Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Labas mergaites 4u.gif 4u.gif
Kazkaip nesinori atejus iskart prie prastos savijautos, tai si karta palinkesiu visoms nuostabios dienos wub.gif

Atsakyti
merginos savam mieste net privaciai nera kur nueit vietos uzimtos iki pat lapkricio, nieko gero... verysad.gif tuos vaistus tik gyd skiria su receptu?
Atsakyti
Galim nusipirkt be recepto. tikrai manau gali nueit ir pati nusipirkt 50 mg tiroksino... bet gerk kol kas tik puse to, t.y 25 mg!
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 09 28, 12:33)
merginos savam mieste net privaciai nera kur nueit vietos uzimtos iki pat lapkricio, nieko gero... verysad.gif tuos vaistus tik gyd skiria su receptu?

Važiuokit į kitą miestą.Bet kurioj poliklinikoj užsiregistruokit mokamai.Kad ir pas Zabulienę,Vilniuj,Antakalnio poliklinikoj.Sumokėsit tuos 42lt,bet konsultaciją gausit greičiausiai savaitės bėgyje.
Atsakyti
labas mergaites smile.gif

norejau Jusu paklausti sergant hipotiroze, kaip sekesi su pastojimu, kudikio isnesiojimu, jo maitinimu. Man yra nustatyta hipotiroze, geriu 50mg tiroksina, nieko nejauciu jokiu pozymiu, kad sergu skydliaukes liga, tik kraujo tyrimai buvo ne normos ribose.Geriant tiroksina, siek tiek kraujas susireguliavo. Pries pastojima TTH buvo 1,47 (norma 2,8), ATPO tai didelis , paskutinius kelis kartus gydytoja net nebedaro sio tyrimo. Dabar buvau pas ginekologe, tai si labai nepatenkinta, kad pastojau, su tokiomis ligomis, bet nejaugi nera tikimybes, kad galiu isnesioti, pagimdyti sveika vaikeli. Tuo labiau pastojau labai greitai, esu skaiciusi, kad sergant skydliaukes ligomis sunkiai pastojama. Na ziuresiu, greit eisiu pas endokrinologe, kokia jos bus nuomone. As suprantu, rizika yra, bet is ginekologes isejau labai suglumus, pasijauciau lyg kokia asociali, kuri gimdo del pasalpu.
Atsakyti
QUOTE(nvjs @ 2012 09 28, 20:33)
labas mergaites smile.gif

norejau Jusu  paklausti sergant hipotiroze, kaip sekesi su pastojimu, kudikio isnesiojimu, jo maitinimu. Man yra nustatyta hipotiroze, geriu 50mg tiroksina, nieko nejauciu jokiu pozymiu, kad sergu skydliaukes liga, tik kraujo tyrimai buvo ne normos ribose.Geriant tiroksina, siek tiek kraujas susireguliavo. Pries pastojima TTH buvo 1,47 (norma 2,8), ATPO tai didelis , paskutinius kelis kartus gydytoja net nebedaro sio tyrimo. Dabar buvau pas ginekologe, tai si labai nepatenkinta, kad pastojau, su tokiomis ligomis, bet nejaugi nera tikimybes, kad galiu isnesioti, pagimdyti sveika vaikeli. Tuo labiau pastojau labai greitai, esu skaiciusi, kad sergant skydliaukes ligomis sunkiai pastojama. Na ziuresiu, greit eisiu pas endokrinologe, kokia jos bus nuomone. As suprantu,  rizika yra, bet is ginekologes isejau labai suglumus, pasijauciau lyg kokia asociali, kuri gimdo del pasalpu.

Labas,as sergu sia liga jau gal 20metu,ir sekmingai auginu 2 vaikus
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 09 28, 16:09)
Galim nusipirkt be recepto. tikrai manau gali nueit ir pati nusipirkt 50 mg tiroksino... bet gerk kol kas tik puse to, t.y 25 mg!

va sitoki varianta siule ir man viena pazistama, bet kazkaip be gyd konsultac nedrasu, juolab kai tyrimai tokie...labaratorijoje siulo dar issitirti tth3 (atrodo tox yra dar), pasidaryt vitamino D ir cholesterolio dar tyrimus, ir tuomet eit pas endo...
mastau i Kauna vaziuot, ten greiciau kazkaip viskas...tik koki pasirinkti endokrinologa (esu lankiusis pas Petrenko, bet del kitu bedu), o kad nelaboji skydliauke, net nebuciau pagalvojusi doh.gif gal koki gyd parekomenduotumet Kaune? 4u.gif
man tik klausimas kaip ta skydliauke tiek issireguliavo... doh.gif atrodo simptonu kazkokiu nejauciu, bet gerai pagalvojus uzeina visokiu negerumu, bet viska suverciu, nestumui, gimdymui, pogimdymui unsure.gif tik galva vis dazniau suskaudena, ko anksciau nebudavo...

dar pastebejau, kazkokius berimus, svorio augimas doh.gif neaiskus tepliojimai (gine patvirtino, kad tai ne mmm ir ne liga) zodziu kazkas (???)...beja ar visi sie tyrimukai yra mokami, kad ir su gydytojo siuntimu? nes kolkas dariausi mokamus...
kazkada tyriauisi tai buvo mokami, tik echo nekainavo...beja ir mazgeliu turiu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xiuke: 29 rugsėjo 2012 - 02:16
QUOTE(Magnifique @ 2012 09 28, 17:00)
Važiuokit į kitą miestą.Bet kurioj poliklinikoj užsiregistruokit mokamai.Kad ir pas Zabulienę,Vilniuj,Antakalnio poliklinikoj.Sumokėsit tuos 42lt,bet konsultaciją gausit greičiausiai savaitės bėgyje.

4u.gif Kaune man butu arciau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 09 29, 02:50)
:
man tik klausimas kaip ta skydliauke tiek issireguliavo... doh.gif atrodo simptonu kazkokiu nejauciu, bet gerai pagalvojus uzeina visokiu negerumu, bet viska suverciu, nestumui, gimdymui, pogimdymui unsure.gif tik galva vis dazniau suskaudena, ko anksciau nebudavo...

dar pastebejau, kazkokius berimus, svorio augimas doh.gif neaiskus tepliojimai (gine patvirtino, kad tai ne mmm ir ne liga) zodziu kazkas (???)...beja ar visi sie tyrimukai yra mokami, kad ir su gydytojo siuntimu? nes kolkas dariausi mokamus...
kazkada tyriauisi tai buvo mokami, tik echo nekainavo...beja ir mazgeliu turiu...

ir man tas pats yra doh.gif
Kaune gali eit pas Sidlauska,
Saulute pasakytu kur rast jo privatu kabineta 4u.gif

Tavo tyrimai tikrai blogi
tth 73 . man sunku suvokt net ,nes man tth buvo 8 ir as mirinejau jau...

o kaip tavo psichine bukle ar buna kazkas panasaus i depresija/panikos atakas? ir kiek metu tau? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 29 rugsėjo 2012 - 06:26
Lankausi pas Sidlauska du metus. Klauskit kas domina.
Atsakyti
QUOTE(xiuke @ 2012 09 28, 11:33)

Tikrai nesiūlyčiau pačiai gydytis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Siaip @ 2012 09 29, 12:46)
Tikrai nesiūlyčiau pačiai gydytis  schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti