Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(vida/d @ 2012 05 09, 16:56)
Aplamai,kai padisino doze ,tai per 4men TSH nuo 24.6 nukrito iki 0.3 unsure.gif

wow blink.gif o tai kiek cia padidino kad sitaip??
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 05 09, 15:31)
wow blink.gif  o tai kiek cia padidino kad sitaip??

Nuo 100mcg iki 175 mcg(vis dar geriu 175mcg)
Atsakyti
Labas mergaites, seniai bebuvau pas jus blush2.gif Lucero, labas wub.gif
Vakar pasidariau tyrimus, TTH geras, o laisvas tiroksinas tik 0.14 unsure.gif nervuoja...
beje, ka kamuoja tustinimosi problemos, rekomenduoju pagerti geruju bakteriju. Man per pora dienu susitvarke, dvi savaites geriu, tai puikus reikalai thumbup.gif
Trumpai priminsiu apie save, jei galima blush2.gif nuo zinios apie autoimunini tiroidita prejo geri 4 metai. Geriu po 50 mg, bet kaip matau netinka doh.gif Man 25, nescia nebuvau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ievvvvaa: 10 gegužės 2012 - 11:36
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 05 10, 12:35)
Labas mergaites, seniai bebuvau pas jus  blush2.gif Lucero, labas  wub.gif
Vakar pasidariau tyrimus, TTH geras, o laisvas tiroksinas tik 0.14  unsure.gif nervuoja...

labas 4u.gif
oho cia ft3 toks mazas? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(ievvvvaa @ 2012 05 10, 12:35)
Labas mergaites, seniai bebuvau pas jus  blush2.gif Lucero, labas  wub.gif
Vakar pasidariau tyrimus, TTH geras, o laisvas tiroksinas tik 0.14  unsure.gif nervuoja...
beje, ka kamuoja tustinimosi problemos, rekomenduoju pagerti geruju bakteriju. Man per pora dienu susitvarke, dvi savaites geriu, tai puikus reikalai  thumbup.gif
Trumpai priminsiu apie save, jei galima  blush2.gif nuo zinios apie autoimunini tiroidita prejo geri 4 metai. Geriu po 50 mg, bet kaip matau netinka  doh.gif Man 25, nescia nebuvau  biggrin.gif

Labas,
o nuo tiroksino svorio nepriaugai gerdama? smile.gif
Aš tai va rudenį turiu eiti pas gydytoją, kad vėl kraujo tyrimus padarytų ir jei nebus pasitaisę, tai teks pradėti gerti tiroksiną. Mano ft4 4,1 ar 4,2 pavasario pradžioj buvo, o tth 180. Aišku šitą dalyką iš mamos paveldėjau, jai taip pat autoimuninis tiroiditas.
Beje ačiū už patarimą dėl gerųjų bakterijų, nes turiu ir aš problemų su tuštinimusi smile.gif
Dar klausimas. O su mano rodikliais įmanoma, kad dėl skydliaukės man neišeina svorio numesti? Atrodo valgau tikrai normaliai - neperdaug ir stengiuosi sveikai maitintis, bet nekrenta tie kg ir viskas doh.gif
Atsakyti
Tai aisku ... nenumesi tu svorio su ft4 (tsh?) 4,2
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 05 10, 20:51)
Tai aisku ... nenumesi tu svorio su  ft4 (tsh?) 4,2

och doh.gif gaila
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 05 10, 21:51)
Tai aisku ... nenumesi tu svorio su  ft4 (tsh?) 4,2

O kodel nenumes? g.gif Cia seip, idomu man tik
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 05 10, 23:38)
O kodel nenumes?  g.gif Cia seip, idomu man tik

nes sutrikusi apykaita del tiroksino trukumo
Atsakyti
QUOTE(Swychek @ 2012 05 10, 22:38)
O kodel nenumes?  g.gif Cia seip, idomu man tik

Aš tai sėkmingai metu kilogramus po gimydmo, nors FT4 žemiau normos. Pavalgyti mėgstu, dietų nesilaikau. Manau, viskas labai induvidualu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliuke: 11 gegužės 2012 - 08:48
Sveikos merginos,

Jungiuosi i Jusu bureli.Jeigu ne ginekologe,net nebuciau zinojusi ka reiskia skydliauke ir pan.Pries pora savaiciu pasidariau kraujo tyrimus FSH,LH,mol,TTH. ir pasirodo TSH - 0.008 norma(0.350-5.500),siandien atsiemiau dar kitus tyrimus FT3,FT4,taipat nekokia:(.Siuo metu esu ne Lt,bet siandien konsultuosiuos su gyd.ziuresiu ka pasakys,bet manau nenudziugins.Pergyvenu,kad israsys vaistu ir pradesiu nuo ju storeti,ar taip jums yra nutike?ar su skydliauke imanoma susilaukti vaiku,ar labai rizikinga?aciu
Atsakyti
Labas Virga, jums hipertiroze, o ne hipo wink.gif
Atsakyti