o man kaip tik..siaubas... viliuosi, jog su hormonais bėdos ir susitvarkys viskas, nes jau nebežinau.. nenormalu taip..

QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 05 17, 22:00)
o man kaip tik..siaubas... viliuosi, jog su hormonais bėdos ir susitvarkys viskas, nes jau nebežinau.. nenormalu taip.. 

tikekis, kad busi viena is tu laiminguju, kuriai hormonai sutvarkys viska ir svarbiausia tiktu
dabar tikrai praradau viltis..
na, bet realiai su hormonais tikrai kažkas negerai pas mane, nes sakė, jog negamina kažkokių hormonų, todėl gleivinė labai plona ir kažkas pan..
sėdžiu dabar iki ketvirtadienio kaip ant adatų ir vietos sau nerandu

na, bet realiai su hormonais tikrai kažkas negerai pas mane, nes sakė, jog negamina kažkokių hormonų, todėl gleivinė labai plona ir kažkas pan..

QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 05 17, 21:27)
Daugiau parašyta, kad viskas kaip ir normaliai, tik va šitie du užkibo kažkaip
antradienį dirbs daktarė, tai teks pakentėt iki jo..
Tiesa, ginekologas sakė, jog gimdoje gleivinė labai plona, todėl nėra mmm... kraujo tyrimai geriausiu atveju bus ketvirtadienį.. tai sėdžiu kaip ant adatų..
Papildyta:
aa..mergaitės, tokį kvailą klausimą užduosiu.. o jums susitvarkius hormonus pradėjo svoris kristi?

Tiesa, ginekologas sakė, jog gimdoje gleivinė labai plona, todėl nėra mmm... kraujo tyrimai geriausiu atveju bus ketvirtadienį.. tai sėdžiu kaip ant adatų..

Papildyta:
aa..mergaitės, tokį kvailą klausimą užduosiu.. o jums susitvarkius hormonus pradėjo svoris kristi?

mano hormonu tyrimai kovo men buvo kaip ir normalus, bet svoris nekrenta, deja tik auga.... aisku nebetaip kaip anksciau... vaikysteje-paauglysteje kas metai po 10kg budavo...
QUOTE(Elija* @ 2012 05 18, 07:20)
Ai vistik po dvejoniu ir skaitymu apie gydytojus , uzsiregistravau pas Kazanaviciu .. ir jau antradieni vaziuoju
Bus matyt ,kaip bus
Labas rytas

Labas rytas

Sveika

As lankausi pas Kazanaviciu. Man labai patiko, viska apziurejo, paaiskino. Tikrai labai profesionalus daktaras, puikiai ismantis savo sriti, vertas pagarbos

labas rytas
o as galvoju kad matyt del skydliaukes man tokioooos skausmingos mmms... nes gine priezasciu neranda

o as galvoju kad matyt del skydliaukes man tokioooos skausmingos mmms... nes gine priezasciu neranda

vaje mastuk, tave gi vėjas nupūs, manau, kad sveri tai jau ryškiai per mažai.
O dėl svorio tai man atrodo kiekvienai skirtingai. Anksčiau gydytojai sakydavo, kad svoris kris, tačiau ne visoms taip būdavo - vienoms krisdavo, o kitos ir toliau sėkmingai pilnėdavo. man pradėjus gerti hormonus svoris stabilizavosi. Džiaugiuosi bent tiek, kad daugiau nepriaugu, nes jau nebebuvo ir kur
bet žinau kam nukrito ir nemažai.
Papildyta:
Nu man su skydliaukę jau senai negerai, bet mmmms niekada nebuvo skausmingos. Turiu draugę, kuri per tas dienas tiesiog negali net į darbą eiti dėl skausmų, bet jai irgi niekas nieko neranda ir skydliaukė tvarkoj, ginekologė jai sakė, kad galbūt po gimdymo pasikeis

Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2012 05 18, 08:49)
labas rytas

Nu man su skydliaukę jau senai negerai, bet mmmms niekada nebuvo skausmingos. Turiu draugę, kuri per tas dienas tiesiog negali net į darbą eiti dėl skausmų, bet jai irgi niekas nieko neranda ir skydliaukė tvarkoj, ginekologė jai sakė, kad galbūt po gimdymo pasikeis
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 05 17, 17:03)
Gal galit kuri paaiškinti, ar čia labai blogai?
"Skydliaukė normalaus dydžio, kiek žemesnio echogeniškumo, nehomogeniška"?

"Skydliaukė normalaus dydžio, kiek žemesnio echogeniškumo, nehomogeniška"?

Pas mane išvadose irgi panašiai buvo parašyta, tai echogeniškumas yra tankis, reiškia sumažėjusio tankio ir netolygi - nehomogeniška, žodžiu, skydliaukė nėra sveika, su pakitimais. Bet nemanau, kad tai labai blogai, ypač,jei mazgų nerado...
QUOTE(egliuke @ 2012 05 18, 09:04)
Pas mane išvadose irgi panašiai buvo parašyta, tai echogeniškumas yra tankis, reiškia sumažėjusio tankio ir netolygi - nehomogeniška, žodžiu, skydliaukė nėra sveika, su pakitimais. Bet nemanau, kad tai labai blogai, ypač,jei mazgų nerado...

QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 05 17, 21:27)
Daugiau parašyta, kad viskas kaip ir normaliai, tik va šitie du užkibo kažkaip
antradienį dirbs daktarė, tai teks pakentėt iki jo..
Papildyta:

Papildyta:

as vel cipsu privalgiau