
+2012 05 23, 04:57-->
QUOTE(Bridz

@ 2012 05 23, 04:57)
pas mane grietinele pasiziurejau, kad galioja iki sio menesio 28 d. Ji laikoma dabar saldytuve aisku su padidintu salciu, kazin ar jai nieko nenutiks iki 26 d?
. Pakonsultuokit prasau del torto "suris" dengimo, apdengti geltona mase ji ciela ir tada atpjauti ta toki trikampi gabaliuka surio, kuris bus kaip ale antras aukstas? O tada tuoj prapjautus sonus vel aptepti sarlot kremu ir tada dengti kitos spalvos mase? Teisingai supratau? Ir kaip padaryti tas zavias surines duobutes?? Mase storiau iskociot ir pries apdengiant ispaust? Bijau, kad jau paskui uzdegus, tai galiu suplesyt mase taip bedarydama duobutes
o jei parduotuvėj 26 diena butu grietinele kuri galioja iki 28 dienos ar pirktumėt?? as taip

vadinas nieko jai nenutiks

bet zinoma pries plakdama paragaukit

ar bent pauostykit
parasysiu kaip dariau as... apsitepiau visa torta sarlote... na au pasiruosiau dengimui... TADA ispjoviau tą gabaliuką

ir tas vietas aptepiau sarlote... kadangi darot pirmą kartą, tai sitoj vietoj tepciau truputi daugiau kremo, kuriame paskui labai lengvai issispaus tos duobutes

taigi turim du atskirus apteptus tortus

na tada jau dengiam ir atsargiai, ar tai su pirstu ar su kokiu įrankiu usspaudziat duobutes.. bet jas ne tai kad bakst ir spaudziu, o atsargiai sukamaisiais judesisi po truputi ispaudziat. pradzioj pameginkit kurnors zemiau, kad jei nesigaus galetumėt uzmaskuot vynuogem
lauksim rezultato