QUOTE(Lutinaa @ 2012 08 28, 12:44)
As siandiena kaip susinervinau

Pagaliau gavau siuntima pas gyd.primenu,kad as esu UK.Tai jisai pamate,kad mano hormonai dabar normos ribose,sako tau nereikia naudot hormoniniu tableciu.Sakau,as 5metus jas naudoju,tai sako,tada naudok toliau,nu sakes,kaip susinervinau.Sakau,kodel man pastoviai norisi miego,pavargusi jauciuosi.Sako, del skydliaukes negali taip buti.Na,is po tokiu jo atsakymu,daugiau nebeliko noro ir klausti.Turiu uzsirasiusi pas Sidlauska,kai grysiu atostogu.
Sveika,kaip suprantu tave

.Man su mano GP panasiai buna.Tik as Airijoj.
Paskutini karta as jam nuejus pasakiau,kad as negerai jauciuosi,kad po beveik metu gerimo tiroksino mazai kas pasikeite,prasiau,kad padarytu daugiau tyrimu ir t.t,tai jis sako as nemanau,kad cia kalta skydliauke,bet paeme krauja. Ir labai nustebo,kai pasakiau,kad tiroksina vis dar geriu? (Paskutiniai tyrimai buva normos ribose)
Tai neuzilgo pats paskambino ,kad ateiciau pas ji,nes reikia padidint tiroksino doze. Norejo kelt iki 100 iskart,as geriau po 50 iki tol,tai sakau as gal pirma pabandysiu po 75. Sako gerai,prasiau,kad padarytu antikuniu tyrima,tai nedaro ir viskas

,sako jau jei ju pas tave yra,tai jie niekur ir nedings. As su juo ir nesiginciju,preina noras,ka ir besakyt.Man toks GP reikalingas,tik receptam israsyt

Vaziuoju neuzilgo i LT,tai pasidarysiu visus tyrimus,kuriu man reikia.Tiesa, gerdama 75 pradejau jausti sirdele labai,tai kaitelioju dabar su 50 ir geriu 75 kas antra diena.
O tu speju buvai pas endokrinologa,ir vis tiek nieko gero?