Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hiperfunkcija

QUOTE(ma9 @ 2015 09 25, 05:00)
Pasirodo, prieš porą metų buvau forume bigsmile.gif Nuo šių metų pradžios palikta be metizolio, stebi. Jau ir kontrolės laiką ilgina...

vau... 4u.gif , Pasirodo kazkam ir pasiseka. Pavydziu baltu pavydu thumbup.gif .Man jau sumazino iki 0.5tabletes, laukiu tyrimu atsakymu. Tikiuos kad vel bus ramu ax.gif
Atsakyti
Man perdozavo metizolį, gavosi atvirkštinė reakcija, gamina visko dar daugiau nei buvo be metizolio. Dabar liepė visiškai negerti, po mėnesio vėl tyrimai. Kiekvieną kartą reikia mokėti, pirmąkart 20, dabar 15. Nesuprantu. Vieniem nereikia, kitiem reikia. Kraują paima seselė ir siunčia į Antėją. Įdomu ar visus ten siunčia iš Kauno apskrities g.gif . Vis kirba mintis keisati gydytoją, ką pasiūlytumėt Kaune? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2015 10 04, 18:56)
Man perdozavo metizolį, gavosi atvirkštinė reakcija, gamina visko dar daugiau nei buvo be metizolio. Dabar liepė visiškai negerti, po mėnesio vėl tyrimai. Kiekvieną kartą reikia mokėti, pirmąkart 20, dabar 15. Nesuprantu. Vieniem nereikia, kitiem reikia. Kraują paima seselė ir siunčia į Antėją. Įdomu ar visus ten siunčia iš Kauno apskrities  g.gif  . Vis kirba mintis keisati gydytoją, ką pasiūlytumėt Kaune? Ačiū.

Gydausi LSMU klinikose. Tyrimus daro vietoj. Niekada už jokius tyrimus nemoku. Gydytoja esu patenkinta.
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2015 10 04, 20:34)
Gydausi LSMU klinikose. Tyrimus daro vietoj. Niekada už jokius tyrimus nemoku. Gydytoja esu patenkinta.

Pas kokią gydytoją lankotės?
Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2015 10 04, 21:53)
Pas kokią gydytoją lankotės?

Pas B. Ž ilaitienę.
Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2015 10 04, 17:56)
Man perdozavo metizolį, gavosi atvirkštinė reakcija, gamina visko dar daugiau nei buvo be metizolio. Dabar liepė visiškai negerti, po mėnesio vėl tyrimai. Kiekvieną kartą reikia mokėti, pirmąkart 20, dabar 15. Nesuprantu. Vieniem nereikia, kitiem reikia. Kraują paima seselė ir siunčia į Antėją. Įdomu ar visus ten siunčia iš Kauno apskrities  g.gif  . Vis kirba mintis keisati gydytoją, ką pasiūlytumėt Kaune? Ačiū.

Man irgi perdozavo metizoli verysad.gif . Dabar sedziu su sugadintom akim. Spalio 13 guluosi i LSMU, laukia adiduobes dekompresijos operacija. Beprotiskai bijau, tik 15-30% pavyksta nuimti dvejinimasi doh.gif . Gal kaip nors tilpsiu i tuos skaiciukus...Ilgai ir nuobodziai aiskinausi, kas nutiko, hormonai normoje, o akys verciasi, kol radau straipsni
" Piktybinis išverstakumas, exophthalmus malignus.
Etiologija. Jis atsiranda tuomet, kai sutrinka hormoninė regulia¬cija, per daug intensyviai gydant tireotoksikozę, kartais po visiškos strumektomijos."Darius Rauba
taip kad merginos. labai atidziai rinkites gydytojus. Man idomu kodel panaikino Pincetas.lt, tikrai savo siauliskei gydytojai ipilciau "pagiriamaji " irasiuka
Atsakyti
Eina sau, kokius simtomus jautėt? Pastebėjau, kad pastoviai patinę vokai, bet akys neišvirtę.
Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2015 10 05, 20:08)
Eina sau, kokius simtomus jautėt? Pastebėjau, kad pastoviai patinę vokai, bet akys neišvirtę.

Spaudimas akyse, taip vokai ir man patine, bet labiausia vargino mirgejimas akyse, neryskus daiktu konturai, galiausiai vaizdas galutinai susidvejino. Akys pas mane ietaip dideles, iskart nepastebejau kad verciasi. Ai , akytes turi bijoti sviesos
Atsakyti
QUOTE(ru_duo @ 2015 10 05, 17:49)
Man irgi perdozavo metizoli verysad.gif . Dabar sedziu su sugadintom akim. Spalio 13 guluosi i LSMU, laukia adiduobes dekompresijos operacija. Beprotiskai bijau, tik 15-30% pavyksta nuimti dvejinimasi doh.gif . Gal kaip nors tilpsiu i tuos skaiciukus...Ilgai ir nuobodziai aiskinausi, kas nutiko, hormonai normoje, o akys verciasi, kol radau straipsni
" Piktybinis išverstakumas, exophthalmus malignus.
Etiologija. Jis atsiranda tuomet, kai sutrinka hormoninė regulia¬cija, per daug intensyviai gydant tireotoksikozę, kartais po visiškos strumektomijos."Darius Rauba
  taip kad merginos. labai atidziai rinkites gydytojus. Man idomu kodel panaikino Pincetas.lt, tikrai savo siauliskei gydytojai ipilciau "pagiriamaji " irasiuka

Sveikos,
laikykis ir sėkmės tau 4u.gif
apie šiaulių endo ir iš manęs tik blogi atsiliepimai. ji pas mus į radviliškį atvažinėje, aš visa drebu man chana ji rėžia į akis, kad nepriimsiu blink.gif sako ateik pas mane privačiai, sakau tikrai kuris yra ne žmogus nevažiuosiu schmoll.gif
Atsakyti
Pas mus Jonavoj vienintelė ir yra, reikia važiuoti į kauną tikriausiai.
Atsakyti
QUOTE(Jolagra @ 2015 10 07, 18:35)
Pas mus Jonavoj  vienintelė ir yra, reikia važiuoti į kauną tikriausiai.

patarciau, kiek supratau su skydliaukia nepajuokausi ir gydymas pakankamai ilgas mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai mes ča dabar mažiausiai trys, kurioms šiemet sugebėjo paskirt per didelę vaistų dozę ir kurioms kažkas dėl to darosi su akimis. O man po per didelės dozės paskyrė per mažą, tai per du mėnesius turėjau du kartus hyper ir vieną kartą hipo skydliaukę. Dabar vėl paskyrė daugiau metizolio, bet nepažadėjo, kad vėl nepasidarys hipo skydliaukė. blink.gif Pikta siaubingai. gun_bandana.gif Jei šįkart vėl nepataikys dozės, teks vėl keist endo. doh.gif Ru_duo, laikom špygas, kad operacija pavyktų. 4u.gif Ru_duo, o po kiek tablečių gėrėt kad pradėjo dvejintis? Man patino paakiai vos nuo 3 tablečių. Pirmą kartą kai gydžiausi, man buvo ir 6 tabletes paskyrę, bet viskas buvo ok,o dabar jaučiu, kad prastėja regėjimas, vaizdas ne toks ryškus. Vakar po savaitės atostogų prisėdau prie kompo ir pasibaisėju kaip prastai matau. verysad.gif
Atsakyti