus. (Žinoma, jie apie tai nežino, bet...). Ir ko tokia k***a gali tikėtis?, anksčiau tokias akmenim užmėtydavo, o dabar tai atrodo normalu. Turėti meilužį - normalus dalykas šiuolaikinėms moterims, bet aš kitokių pažiūrų, man tai yra nenormalu. Ok, turėk tu tą meilužį, bet bent viešai nesiskelbk. doh.gif , proto - 0, gėdos taipogi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Clevermotherr: 26 birželio 2012 - 21:25
Pagimdykit mane atgal!!! doh.gif
Paskaičius čia komentarus atrodo, kad vyrai būna neištikimi su vyrais arba pačiais savim. Turiu omeny, kad čia susirinkusios visos šventos būtybės, kurios niekad net minties neturėjo "išduot" savo vyrą lotuliukas.gif Nesamonė. Moterys, kaip ir vyrai, turi pilną teisę turėti visavertį gyvenimą su jausmais, seksu, dvasiniu artumu ir t.t. Jeigu šeimoje kažko trūksta, tai to ieškoma kitur. Tarkim, jeigu jūs su vyru negalite pašnekėt kažkuriom temom, tai einat pas draugę, mamą. Jeigu vyras jūsų netenkina lovoje arba seksa būna labai retai, tai siūlote kentėt? Seksas su kitu vyru gali neturėt nieko bendro su neištikimybe, tai tik fiziologijos patenkinimas. Tik nereikia dabar sakyt, kad čia elgiasi taip tik gyvuliai. Vėl gi NESAMONĖ! Jeigu fiziologiškai reikia sekso, o su vyru jis būna ypač retai, tai nejau iškart skirtis? Be sekso yra kitų dalykų, dėl kurių neverta skirtis su vyru.
Atsakyti
QUOTE(lepidoptera_jl @ 2012 06 30, 13:10)
Pagimdykit mane atgal!!! doh.gif

Viskas tvarkoj su tavim. Gimei paciu laiku. 4u.gif
Tiesiog yra tokia rusis zmoniu, kurie viska zino ir viska daro geriausiai. Dar, be to niekada neklysta, niekada neatleidzia. Jei, tai jauni, tai dar yra vilties "isaugti". Kaip viena forumiete sake: Niekada nebuvau ir nebusiu tokia "protinga", kai buvau paaugle. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 06 30, 17:25)
Viskas tvarkoj su tavim. Gimei paciu laiku.  4u.gif
Tiesiog yra tokia rusis zmoniu, kurie viska zino ir viska daro geriausiai. Dar, be to niekada neklysta, niekada neatleidzia.

virga ,nepavydek sunglasses2.gif
Atsakyti
QUOTE(NakedA @ 2012 07 01, 00:09)
virga ,nepavydek  sunglasses2.gif

Pavydziu jaunatvisko maksimalizmo ir to nelepiu. Nepavydziu tik tiem, kurie neisauga is jo. Jiems sunku gyventi, su jais gyventi dar sunkiau. O, tu NakedA, dar jauna esi, pasitaisysi. mirksiukas.gif Is tavo zinuciu susidariau vaizda, kad esi protinga, tolerantiska, turi gera humoro jausma.user posted image.
Atsakyti
QUOTE(DinaR @ 2012 06 25, 17:58)
Tai va, kad MUMS, MOTERIMS, taip atrodo, o jiems idomu padaryt nauja boba. Tiesiog klausau ka vyrai kalba smile.gif . Patikekit, jie tarpusavy apie zmonas nepasakoja, kaip ten su jom buna (moterys gi kartais pasipasakoja kaip su vyru, ne visos, bet pasnekam gi apie saviskius), bet KAIP, KUR, KOKIAIS BUDAIS nauja boba dare, butinai pasigiria. Jiems idomu vis nauja padaryt, kiap jie sako. As pati nesuprantu, kokia prasme, nes su vienu ir tuo paciu galima daugiau isbandyt, nei keiciant partnerius kaip pirstines, bet as ne vyras... Cia moteris isivaizduos, va, as patraukli, geresne uz kazkuria, nes i mane demesi atkreipia, kad reikia jiems kazko, ko namie negauna. Bet jiems jei nebaisi (aisku, grazesnes paklausesnes), tai tinka. Kodel prostitutem daugiau naudojasi vyrai? Tas pats ir kai internete kazkokia merguzele paskelbe, kad nori permiegot su rekordiniu skaicium vyru. Is gatves tokiu daug atejo, eilej stovejo. Jiems bile seksas. Nesakau, kad jie neisimyli, nieko nejaucia ir t.t., bet faktas, kad meiluziu iesko tikrai ne del kazkokio dvasinio diskomforto. Isivaizduokit, kad vyras paskelbtu toki skelbima... Stovetu moterys eilej del to, kad jas padarytu, po to kitos eile, po to kitos... Nea (na, gal kelios, bet tokio anslago tikrai nebutu). smile.gif

