Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(Lucero @ 2012 05 10, 21:51)
Tai aisku ... nenumesi tu svorio su  ft4 (tsh?) 4,2

Nemanau, kad cia tik TSH kaltas, as pagal save sprendziu, man svoris neuga.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 05 10, 18:36)
labas 4u.gif
oho cia ft3 toks mazas? blink.gif

Nea, cia FT3 4u.gif
Atsakyti
uzsiregistravau pas Sidlauska geguzes 31 diena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karelija @ 2012 05 10, 19:29)
Labas,
o nuo tiroksino svorio nepriaugai gerdama? smile.gif
Aš tai va rudenį turiu eiti pas gydytoją, kad vėl kraujo tyrimus padarytų ir jei nebus pasitaisę, tai teks pradėti gerti tiroksiną. Mano ft4 4,1 ar 4,2 pavasario pradžioj buvo, o tth 180. Aišku šitą dalyką iš mamos paveldėjau, jai taip pat autoimuninis tiroiditas.
Beje ačiū už patarimą dėl gerųjų bakterijų, nes turiu ir aš problemų su tuštinimusi smile.gif
Dar klausimas. O su mano rodikliais įmanoma, kad dėl skydliaukės man neišeina svorio numesti? Atrodo valgau tikrai normaliai - neperdaug ir stengiuosi sveikai maitintis, bet nekrenta tie kg ir viskas doh.gif

Matai, as maista labai ziuriu, nes jei ka ne taip uzvalgyciau, iskart spuogai doh.gif tai su svoriu problemu neturiu,nepriaugau, kaip tik siek tiek priaugt reiketu blush2.gif Bet...labai svyruoja svoris, jei nors kiek nusoku nuo rezimo, pvz, buna buna, kad pavalgau daugiau, del pms, ar siaip nuotaikos biggrin.gif tai jau kita ryta galiu jausti pasekmes,ir atvirkciai- labai greitai galiu numesti pora kg unsure.gif Man sakau dar tos gerosios bakterijos labai virskinima pagerino, seniai buvau patyrus ta NORMALU virskinima, o ne kai vaisiai skrandy guli nesuvirskinti 6 val...sorry... blush2.gif
o del svorio jusu atveju, tai gal ne tik skydliauke kalta g.gif nebent tikrai dietiskai maitinates, esat fiziskai aktyvi, o svoris nekrenta g.gif 4u.gif
Ai, aks man dar yra, tai labai laaabai sausos rankos, ypac delnai. Iki kraujo. Pirstai suskyla... g.gif grynai kaip koks atopinis g.gif
Atsakyti
sveiki,

ar priimsite i savo bureli? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laureta @ 2012 05 13, 04:22)
sveiki,

ar priimsite i savo bureli?  4u.gif

LABUKAS 4u.gif
zinoma
pasipasakok smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Seniai cia bebuvau, sveikata ir nuotaikos nekokios... verysad.gif
Jauciu bludija mano skydliauke ,kaip reikalas .... Kai pirma karta dariausi tyrimus TSH buvo 0,932, prirase 75 tiroksino..po 5 menesiu pakartotini tyrimai buvo... TSH - 0,060 buvo (norma 0.55- 4.78) doh.gif Tada ,jei prisimenat rasiau , kad 3 savaitem nutrauke tiroksina visiskai, veliau po 25 mgr. Tyrimai rode kaip hiper...bet mano savijauta visiskai kaip hipo... as koju nepavelku...vel viduriai kieteja.kojos kai kalades ... doh.gif Svoris irgi visai nekrenta, labai prisiziurau ka valgau nes turiu opalige, ir sportuoju, kalanetika lankau , bet nei is vietos... Truputi pasididnau doze pati ..geriau po 50 mgr. , bet... si menesi nesulaukiu menesiniu jau antra savaite.... testas neigiamas , kolkas viena dariausi...reiks antra bandyt...bet kitu pozymiu nera..
Ar kuriai taip buvo,kad tyrimai butu kaip hiper, o savijauta hipo.... jau nezinau nei ka daryt, ne ka galvot... doh.gif
Atsakyti
Elija, jei tu gerei po 75 ir tau eme ir numazino iki 25 tai kur gi nebus blogai, absurdas kazkoks doh.gif
Atsakyti
Elija, sveikatos ir geros nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
sveikos, gal pamenat, ka nors apie tiroksina, gaminama is kiaules ekstrakto, gal nenusisnekejau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maskatukas @ 2012 05 14, 17:38)
sveikos, gal pamenat, ka nors apie tiroksina, gaminama is kiaules ekstrakto, gal nenusisnekejau ax.gif

Labas
As zinau viena - Armour Thyroid naturalus produktas, isgaunamas is kiaules skydliaukes liauku. Tik sitam vaistui reikia recepto. Gere ji viena cia ankciau besilankanciu forumieciu-skruzdeda,jei nesumaisiau. Ir jai jis labai tiko. Ji ji siusdavosi is kitos salies,bet pries tai gavus is daktaro recepta jam.
I viena sito vaisto tablete ieina kazkokiom proporcijom tiek T4 ,tiek T3.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 05 14, 13:37)
Elija, jei tu gerei po 75 ir tau eme ir numazino iki 25 tai kur gi nebus blogai, absurdas kazkoks doh.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2012 05 14, 18:30)
Elija, sveikatos ir geros nuotaikos  4u.gif

Aciu 4u.gif
O ka pasiulytumete man dabar daryti... Kur eiti pas endokrinologa ar pas ginekologa ? Siandien vel pasidariau testa ,neigiamas ... Paskutines mmm...buvo balandzio 8 .... Nejaugi jau mano skydliauke atakuoja kiausides... doh.gif Kosmaras ,kaip diena , taip naujiena doh.gif
Atsakyti