Labas Kankan, jums yra autoimuninis tiroiditas tai tikrai.... o ar jis jau apvalge skydliauke bus matyt is kraujo tyrimu.

QUOTE(Lucero @ 2012 09 26, 18:48)
Labas Kankan, jums yra autoimuninis tiroiditas tai tikrai.... o ar jis jau apvalge skydliauke bus matyt is kraujo tyrimu. 

na apvaldyti tai apvalde manau,tik kaip daug neaisku. Nes netekau daugiau nei puses plauku, riebi oda, prakaitavima,menesines sutrikusios, jauciuosi labai pavargus ir t.t.

QUOTE(Leda @ 2012 09 26, 11:45)
p.s. ar esant skydliaukės sutrikimams, bendras kraujo tyrimas ką nors rodo...?
man parode

O mano savijauta keista... Nesijauciu labai blogai, bet nesijauciu ir labai gerai... Noriu atostogu... Prie juros... Aisku man didelis minusas tapo kad sia vasara tik savaite atostogavau ir tai dirbau namie... Nepailsejau...
Ryte uzmmirsau isgert vaistus
bet isgeriau po pusryciu, nu ka padarysiu kad visai nebet atminties...
Ryte uzmmirsau isgert vaistus

Sveika Saulute
as turejau atostogas, bet neturejau sveikatos. prasirgau jas
nuovargi istisai jauciu, manau cia ir skydliauke ir kokios psichologines problemos
nes nemoku as relaxo pagauti
as turejau atostogas, bet neturejau sveikatos. prasirgau jas

nuovargi istisai jauciu, manau cia ir skydliauke ir kokios psichologines problemos

QUOTE(sau_lu_te @ 2012 09 27, 07:27)
nu ka padarysiu kad visai nebet atminties...
atminties taip as mane ir visai neber,viska rasausi ant kalendoriaus

QUOTE(Lucero @ 2012 09 27, 07:50)

pas mane ir pastovus nuovargis... atrodo vakar uzmigau 22h,atsikeliau 7h,bet atsikeliau sunkiai,ir jauciuosi neissimiegojusi

labas rytas
As kai pasakiau Sidlauskui kad esu pastoviai pavargus israse jis man vitaminus. Bet poveikio nzn ar jauciu... O gal jauciuosi taip oat tik veiklos pas mane dabar daugiau...
sveikos
nezinau ar cia pataikiau bet rasau, gal pagelbesit, nes endokrinologo greit nepasieksiu:
Anti-TPO ANTIKUNIAI PRIES SKYDLIAUKE PEROKSIDAZE >1300 (NORMA - <60);
FTt4 Laisvas tiroksinas - 8,09 ( 11,5-22,7);
TTH tirotropinis hormonas 73,984 ( 0,55-4,78)
stai tokie rezultatai...
p.s. esu po gimdymo 3menesiai...ka patartumete? ar gydymas reikalingas, ar susitvarkys...kas cia vyksta?
dekui, kas atsakys

nezinau ar cia pataikiau bet rasau, gal pagelbesit, nes endokrinologo greit nepasieksiu:
Anti-TPO ANTIKUNIAI PRIES SKYDLIAUKE PEROKSIDAZE >1300 (NORMA - <60);
FTt4 Laisvas tiroksinas - 8,09 ( 11,5-22,7);
TTH tirotropinis hormonas 73,984 ( 0,55-4,78)
stai tokie rezultatai...
p.s. esu po gimdymo 3menesiai...ka patartumete? ar gydymas reikalingas, ar susitvarkys...kas cia vyksta?
dekui, kas atsakys

QUOTE(xiuke @ 2012 09 27, 16:30)
..
dekui, kas atsakys
dekui, kas atsakys

Manau, kad butinas, mano panasus skaiciai, tiroksino reikia 100, o Jusu net prastesni rodikliai. Eiciau pas gydytoja.
Sveika xiuke, labai prasti tyrimai, kuo skubiau pas endokrinologa!! reikalingas tiroksinas.
tu maitini?
tu maitini?
QUOTE(Lucero @ 2012 09 27, 18:08)
Sveika xiuke, labai prasti tyrimai, kuo skubiau pas endokrinologa!! reikalingas tiroksinas.
tu maitini?
tu maitini?
maitinu...bet apetitas nesvietiskas...buna sirdies permusimu, zodziu tyrimai nustebino, o pasidariau siaip is lempos, akcija uzgaudziau ir va....

dekui merginos

QUOTE(xiuke @ 2012 09 27, 20:22)
maitinu...bet apetitas nesvietiskas...buna sirdies permusimu, zodziu tyrimai nustebino, o pasidariau siaip is lempos, akcija uzgaudziau ir va....
dekui merginos
eisiu privaciai, nes eiles iki nauju uzimtos 

dekui merginos

vartojant tiroksina galima maitinti