Sveikos,ar priimsit naujoke? Ziauriai neturiu laiko forumams,nes turiu daug pomegiu,ir dar plius mazyle,kuriai jau darosi viskas smalsu ir reik visur paskui ja sekioti tad laiko kompui minimumas...bet kadangi turiu pomegi kept tortus,nuolat prireikia kokios nors info ir nauju ideju,todel pasistengciau cia dalyvauti karts nuo karto Stai mano praeitos savaites darbelis Tortas "Juodasis princas"
Papildyta: Beje,o cia gal tik profesionaliu tema? paziurinejau keleta paskutiniu tortuku,tai atlikti labai dailiai,as tokiu nesugebu dar...gal man cia nevieta?
Reikia patarimo is merginu, nusipirkau is tastyfun dengimo mases, ciela kilograma ir dar pirkau sausu dazu, reikia man ta mase atdengti torta , tad dabar galvoju ar bandyti dazyti mase jau apdengta (dazus skiesti su degtine? Koks. Santykis kazin turetu buti?) Ar bandyti dazys iminkyti I ta dangimo mase? Ir dar klausimelis sestadieni bus valgomas snikersas ir medutis , snikersa ketinu kepti ir tepti rytoj, o ka daryti su meduciu(bus kirbes biskvitai su rimami kremu ir mano dar rankos isikisimu)? Ir kada jau juos aptepti sarlot kremu? Laaaabai lauksiu konsultacijos