Nezinau kokiu vyru debilu tu klausai g.gif viso pirma tikras dzentelmenas niekda nepasakos savo meiles reikalu..antra kas tokia BOBA? man moterys tai dievo dovana,stebuklas,pati graziause gelyte.Ir jausmai turi buti romantiski..ir sex turi buti grazus..sex nuo moteris tai pati dydziausja dovana vyrui..dovana uz jo jausmus uz jo supratima
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 06 30, 17:25)
Tiesiog yra tokia rusis zmoniu, kurie viska zino ir viska daro geriausiai. Dar, be to niekada neklysta, niekada neatleidzia.

Visi mes darom klaidu ,nes klysti yra zmogiska ,ir atleisti daug ka gyvenime galima ,taciau ne visi geba atleisti neistikimybe ,o net ir atleidus-susigyventi su ja .
Ir tai nera zmoniu "rusis" ,kuri viska zino geriausiai apie viska ,tiesiog kiekvienas zmogus jaucia kas yra geriausia jam ir pagal tai lipdo savo gyvenima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(virga @ 2012 06 30, 18:25)
<...> Kaip viena forumiete sake: Niekada nebuvau ir nebusiu tokia "protinga", kai buvau paaugle.  lotuliukas.gif

Ana va kodėl aš sau kuo tolyn tuo durnyn atrodau, matyt senstu...... g.gif biggrin.gif Bet labai teisingas pastebėjimas, būdama paaugle tikrai kuo puikiausiai žinojau kaip gyventi visiems kitiems ir ypač pačiai, dabar deja jau taip drąsiai švaistytis patarimais ir pastebėjimais nebedrįstu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tomass37 @ 2012 07 01, 01:07)
Nezinau kokiu vyru debilu tu klausai g.gif viso pirma tikras dzentelmenas niekda nepasakos savo meiles reikalu..antra kas tokia BOBA? man moterys tai dievo dovana,stebuklas,pati graziause gelyte.Ir jausmai turi buti romantiski..ir sex turi buti grazus..sex nuo moteris tai pati dydziausja dovana vyrui..dovana uz jo jausmus uz jo supratima

Tomai, aš Jūsų nebesuprantu... kitoje temoje Jūsų pasisakymas kažkaip kitokį įspūdį sudarė, ar čia Jūsų sarkazmas? g.gif o vyrų įvairių yra, kaip ir moterų. Tikrai yra tokių, kurie daug šneka, bet patirtis byloja, kad tie kurie daug šneka, mažai ką tedaro. Va tiek kurie tyli...tokių reikia pasisaugoti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(NakedA @ 2012 07 01, 10:28)
Visi mes darom klaidu ,nes klysti yra zmogiska ,ir atleisti daug ka gyvenime galima ,taciau ne visi geba atleisti neistikimybe ,o net ir atleidus-susigyventi su ja .
Ir tai nera zmoniu "rusis" ,kuri viska zino geriausiai apie viska ,tiesiog kiekvienas zmogus jaucia kas yra geriausia jam ir pagal tai lipdo savo gyvenima  4u.gif

drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 26, 23:23)
Ohoho, temos autorė pasigyrė, kad su kitu duodasi, tai bent. g.gif , žemas lygis. Asmeniškai aš nekenčiu tokių moterų, kurios išdavinėja savo vyrus (nebent tokiu atveju, jei vyras skriaudžia, arba nesutarimai šeimoje) ir pan., <...>

