Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

o man kaip tik..siaubas... viliuosi, jog su hormonais bėdos ir susitvarkys viskas, nes jau nebežinau.. nenormalu taip.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 05 17, 22:00)
o man kaip tik..siaubas... viliuosi, jog su hormonais bėdos ir susitvarkys viskas, nes jau nebežinau.. nenormalu taip.. verysad.gif

tikekis, kad busi viena is tu laiminguju, kuriai hormonai sutvarkys viska ir svarbiausia tiktu
Atsakyti
dabar tikrai praradau viltis.. doh.gif
na, bet realiai su hormonais tikrai kažkas negerai pas mane, nes sakė, jog negamina kažkokių hormonų, todėl gleivinė labai plona ir kažkas pan.. doh.gif sėdžiu dabar iki ketvirtadienio kaip ant adatų ir vietos sau nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 05 17, 21:27)
Daugiau parašyta, kad viskas kaip ir normaliai, tik va šitie du užkibo kažkaip  g.gif antradienį dirbs daktarė, tai teks pakentėt iki jo..
Tiesa, ginekologas sakė, jog gimdoje gleivinė labai plona, todėl nėra mmm... kraujo tyrimai geriausiu atveju bus ketvirtadienį.. tai sėdžiu kaip ant adatų..  verysad.gif
Papildyta:
aa..mergaitės, tokį kvailą klausimą užduosiu.. o jums susitvarkius hormonus pradėjo svoris kristi?  ax.gif

mano hormonu tyrimai kovo men buvo kaip ir normalus, bet svoris nekrenta, deja tik auga.... aisku nebetaip kaip anksciau... vaikysteje-paauglysteje kas metai po 10kg budavo...
Atsakyti
Ai vistik po dvejoniu ir skaitymu apie gydytojus , uzsiregistravau pas Kazanaviciu .. ir jau antradieni vaziuoju mirksiukas.gif Bus matyt ,kaip bus ax.gif
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2012 05 18, 07:20)
Ai vistik po dvejoniu ir skaitymu apie gydytojus , uzsiregistravau pas Kazanaviciu .. ir jau antradieni vaziuoju  mirksiukas.gif Bus matyt ,kaip bus  ax.gif
Labas rytas  4u.gif

Sveika 4u.gif
As lankausi pas Kazanaviciu. Man labai patiko, viska apziurejo, paaiskino. Tikrai labai profesionalus daktaras, puikiai ismantis savo sriti, vertas pagarbos smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif
o as galvoju kad matyt del skydliaukes man tokioooos skausmingos mmms... nes gine priezasciu neranda schmoll.gif
Atsakyti
vaje mastuk, tave gi vėjas nupūs, manau, kad sveri tai jau ryškiai per mažai. schmoll.gif O dėl svorio tai man atrodo kiekvienai skirtingai. Anksčiau gydytojai sakydavo, kad svoris kris, tačiau ne visoms taip būdavo - vienoms krisdavo, o kitos ir toliau sėkmingai pilnėdavo. man pradėjus gerti hormonus svoris stabilizavosi. Džiaugiuosi bent tiek, kad daugiau nepriaugu, nes jau nebebuvo ir kur blush2.gif bet žinau kam nukrito ir nemažai.
Papildyta:
QUOTE(Lucero @ 2012 05 18, 08:49)
labas rytas 4u.gif
o as galvoju kad matyt del skydliaukes man tokioooos skausmingos mmms... nes gine priezasciu neranda schmoll.gif

Nu man su skydliaukę jau senai negerai, bet mmmms niekada nebuvo skausmingos. Turiu draugę, kuri per tas dienas tiesiog negali net į darbą eiti dėl skausmų, bet jai irgi niekas nieko neranda ir skydliaukė tvarkoj, ginekologė jai sakė, kad galbūt po gimdymo pasikeis
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 05 17, 17:03)
Gal galit kuri paaiškinti, ar čia labai blogai?  g.gif

"Skydliaukė normalaus dydžio, kiek žemesnio echogeniškumo, nehomogeniška"?  g.gif

Pas mane išvadose irgi panašiai buvo parašyta, tai echogeniškumas yra tankis, reiškia sumažėjusio tankio ir netolygi - nehomogeniška, žodžiu, skydliaukė nėra sveika, su pakitimais. Bet nemanau, kad tai labai blogai, ypač,jei mazgų nerado...
Atsakyti
QUOTE(egliuke @ 2012 05 18, 09:04)
Pas mane išvadose irgi panašiai buvo parašyta, tai echogeniškumas yra tankis, reiškia sumažėjusio tankio ir netolygi - nehomogeniška, žodžiu, skydliaukė nėra sveika, su pakitimais. Bet nemanau, kad tai labai blogai, ypač,jei mazgų nerado...

4u.gif nuraminot šiek tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Cukrinė_Siela* @ 2012 05 17, 21:27)
Daugiau parašyta, kad viskas kaip ir normaliai, tik va šitie du užkibo kažkaip  g.gif antradienį dirbs daktarė, tai teks pakentėt iki jo..
Tiesa, ginekologas sakė, jog gimdoje gleivinė labai plona, todėl nėra mmm... kraujo tyrimai geriausiu atveju bus ketvirtadienį.. tai sėdžiu kaip ant adatų..  verysad.gif
Papildyta:
aa..mergaitės, tokį kvailą klausimą užduosiu.. o jums susitvarkius hormonus pradėjo svoris kristi?  ax.gif

as vel cipsu privalgiau biggrin.gif Man taip norisi suriai ko nors... Kol bus padaryti kraujo tyrimai, cipsai padeda. Niekada nemegau cipsu Vaistukais viska sureguliavo, bet deja, trumpam laikotarpiui. As dar tikiu kad pavyks atsikratyti sios ligos. smile.gif
Atsakyti
laureta, mesk tuos cipsus lotuliukas.gif suriai gali ir ko kito sveikesnio uzkapot. Man ir su druska yra taip, druskinu net duona doh.gif nes AKS 85/60 pastoviai, tai vos pavelku kojas. nieko naujo, zodziu doh.gif
maskatuk, vajej del svorio blink.gif Linkiu, kad susitvarkytu 4u.gif
Bet klausykit- saule pasirode ir lyg ir geriau lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti