QUOTE(Karelija @ 2012 05 10, 19:29)
Labas,
o nuo tiroksino svorio nepriaugai gerdama?
Aš tai va rudenį turiu eiti pas gydytoją, kad vėl kraujo tyrimus padarytų ir jei nebus pasitaisę, tai teks pradėti gerti tiroksiną. Mano ft4 4,1 ar 4,2 pavasario pradžioj buvo, o tth 180. Aišku šitą dalyką iš mamos paveldėjau, jai taip pat autoimuninis tiroiditas.
Beje ačiū už patarimą dėl gerųjų bakterijų, nes turiu ir aš problemų su tuštinimusi
Dar klausimas. O su mano rodikliais įmanoma, kad dėl skydliaukės man neišeina svorio numesti? Atrodo valgau tikrai normaliai - neperdaug ir stengiuosi sveikai maitintis, bet nekrenta tie kg ir viskas
Matai, as maista labai ziuriu, nes jei ka ne taip uzvalgyciau, iskart spuogai

tai su svoriu problemu neturiu,nepriaugau, kaip tik siek tiek priaugt reiketu

Bet...labai svyruoja svoris, jei nors kiek nusoku nuo rezimo, pvz, buna buna, kad pavalgau daugiau, del pms, ar siaip nuotaikos

tai jau kita ryta galiu jausti pasekmes,ir atvirkciai- labai greitai galiu numesti pora kg

Man sakau dar tos gerosios bakterijos labai virskinima pagerino, seniai buvau patyrus ta NORMALU virskinima, o ne kai vaisiai skrandy guli nesuvirskinti 6 val...sorry...
o del svorio jusu atveju, tai gal ne tik skydliauke kalta

nebent tikrai dietiskai maitinates, esat fiziskai aktyvi, o svoris nekrenta
Ai, aks man dar yra, tai labai laaabai sausos rankos, ypac delnai. Iki kraujo. Pirstai suskyla...

grynai kaip koks atopinis