Įkraunama...
Įkraunama...

Buhalterės

QUOTE(Tepaluota @ 2012 08 07, 11:42)
Tai pasakyk, kaip įsivesti duomenis, kad spausdinamuose dokumentuose būtų pavardė (išrašiusio sąskaitą, kasininko, buhalterio) cool.gif

Kaip čia nepamiršus iki vakaro?.. Naminiam kompe tą programą turiu.
Atsakyti
pardavimo saskaitoje tai kliento korteleje reikia ysirasyti menedzeri pardaveja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2012 08 06, 21:20)
Kaip peržiūrėti kontraheto pradinį likutį? Nu gal kvailai klausiu, bet Centas dar žalias miškas  blush2.gif

Ataskaitos-atsiskaitymai-atsiskaitymai su kontrahentais
Atsakyti
QUOTE(dangiski migdolai @ 2012 08 07, 11:50)
pardavimo saskaitoje tai kliento korteleje reikia ysirasyti menedzeri pardaveja  biggrin.gif

O kitur?
Atsakyti
QUOTE(Tepaluota @ 2012 08 07, 10:42)
Tai pasakyk, kaip įsivesti duomenis, kad spausdinamuose dokumentuose būtų pavardė (išrašiusio sąskaitą, kasininko, buhalterio) cool.gif

PVZ KPO. Eini į ataskaitos - susirandi KPO, pažymi varnele, paskui viršuj "įvedant naują kopijuoti (antras mygtukas nuo dešinės), spaudi naujas (atsiranda naujas KPO, galima pagal save pakeisti pavadinimą) - išsaugai. Tada eini ant to naujo, pažymi varnele, ir spaudi ataskaitos koregavimas. Atsradusiame mažame langely, spaudi "A" raidę ir tada eini koreguoti, t.y. įsivesti vardus ir pavardes smile.gif Ir žinoma, nepamiršti išsisaugot biggrin.gif
Nežinau ar aiškiai parašiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liepsnelee: 07 rugpjūčio 2012 - 11:46
QUOTE(liepsnelee @ 2012 08 07, 12:45)
Nežinau ar aiškiai parašiau  biggrin.gif

Kol kas ne tongue.gif Grįžusi turėsiu programą po nosimi, pabandysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena skaičiukų mylėtojos,

labai reikia patarimo( gal neišjuoksit labai manęs ax.gif ).

Nuo ko pradėti tvarkyti naujai besikuriačios ūkio bendroves apskaitą? Prieš du metus baigiau kursus buhalterių, bet taip ir neteko dirbti. Per tiek laiko beveik viską užmiršau ir dabar nebe susigaudau nuo ko pradėti.

Atsakyti
QUOTE(ivareika @ 2012 08 07, 15:20)
Nuo ko pradėti tvarkyti naujai besikuriačios ūkio bendroves apskaitą? Prieš du metus baigiau  kursus buhalterių, bet taip ir neteko dirbti.

Manau, kad nuo darbo šalia patyrusio buhalterio unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatuole @ 2012 08 06, 17:29)
Labutis,
ar yra draugaujančių su  b.p "Centas"

aš dirbu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sonatuole @ 2012 08 06, 20:20)
Kaip peržiūrėti kontraheto pradinį likutį? Nu gal kvailai klausiu, bet Centas dar žalias miškas  blush2.gif
Dirbu su Steku ir bandau pradėt dirbt su Centu

žinynai, kontrachentai-spaudi du kartus ant norimos įmonės-papildoma-pradinis likutis

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 08 08, 19:04)
aš dirbu  4u.gif
Papildyta:

žinynai, kontrachentai-spaudi du kartus ant norimos įmonės-papildoma-pradinis likutis

Labai ačiū, radau, buvo kažko sublūdyje likučiai.
O kaip reikia teisingai įvest: Gavom iš NMA išmokas, įvedžiau per įplaukas, kontuotė gera K52, D27, bet kažkodėl man rodo skolą NMA?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatuole: 08 rugpjūčio 2012 - 18:53
QUOTE(Sonatuole @ 2012 08 08, 18:52)
Labai ačiū, radau, buvo kažko sublūdyje likučiai.
O kaip reikia teisingai įvest: Gavom iš NMA išmokas,  įvedžiau per įplaukas, kontuotė gera K52, D27, bet kažkodėl man rodo skolą NMA?

eik vėl per žinynus-kontrahentai-spaudi ant kontrahento du kartus- papildoma ir uždėk varnyte kur netraukti į debitorių/kreditorių skolas

prieš tai kai buvo atnaujinimas bent pas mane ir kolege negerai ėjo atsiskaitymai su atskaitingais asmenimis, reikėjo eit į atskaitingą asmenį per darbuotojus ir daryt perskaičiavimą
o dėl išmokų tai nežinau kodėl gavot, ar IT turto pirkimui ar kam, todėl pakomentuot negaliu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kolekcionierė @ 2012 08 08, 20:02)
eik vėl per žinynus-kontrahentai-spaudi ant kontrahento du kartus- papildoma ir uždėk varnyte kur netraukti į debitorių/kreditorių skolas

prieš tai kai buvo atnaujinimas bent pas mane ir kolege negerai ėjo atsiskaitymai su atskaitingais asmenimis, reikėjo eit į atskaitingą asmenį per darbuotojus ir daryt perskaičiavimą
o dėl išmokų tai nežinau kodėl gavot, ar IT turto pirkimui ar kam, todėl pakomentuot negaliu  4u.gif

niu čia tiesioginės išmokos už pasėlius, skolos NMA netūrėtų būti, ačiū, mėginsiu pasitaisyt 4u.gif Kaip sunkiai aš su ta programa bendraujuos... ax.gif
Ačiū, skolos neberodo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonatuole: 08 rugpjūčio 2012 - 19:30