Labas merginos
na, ir grožių prikūrusios, et kad aš taip mokėčiau
žodžiu, atėjau pasikonsultuot su jumis, kadangi perskaičius keletą temų, nelabai radau atsakymus

tikiuosi, padėsit kuri

tortus kepu jau seniai, tačiau dabar sugalvojau,kad reikia papuošt gražiau

turiu 2 klausimukus:
1) ar darant Marshmallow saldainių dengimo masę būtina juos ištirtint mikrobangų krosnelėj, ar kuri nebandėt kitokio varianto? klausiu todėl, kad paskaičiau,jog ši masė paklusnesnė nei pasilažas, o aš mikrobangės neturiu
2) ar būtina prieš dengiant masę, torčiuką aptepti sviestiniu kremu? jei tarkim, kepsiu medutį, ar negalėčiau visą tortą aptept likusiu pertepimu iš grietinėlės? ar tada nieko nenutiks pastilažui ar kitai dengimo masei?
Tai va, būsiu labai dėkinga,jei kuri atsakysit, nes savaitgaliui turiu iškept torčiuką brolio gimtadieniui, ir noriu pasistengti, gražesnį pateikti