Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

Įdomus tas taupymas. Man gydytoja net neminėjo, kad egzistuoja plazmaferezės. Viską turi žinoti pati ir visko prašyti. Tiesa, paskambinau dar kitai endo, tai sakė, kad mano akys galėjo sureaguot į per staigų hormonų atsistatymą.. na išties... greitai atkritau, bet FT4 man nuo 87 iki 9 atsistatė per mėnesį. O kiek pas jus tų antikūnių buvo? Pas mane prieš metus buvo virš 200, o dabar niekas netyrė. Reiks prašyt, kad ištirtų vėl.
ru_duo, sėkmės ryt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Only1 @ 2015 09 13, 11:05)
Įdomus tas taupymas. Man gydytoja net neminėjo, kad egzistuoja plazmaferezės. Viską turi žinoti pati ir visko prašyti. Tiesa, paskambinau dar kitai endo, tai sakė, kad mano akys galėjo sureaguot į per staigų hormonų atsistatymą.. na išties... greitai atkritau, bet FT4 man nuo 87 iki 9 atsistatė per mėnesį. O kiek pas jus tų antikūnių buvo? Pas mane prieš metus buvo virš 200, o dabar niekas netyrė. Reiks prašyt, kad ištirtų vėl.
ru_duo, sėkmės ryt  4u.gif

labai dėkui už linkėjimus, brt nepavyko priprasyti nei kad guldytu i ligonone, nei plazmofazeres.... Hormonai normoje, kam tau kraujo valymas, jei skydliaukės veikla normali... Tai nuo ko tos akys verčiasi, akiu klinikose gydytoja pašiurpo, nes vietoj lentelės su raidėmis jau rodo pirštus verysad.gif Ruosiuos operacijai ir tai tik su salyga jei neras nei vieno antikunio blink.gif O atrodau butent taup kaip ikonelė, jau bijau veidrodziu...
Atsakyti
QUOTE(ru_duo @ 2015 09 15, 17:32)
labai dėkui už linkėjimus, brt nepavyko priprasyti nei kad guldytu i ligonone, nei plazmofazeres.... Hormonai normoje, kam tau kraujo valymas, jei skydliaukės veikla normali... Tai nuo ko tos akys verčiasi, akiu klinikose gydytoja pašiurpo, nes vietoj lentelės su raidėmis jau rodo pirštus verysad.gif  Ruosiuos operacijai ir tai tik su salyga jei neras nei vieno antikunio blink.gif  O atrodau butent taup kaip ikonelė, jau bijau veidrodziu...

Nejau tikrai reikia operuoti? O kito endokrinologo kokia nuomone?
Atsakyti
QUOTE(ru_duo @ 2015 09 15, 17:32)
labai dėkui už linkėjimus, brt nepavyko priprasyti nei kad guldytu i ligonone, nei plazmofazeres.... Hormonai normoje, kam tau kraujo valymas, jei skydliaukės veikla normali... Tai nuo ko tos akys verčiasi, akiu klinikose gydytoja pašiurpo, nes vietoj lentelės su raidėmis jau rodo pirštus verysad.gif  Ruosiuos operacijai ir tai tik su salyga jei neras nei vieno antikunio blink.gif  O atrodau butent taup kaip ikonelė, jau bijau veidrodziu...

O kur jūs gydotės?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2015 09 15, 18:57)
O kur jūs gydotės?

Pradžioje lankiausi pas endokrinologus Šiauliuose, dabar važinėju į Kauno klinikas. Gal jei iš kart darę pilnus hormonų tyrimus, butų pritaikę kitokį gydymą. Man Šiauliuose jokių antikunių nedarė, tik f3,4 išrasė metizolį ir ateik po pusmečio... Na bet ka dabar bepadarysi, yra taip kaip yra. Jau netį Rygą buvau nusitrenkusi, šneka tą patį- akiduobės operacija verysad.gif
Atsakyti
Merginos. Ka rekomenduotume klinikose gera endokrinologa. Nusivyliau santarais. Man isoperuora skydliauke.
Atsakyti
QUOTE(ru_duo @ 2015 09 16, 09:07)
Pradžioje lankiausi pas endokrinologus Šiauliuose, dabar važinėju į Kauno klinikas. Gal jei  iš kart darę pilnus hormonų tyrimus, butų pritaikę kitokį gydymą. Man Šiauliuose jokių antikunių nedarė, tik f3,4 išrasė metizolį ir ateik po pusmečio... Na bet ka dabar bepadarysi, yra taip kaip yra. Jau netį Rygą buvau nusitrenkusi, šneka tą patį- akiduobės operacija  verysad.gif