O Jūs manote, kad iš gero gyvenimo moteris į svetimą lovą lipa? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Clevermotherr @ 2012 06 26, 21:23)
Ohoho, temos autorė pasigyrė, kad su kitu duodasi, tai bent. g.gif , žemas lygis. Asmeniškai aš nekenčiu tokių moterų, kurios išdavinėja savo vyrus (nebent...... 

Oooooo biggrin.gif Kaip as megstu tokias teisuoles biggrin.gif Kurios tokios baltos, pukuotos, blogu nekencia, NEBENT... bigsmile.gif Visgi galima ta neistikimybe kartais pateisint, ane? Nebukit tokia kategoriska, visaip gyvenime nutinka, ir jusu gyvenime visaip dar gali nutikti...(nors tikrai nelinkiu nieko bloga)
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2012 05 09, 10:23)
Va tas pareigu akcentavimas, arba iskarto noras ultruoti, jei jau parase jog vyrai rodo demesi, tai butinai su visais kurie rodo reikia sugulti. Kam taip ultruoti... Itariu, is noro sumenkinti, neva neisranki.

Va kad tiap butu lengva, pajutai, jog negerai su zmogumi, kad tau kazko truksta, bac ir skyriesi. Merginos, atsiprasau, bet tai vejai.
Meiluziavimas-neistikimybe tai signalas, kad kazkas seimoje negerai. Neretai neistikimybe suveikia kaip katalizatorius, skatinantis veikti, keisti gyvenima, vercia susimastyti zmogu, kuria kryptimi jam eiti. Neretai meiluzius turi zmones, kurie tampa situacijos ikaitais, atsakomybe pries vaikus, bendras ukis, turtas ir t.t. ir t.t. Zmogus nebegali istrukti is to rato, o jausmu sutuoktiniui nebera. Tai ka dabar, zmogus privalo tapti zombiu? Atsisakyti meiles? Na atsiprasau, bet zmogus yra ne vien pareigos ir atsakomybe, lygiai taip pat jis nera vien sekso vergas. O jei dar sutuoktinis neduoda skyrybu, ar yra psichologiskai ir finansiskai priklausomas, santazuoja, manipuliuoja jausmais...

Neretai kalbama apie vidutinio amziaus krize, o as manau, kad tai yra labai sureiksminama, nes tai ne krize, o ankstesnes krizes pasekme. Tiesiog ateina laikas, kai "pareigu grandines" nutruksta, vaikai uzauga, jie savistovus, ramsciu jiems nereikia. Tevai gali gyventi savo gyvenima. Bet velgi, tas, kuris bus paliktas jausis isnaudotu... O tas kuris ilga laika gyveno is pareigos, jautesi istisus metus isnaudojamu, prievartaujamu, nes jis gyveno ne savo gyvenima, o atitiko kitu lukescius. Kiek ilgai zmogus tai gali istverti? Ir ar mes turime teise teisti, kad zmones nori buti laimingais?
Na jei tai tik is desimtmecio, tai tikrai pasijuokti verta. Asai gimiau ir nemaza savo gyvenimo laika praleidau praejusiam simtemtyje.

Man taip keista, kai zmones manosi, jog jausmai, gyvenimas yra neva matematikos teorema, surandi visus nezinomuosius ir bac, lygtis vardu gyvenimas ispresta. Naivu.

drinks_cheers.gif thumbup.gif Pagarba. Labai tiksliai viską suformulavai. Stebiuosi Tavo įžvalgomis. Vertinga man pasiskaityti Tavo mintis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diletant: 05 liepos 2012 - 12:02