QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 23, 14:59)
QUOTE(Bridz
@ 2012 05 23, 11:20)
Merginos, kaip jusu mikseriai draugauja su "mu" plakamaja grietinele?? Maniskis visikai nedraugauja, plaku jau daugiau nei 5 min, o patirstejo tai tik vos vos
Turi draugauti visi mikseriai, ši grietinėlė prasčiau plakasi, dėkit į šaldiklį 7-10 min, ir po to plakit
simisimi84 kokie fainučiai,meškutis su zuikučiu prajuokino
QUOTE(Dianaaa1215 @ 2012 05 23, 14:59)
QUOTE(ramune.v @ 2012 05 23, 15:06)
tiesa,simisimi,dviaukstis snikeris darytas nenukrypstant nuo recepto? tortukai 24 ir 16cm?koks viso svoris?sonai is mases ar kremo?
na klausykit

o mano sūnelis pamatė tą meškį su zuikiu, kai gaminau, sako: meška myli tiušį... ir tada mane apkabino ir pabučiavo, nes susigraudino vaikas..
saulės zuikuti, žinok turiu bėdą, kuri mane siutina: gaminu tortus ir nepasižymiu kaip ir kokios normos buvo tortai... o tai labai blogai, nes kitą kart vėl reikia sukti galvą ir galvoti kaip ką daryti...
čia, atrodo, dariau snickers iš visos normos ir dar vieną iš trečdalio normos (tiesiog biskvitukus kepiau po vieną folgos "dubenėliuose" mažo skersmens). šonai aptepti bezė, pakringeliuota bezė, bezė žolytė ir trasa pastilažas. svoris 3,3 kg (čia dėka to, kad ne pastilažu dengiau)
snickers darytas pagal receptą. nekeičiu jame nieko, tik visad grietinėlės 500 gr dedu.
o mano sūnelis pamatė tą meškį su zuikiu, kai gaminau, sako: meška myli tiušį... ir tada mane apkabino ir pabučiavo, nes susigraudino vaikas..
saulės zuikuti, žinok turiu bėdą, kuri mane siutina: gaminu tortus ir nepasižymiu kaip ir kokios normos buvo tortai... o tai labai blogai, nes kitą kart vėl reikia sukti galvą ir galvoti kaip ką daryti...
čia, atrodo, dariau snickers iš visos normos ir dar vieną iš trečdalio normos (tiesiog biskvitukus kepiau po vieną folgos "dubenėliuose" mažo skersmens). šonai aptepti bezė, pakringeliuota bezė, bezė žolytė ir trasa pastilažas. svoris 3,3 kg (čia dėka to, kad ne pastilažu dengiau)
snickers darytas pagal receptą. nekeičiu jame nieko, tik visad grietinėlės 500 gr dedu.
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 23, 15:46)
aciu
QUOTE(Bridz
@ 2012 05 23, 11:20)
Merginos, kaip jusu mikseriai draugauja su "mu" plakamaja grietinele?? Maniskis visikai nedraugauja, plaku jau daugiau nei 5 min, o patirstejo tai tik vos vos
aš jos nesu suplakusi niekad gyvenime... kaip skysta taip skysta
Papildyta:
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2012 05 23, 16:03)
a gaminsi?
Sveikos
ieskau patikimos moterytes, kuri apsiimtu vestuvems, t.y. rugpjucio 18d. iskepti torta.
Lauksiu jusu zinuciu i az,
Miestas Vilnius
Lauksiu jusu zinuciu i az,
Miestas Vilnius
QUOTE(simisimi84 @ 2012 05 23, 16:06)
a gaminsi?
jo,man reikes apie 4kg snikerio,tai manau 24 ir 16cm bus kaiptik.tikiuosi
Sisimi, as ja isplakiau
, bet mikseris dirbo visu pajegumu 12min. Su virsum
galvojau, kad vargsas tik neperkaistu, nes pries 3 dienas garantinis pasibaige
bet nepasakyciau, kad gavosi labai jau standi. Tai idomu ar tik nesubliuks ji tame torte bebudama
QUOTE(Bridz
@ 2012 05 23, 16:44)
Sisimi, as ja isplakiau
, bet mikseris dirbo visu pajegumu 12min. Su virsum
galvojau, kad vargsas tik neperkaistu, nes pries 3 dienas garantinis pasibaige
bet nepasakyciau, kad gavosi labai jau standi. Tai idomu ar tik nesubliuks ji tame torte bebudama
hmz, nežinau, man tokia keista ji.. o dar "plakamoji"...
kažkada vyro prašiau nupirkti grietinėlės, kai dar mažiau kepiau, tai atnešė litrą tokios, nes buvo "plakamoji" o man plakimui ir reikėjo.. ir nesuplakiau aš jos, standiklio pridėjau, tada tik. bet ir tai standi nebuvo