Ir aš klinikose. Dabar jau antri hormonai vietoj, hormonų tyrimus daro kas tris mėnesius, visus tth, anti tth ir dar kelis tyrimus kartoja kas šešis mėn. Tikrai negaliu skustis gydytojos dėmėsiu. Prieš skiriant gydymą, gulėjau stacionare, konsiliumo metu buvo pasiūlytas gydymas vaistais, nors guliausi jodo terapijai arba operacijai.
Gal bandykite dar su kitais gydytojais pasikonsultuoti. O akis kas stebi? prof. Jankauskienė?
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2015 09 16, 09:04)
Ir aš klinikose. Dabar jau antri hormonai vietoj, hormonų tyrimus daro kas tris mėnesius, visus tth, anti tth ir  dar kelis tyrimus kartoja kas šešis mėn. Tikrai negaliu skustis gydytojos dėmėsiu. Prieš skiriant gydymą, gulėjau stacionare, konsiliumo metu buvo pasiūlytas gydymas vaistais, nors guliausi jodo terapijai arba operacijai.
Gal bandykite dar su kitais gydytojais pasikonsultuoti. O akis kas stebi? prof. Jankauskienė?

Taip, pas Jankauskienę. Nors ji man jau po pirmo apsilankimo sakė, kad ko gero teks operuotis, bet dar bandė vaistukais atstatyti. Labai bijau, bet teks ryžtis, regėjimas labai sparčiai blogėja. Iš pradžiu pergyvenau kad negaliu dirbti, o dabar kad aplamai galiu nebematyti
Atsakyti
Merginos ar gavot dar kas nors pakvietimą dalyvauti " Klauskite daktaro" laidoje, aš kažkaip nesiryžtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ru_duo @ 2015 09 19, 19:59)
Merginos ar gavot dar kas nors pakvietimą dalyvauti  " Klauskite daktaro" laidoje, aš kažkaip nesiryžtų  blush2.gif

Sveikos, he negavau schmoll.gif

Gavau skambuti, kad mano tyrimai vel blogi doh.gif einu pirmadieni pas gydytoja vel unsure.gif nezinau nei kas nei kaip, tik krauja pridaviau. Si karta labai plaukai slenka, veidas zaizdom nuejo, akis skauda, menesines pailgejo, ir kas keisciausia kakla skauda schmoll.gif
Negi teks visa gyvenima su hormonais vargti g.gif o nera kito budo g.gif man nuo metizol pykina dar baisiau, nei dabar doh.gif o jei negerciau vel bus teriksikoze g.gif
Ne jau cia nervai kalti g.gif
Atsakyti
QUOTE(ru_duo @ 2015 09 19, 19:59)
Merginos ar gavot dar kas nors pakvietimą dalyvauti  " Klauskite daktaro" laidoje, aš kažkaip nesiryžtų  blush2.gif

Gavau. Bet juk jei kalbesi tai ka nori- iskarpys. Patikekite. Ir uz pinigus neiciau.
Papildyta:
QUOTE(Roga @ 2015 09 19, 20:42)
Sveikos, he negavau schmoll.gif
Gavau skambuti, kad mano tyrimai vel blogi doh.gif einu pirmadieni pas gydytoja vel unsure.gif nezinau nei kas nei kaip, tik krauja pridaviau. Si karta labai plaukai slenka, veidas zaizdom nuejo, akis skauda, menesines pailgejo, ir kas keisciausia kakla skauda schmoll.gif
Negi teks visa gyvenima su hormonais vargti g.gif o nera kito budo g.gif man nuo metizol pykina dar baisiau, nei dabar doh.gif o jei negerciau vel bus teriksikoze g.gif
Ne jau cia nervai kalti g.gif

Nurimkite. Metizoli galima keisti kitu vaistu, kiek pamenu, maziau toksisku, tik brangesniu. O koks tth?
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2015 09 19, 21:02)
Nurimkite. Metizoli galima keisti kitu vaistu, kiek pamenu, maziau toksisku, tik brangesniu. O koks tth?

Rytoj tikslius skaicius suzinosiu. Tik pikta kad be vaistu galejau pabut tik 3 men.
Atsakyti