Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(aggree @ 2012 05 29, 16:04)
blink.gif visai kūkū, matyt reikia etatų sukurt papildomai kažkam...

Tie patys dirba.
QUOTE(MeSsS @ 2012 05 29, 16:17)
ir dar mažiausia bauda 100lt už tą vieną dienelė  doh.gif

Na, man apie tai nesakė unsure.gif Čia pati sugalvojai? Nes teisės "bauduoti" už tai jie neturi.
QUOTE(Aš Pelenė @ 2012 05 29, 16:18)
Gal verta persikvalifikuoti g.gif

Persikvalifikuok. Tada 100% atitiksi savo nick'ą cool.gif
QUOTE(Kajune @ 2012 05 29, 16:22)
Už kuriuos metus jie čia rankiojasi, šiuos?  g.gif

Nežinau, už kuriuos, bet aš balandį kažkaip įsivaizdavau, kad pateikiau PVM, mokestį sumokėjau, paskui apsižiūrėjau, kad ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Liepos dukra @ 2012 05 29, 17:49)
laba diena,

gal kas turite paskolinti ar parduoti šią knygą - 2011 m. mokestinė atskaitomybė ir naujausi 2012 m. pakeitimai (Countline)  blush2.gif

Ketvirtadieni paziuresiu kaip ji atrodo, nes turiu kompakte, tai, jei iseis perkopijuoti galesiu imesti kur nors smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2012 05 29, 19:49)
Ketvirtadieni paziuresiu kaip ji atrodo, nes turiu kompakte, tai, jei iseis perkopijuoti galesiu imesti kur nors smile.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti
Padėkit truputį su PLN204, visai susivėliau ir pati nebesusigaudau wacko.gif

Jei parduotų prekių savikaina yra 130000Lt, o gautas finansavimas 25000Lt iš 342 klasės (gautas finansavimas projektui) nueina į 643 (panaudotas finansavimas), ar pildant PLN iš savikainos atimu tuos 25000Lt ar ne?
Čia VŠĮ.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 29, 16:01)
Ir aš gaunu 1363,84 Lt. Tai gal dar skaičiuojamas koks priedas už stažą ar kategoriją?  unsure.gif

VMI neturi ką veikt  doh.gif Jei esat pavėlavę pateikt nors dienelę kokią deklaraciją, dabar renka duomenis, protokoluoja, kvies ant kilimėlio ir lieps aiškintis, kodėl pavėlavot doh.gif

Ot ačiū už puikią naujieną, per kokį 10 m. nei vienos deklaracijos nepavėlavau pateikti, o praeitą mėn. kaip tyčia vieną dieną susivėlinau.
Atsakyti
laba diena smile.gif

gal galėtumėt padėti 4u.gif

ar kuri jau pildėte šiais metais Gaunamų PVM s/f registrą? nuo šių metų galima traukti sąskaitas, gautas iš ES ir tada nereik pildyti žurnalo...

man kilo klausimas dėl pildymo... ar reikia įrašyti PVM sumą tenai? ar palikt nuliukus.. nes PVM priskaitom ir atskaitom, arba susigrąžinam... bet į registrą gal vis tiek reikia jį traukti... g.gif
Atsakyti
Manyčiau, kad reikia su nuliukais traukt g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kajune @ 2012 05 29, 16:22)
Už kuriuos metus jie čia rankiojasi, šiuos?  g.gif

QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 29, 18:00)
Na, man apie tai nesakė  unsure.gif Čia pati sugalvojai? Nes teisės "bauduoti" už tai jie neturi.
user posted image

ne pati sugalvojau, direktorė buvo iškviesta ant kilimėlio ir gavo baudele, per daug nesigilinau nes dabar aš vacation4.gif bet sakė jei pavėluoji bent diena bauda 100lt g.gif tai tiek ir sumokėjo
Atsakyti
QUOTE(tig®iuke @ 2012 05 30, 11:56)
laba diena smile.gif

gal galėtumėt padėti  4u.gif

ar kuri jau pildėte šiais metais Gaunamų PVM s/f registrą? nuo šių metų galima traukti sąskaitas, gautas iš ES ir tada nereik pildyti žurnalo...

man kilo klausimas dėl pildymo... ar reikia įrašyti PVM sumą tenai? ar palikt nuliukus.. nes PVM priskaitom ir atskaitom, arba susigrąžinam... bet į registrą gal vis tiek reikia jį traukti...  g.gif

Aš su PVM rašau, tiesiog pabaigoje pasidarau tokią lentelę, kiek pirkta iš užsienio ir PVM.
Atsakyti
QUOTE(MeSsS @ 2012 05 30, 13:35)
sakė jei pavėluoji bent diena bauda 100lt  g.gif

Nu pzdc doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tig®iuke @ 2012 05 30, 11:56)
laba diena smile.gif

gal galėtumėt padėti  4u.gif

man kilo klausimas dėl pildymo... ar reikia įrašyti PVM sumą tenai? ar palikt nuliukus.. nes PVM priskaitom ir atskaitom, arba susigrąžinam... bet į registrą gal vis tiek reikia jį traukti...  g.gif

Reikia nuliukus rašyti.
Teko dėl to ir su VMI konsultuotis, nes pas mane programa su PVM registrą daro, tai VMI atsakymas vienareikšmiškas - jei gautose sąskaitose PVM 0, tai ir registruose turi būti 0.
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 05 30, 14:04)

mastau.gif o tai ko čia vėluot? g.gif nereik kaip studentam pasilikt paskutiniai dienai laugh.gif aš tai stengiuos ankščiau padaryt, priduot ir ramu, o jei jau ir bus kas blogai tai pataisyt juk galima biggrin.gif
o va mano direktorė tai paskutiniai dienai viska pasikieka, paskui skambina dejuoja kad kompas sugedo hihihi.gif kaip tyčia
Atsakyti