Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(Lucero @ 2012 07 19, 18:04)
tai yra kai nerviskai skauda kuna pvz skrandi , raumenis ir kt
ne nesu darius tokio

Pradedu galvoti,tai gal ir man ta vegetacine distonija.Dar nebuvau pas psichiatra.O tai nusprendzia psiciatras,ar yra koks testas?Sakyk Lucero,ar isgerus alkoholio tau nepraeina kuno skausmai.Man kokiame tai baliuke lyg ir pagereja biggrin.gif ,kartais po darbo vakare taip ir norisi kokio atsuktuvo su sultimis biggrin.gif
Atsakyti
ne nera jokio testo
nusprendzia psichiatras, tiesiog svarbus faktorius -- skausmai be fizines ligos
vat
o man isgerus alkoholio lyg irgi pagereja, bet kita diena buna dar blogiau ...
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 07 19, 19:30)
Esu jau rasiusi.Pirmiausia geriau pasijutau ir antikunai eme mazeti pradejus vartoti Thybona.Veliau puse metu geriau Wobenzym.Nezinau tiksliai kas padejo.As nebijau pati pasikoreguoti tiroksino dozes.Dazniausia tth nevirsija 1.Kiek atsimenu jis buna 0.1-0,5 tame tarpe.
Senai bedariau tyrimus-pries puse metu,siaip darydavau kas 3men.
Dabartine mano savijauta nepavydetina-pastoviai pavargusi,noriu miego,skauda visa kuna,vakar susuko tarpsonkaulinis,pradejau leistis Olfen ir Milgama,miegoti einu isgerusi Gordius-kitaip nepraeina stuburo skausmas.Jau praejo 3men kaip man dare kompiuterine tomografija vidaus organams,tai galesiu kita savaite pasidaryti stuburo.

Siandien paziurejau ATPO tyrima,ogi negaliu patiketi 290.7,ar as jau nebesuprantu.6metai istisai virs 1000,kaip jis cia sumazejo pirma karta g.gif Prisiminiau,kad gyd,buvo israsiusi seleno imuninei sistemai stiprinti,geriau apie 4men.Dar israse Gesavit ,bet to nenusipirkau LT,o cia neradau.Dar geriau avizu nuovira,bet tikriausiai padejo Gesavit.Na,bet as jokio pagerejimo nejauciu. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Lutinaa @ 2012 07 19, 20:58)
Siandien paziurejau ATPO tyrima,ogi negaliu patiketi 290.7,ar as jau nebesuprantu.6metai istisai virs 1000,kaip jis cia sumazejo pirma karta g.gif Prisiminiau,kad gyd,buvo israsiusi seleno imuninei sistemai stiprinti,geriau apie 4men.Dar israse Gesavit ,bet to nenusipirkau LT,o cia neradau.Dar geriau avizu nuovira,bet tikriausiai padejo Gesavit.Na,bet as jokio pagerejimo nejauciu. unsure.gif

tai gerei ta Gesavit ar ne? unsure.gif unsure.gif
man irgi endo sake jo pagert del atpo, bet kad labai brangus doh.gif nepirkau dar... o kur ta avizu nuovira gaut? unsure.gif pati darai?
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2012 07 19, 12:38)
Merginos.patarkite kaip reikia maitintis sergant sia liga. ka jus valgote ir ko ne.
ka darote kad neaugtu svoris.

o kaip del maisto?
Atsakyti
QUOTE(BRASKYTTT @ 2012 07 19, 21:15)
o kaip del maisto?

as tai viska valgau
o siaip zinau kad mums reiktu kone dietoj gyvent... vengt riebiai
Atsakyti
Viska valgau, tik joduotos druskos neperku.
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 07 19, 21:04)
tai gerei ta Gesavit ar ne? unsure.gif  unsure.gif
man irgi endo sake jo pagert del atpo, bet kad labai brangus doh.gif  nepirkau dar... o kur ta avizu nuovira gaut? unsure.gif pati darai?

As is LT nusipirkusi buvau tik seleno,galvoju gesavit nusipirksiu is UK,bet as cia jo neradau,tai ir negeriau jo.Geriau tik selena.Dabar ryt eisiu pas GP,gyd.paklausiu,ar cia yra gesavito.Dabar pati susidomejau,pagerciau ir jo.Nes LT gyd sake 4men. pagerti selena ir daryti pertrauka,gerti gesavita.O,avizu uzpila darausi pati.Koki 50gr,cielu avizu sudedu i termosa ir uzpilu verdanciu vandeniu puse litro,palaikau 12val.Ir geriu ant tuscio skrandzio.Ir skrandziui labai gerai. 4u.gif Tikrai pabandykit isgerti seleno,nes as tik del ATPO ir buvau pas gyd.paklaust ka daryt.Pati negaliu patiket,kad taip sumazejo,o selena as baigiau gert pries pusmeti.Rugseji grystu i LT,butinai pasidarysiu visus tyrimus ir ziuresiu ka parodys.Aisku ir pas Sidlauska uzsirasysiu i konsultacija.
Atsakyti
tai reiskia tau sumazejo atpo del to kad 4 men gerei selena ohmy.gif
o as tik menesi pageriau ir viskas
gal reik ilgiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 07 19, 21:39)
tai reiskia tau sumazejo atpo del to kad 4 men gerei selena ohmy.gif
o as tik menesi pageriau ir viskas
gal reik ilgiau g.gif

Ne,menesi tikrai neuztenka,ir atradau recepta,kaip gesavit gerti.1tab. 2xd.,savaite laiko,o po savaites 1xd.O,israse 120 kapsuliu.Tai iseina reikia panaudot kelis men.Kaina tikrai nemaza 150lt,gal geri,kad tokie brangus? g.gif
Atsakyti
Dėl antikūnių man padeda begliuteninė dieta, nuo kovo mėnesio, kai pradėjau laikytis šitos dietos, antikūniai nukrito nuo 289 iki 227, o visada laikydavosi 286-299 tokiose ribose, niekada nebuvo pajudėję net...Selenas man irgi nepadėjo...Visoms rekomenduoju pabandyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2012 07 20, 12:24)
Dėl antikūnių man padeda begliuteninė dieta, nuo kovo mėnesio, kai pradėjau laikytis šitos dietos, antikūniai nukrito nuo 289 iki 227, o visada laikydavosi 286-299 tokiose ribose, niekada nebuvo pajudėję net...Selenas man irgi nepadėjo...Visoms rekomenduoju pabandyti 4u.gif

As tai visai nesuprantu kaip tuos produktus atsirinkti pagal gliutena ..jus turit kokias lenteles ? g.gif Man tai tiktu dar ir del diabeto....gal placiau gali papasakoti , kokius produktus valgai ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elija*: 20 liepos 2012 - 14:21