bet siandien tai ir dienele nuo pat ryto...

Isvaziuoju-pasirodo,numire valytuvai...na,cia smulkmena,isgyvenama,matomumas-nulis,vaziuojam pagal prietaisus...

Paskui sankryzoj suku i kaire,o vidury sankryzos sustojo mergina "zalias lapelis" ir nejuda is vietos,o man priekaba pratraukti reikia,o ji tiesiai po uodega ir sedi ir kazkodel nevaziuoja

As per signala,pries ja penki metrai laisvo kelio,o ji stovi ir rodo man kad neturi kur,tipo kelias uzimtas

O cia jau ir zalia baigesi,as per ja sankryzoj pastrigus,minu signala,atsidarius langa pasikoliojau biski(pries keleivius geda

) ,sakau,pavaziuokit gi i prieki,o ji man rodo ten kazka

taip ir nesupratau,kodel ji nevaziavo,ar kad jau raudona uzsidege,ar kad tipo prisimine kad negalima ivaziuoti i sankryza kai nera pravaziavimo ir todel sustojo jos vidury

Vnz.,eismas paralyzuotas

kai jau trecia karta primygiau gerai signala-teikesi pasitraukti

Nu as laikausi taisykles ant zalialapiu nepypinti,bet kad cia jau piktybine pasitaike,ir kaip tokie nemastantys zmones teises issilaiko...
O paskui dar perkaito priekiniai stabdziai,+pagavo lietucio ir pradejo cirkus kresti-nori stabdo,nori nelabai...

Vnz.,neturiu normalios pietu pertraukos siandien,teko masina varyt i garaza valytuvus remontuot...