QUOTE(KTK @ 2012 06 04, 19:30)
Del ko apsidrausti?Juk nieko blogo ji nepadare,stovejo vietoje,o jeigu taksistas durnas,tai del to tik jis pats kaltas.

Tikrai...nebuvo jokio reikalo jai likt...Cia kada maciau taxa ant pesciuju saleles uzlekusi ir pilnai stulpa po savim pasiguldziusi,uz jo policija,pasakoju kolegai,o jis sako-cia as ji ten uzvariau

vnz.,taksistas sumaste autika aplenkti iki pesciuju saleles (durnas,juk uz jos autas i savo juosta lenda ir jam laisvas kelias),aisku nespejo,o sustabdyt irgi nespejo,tai dar gerai kad pesciojo kokio nenumuse

Kolega kaip vaziavo taip nuvaziavo,jis cia prie ko,jei taksistas durnas...

Man irgi buvo pora ssituaciju,kai kaip ir del manes ivykiai ivyko,bet is tikruju as niekuo deta...viena karta pyptelejau stovinciam stoteleje kad leistu ivaziuot,o jis uzsitrauke rankini ir nepaziurejes ar kelias laisvas ant gazo ir issoko i gatve priesingan eisman (tipo i kita puse vaziuot),o tuo metu mane mano vaziavimo kryptim lenke kita masina per priespriesa (bet jis nieko nepazeide)-abu atsidure pievoj,as nuvaziavau(man juk dirbti reikia...)...Kita karta ziema,slidu labai buvo,L.Giros g.,uzstatyta ten viskas,na,ir atvaziuojantis priesais matyt issigando autobuso (visai be pagrindo,juk nesiruosiau jo taranuoti,vietos pravaziuoti buvo) ir pradejo stabdyti,ji pradejo nesti ir nunese i prie isvaziavimo is kiemo stovincia masina (o tas irgi kaltas,nes buvo prieki i gatve iskises),as tik nesuprantu vieno-jei jau pradejo nesti-kokio velnio jis stabdziu neatleido,butu atleides ir butu masina normaliai suvaldes...taigi irgi as cia prie ko,jei kazkas issigando,vaziavau ir nuvaziavau sau...Abiem atvejais chebryte buvo policija issikvietus,nes nesutare kas kaltas...

Tokiu atveju buna pakankamai daug,ir jei nesi kaltas tikrai nera reikalo pasilikti,jei labai reikes-suras

Aisku,jei tai tik techninis ivykis,be auku...