QUOTE(Lutinaa @ 2012 08 13, 19:49)
Na,man tai idomiai,pries lygiai 3 sav.TSH buvo 4.38,T4 -14.05.Pati padidinau doze vietoj 75 pradejau gerti 100.Gavau naujus tyrimus TSH 0.368,o T4-17.72.Kaip taip galejo per 3 sav.nukristi,tai dabar issigandau ,vel mazinsiu doze iki 75.Bet svarbiausiai,kad as ir prie 4.38 ir prie 0.368,jauciuosi taip pat ,jokio skirtumo,tik apetitas padidejo ir per 3sav.priaugau 2kg.Gal kam tokia situacija buvo?Gal galetu pakomentuoti Maskatukas,aciu 
Papildyta:
O,kokioj saly gaminami tie vaistukai?Is kur ivezdavo i Lietuva?

Papildyta:
O,kokioj saly gaminami tie vaistukai?Is kur ivezdavo i Lietuva?

sveika Lutinaa, as su kaskuo jau esu diskutavusi svorio priaugimo tema,
medikai ir dalis serganciu mano, kad jei tth normalus, svoris neturetu dideti, bet yra labai daug bet,
vienas is ju, mes gauname sintetini vaista, kaip ten bebutu jis vertinamas, ir nuo pacio organizmo priklauso kaip ji pasisavina,
naturaliai skydlaiuke pati zino kiek gaminti hormonu, o cia, gauna pastovia doze ir jau tai organizmui reikia papildomai tvarkytis,
pagal savo praktika zinau-kiekvienas bvaistas, kiekvienas papildas, net gi vaistazoles veikia i tth dydi,
as manau, kad tiroksino vartojimas isderina normalia kitu hormonu veikla,
suprantu, jis butinas, bet cia kaip sakoma ir 2 blogybiu , renkamasi viena-gerti tiroksina, kad visiskai neissiderintusi organizmas
juk endokrinologo jus klauskite, tikrai natsakys, kodel esant normaliam tth , auga svoris?
nezinau ar atsakiau i klausima, bet tikrai nemazai nardau po interneta ir nerandu atsakymo, kodel auga svoris ir kodel tie kg taip prilimpa,
Papildyta:
QUOTE(Aš Pelenė @ 2012 08 14, 12:33)
Labas
Prisijungsiu ir aš prie Jūsų
Prieš pusę metų man diagnozavo lėtinį tiroiditą, ATPO buvo 143, dabar - 149, TTH-3,95. Gydytoja jokių vaistų neskyrė ir sakė pasirodyti pavasarį
. Dabar mąstau, ar tikrai nereikia jokių vaistų su tokiais tyrimais?

Prisijungsiu ir aš prie Jūsų

Prieš pusę metų man diagnozavo lėtinį tiroiditą, ATPO buvo 143, dabar - 149, TTH-3,95. Gydytoja jokių vaistų neskyrė ir sakė pasirodyti pavasarį

sveika, jei puikiai jautiesi, tikrai nieko negerk, pradejusi gerti tiroksina, pati skydlaiuke prades gaminti jo maziau , o tau reikes vis didesnes dozes,