Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

QUOTE(sandraireland @ 2012 10 01, 20:35)
Sakykit merginos ar esat kuri su tiroidu turejusi skydlaiukes uzdegima,nes man atrodo kaip gerkle kazkas uzsciuopiu guziuka kakle kaip po barzda atrodo kaip tonzile butu bet gal ne,nesuprantu kas man cia ar skydliauke ar gerkle sako jei jos uzdegimas panasu i gerkles skausma? 4u.gif

man taip yra g.gif padideje limfmazgiai , ta parode ir echoskopas, gyd sake kad tai susije su skydliaukes uzdegimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kamėja @ 2012 10 02, 16:44)
man taip yra  g.gif padideje limfmazgiai , ta parode ir echoskopas, gyd sake kad tai susije su skydliaukes uzdegimu  ax.gif

Oho tai o ka liepe daryti?ar praeis savaime? 4u.gif
Atsakyti
palaukit, tai tiroidas ir skydliaukes uzdegimas gi tas pats, ar as cia jau maisau kazka?
Atsakyti
Tas pats
Atsakyti
Sveikos,

neseniai sužinojau, kad turiu autoimuninį tiroiditą. Tyrimai tokie:
anti TPO >1300, FT4 norma, TTH norma

Buvau pas endokrinologą, echoskopavo, mazgų nėra tik skydliaukės paviršius netolygus. Gydytojos diagnozė - ankstyva stadija, uždegimas.

Hormonų neskyrė, rekomendavo gerti seleną ir geležį pusę metų.

Norėjau paklausti, gal kuri iš patirties žino, ar užtenka tų vitaminų, kad būklė neblogėtų? Ar geriau nueiti dar pas vieną gydytoją konsultacijos?

Kažkaip neramu šiek tiek, nes kiek skaičiau nemaža dalis su kur kas mažesniu ATPO geria tiroksiną.

Ačiū, jei kas atsakys.
Atsakyti
QUOTE(Eglutee @ 2012 10 03, 17:33)
Sveikos,

Kadangi jūsų TSH ir FT4 normoje, todėl tikrai logiška, kad neskirtas tiroksinas. Tik tiek, kad kadangi antikūnų daug tai gali būti, kad vėliau rodikliai nusimuš nuo normos ir jau tada reikės vaistų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglutee @ 2012 10 03, 16:33)
Sveikos,

Kažkaip neramu šiek tiek, nes kiek skaičiau nemaža dalis su kur kas mažesniu ATPO geria tiroksiną.

Ačiū, jei kas atsakys.

Man paskyre tiroksina kai mano antikunu buvo tik 200,ir kiti tyrimai buvo normos ribose,gal kiek i didesne puse.O paskyre todel kad mano sirdute buvo isejusi is ritmo ir as pati vos kojomis bepaejau,labai dideli nuovargi jauciau.
O kodel tu kreipeisi i endokrinologa?
Atsakyti
Sveikos merginos, ar priimsit i savo rateli? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trangvilija @ 2012 10 03, 18:36)
Sveikos merginos, ar priimsit i savo rateli?  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(trangvilija @ 2012 10 03, 19:36)

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(sandraireland @ 2012 10 02, 22:37)
Oho tai o ka liepe daryti?ar praeis savaime? 4u.gif

Specialiai nieko daryti neliepe g.gif
Atsakyti
QUOTE(trangvilija @ 2012 10 03, 19:36)

Sveika
pasakok savo ligos istorija . idomu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti