Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Sveikos,merginos,perskaiciau ne viena tema jusu diskusiju,intensyviai ieskau info ir noreciau,kad jus pareikstumete savo nuomone,siek tiek pasimeciau,kadangi dauguma turincios problemu su skydliauke jauciates tikrai blogai,man nesenai pasirode priespienis,nustebau kadangi vaikui jau 4m.ir to priespienio but tikrai neturetu,pasiskaiciau internete kad ko gero padidejes prolaktinas,galvoju pasitikrinsiu,prie to pacio pasidariau ir kitus pagrindinius skydliaukes hormonus,uzsirasiau pas endokrinologa,Sidlauska,kad pakomentuotu,prolaktinas normalus 6,71,TTH 1,56,FT4 12,87pmol/L,ATPO<10,FT3 1,536pmol/L,ejau sau rami,bet jam kazkas nepatiko,pradejo klausineti kaip jauciuos,na as papasakojau,kad pulsas retas,ramybes busenoj 42-56,spaudimas zemas(dazniausiai)dazna apatija,vangumas,miego norejimas,daugiau nusiskundimu kaip ir neturiu,tai jis is karto padare echoskopija,nelabai jam ten patiko ir padare punkcija ar kaip ten vadinasi,sake greiciausiai reikes kazkiek tiroksino,bet palauksime tos punkcijos atsakymu,pasimeciau,nebesuprantu kas man cia?ar tai panasu i skydliaukes hipofunkcija ar atvirksciai?pries eidama pas Sidlauska nebuvau nieko skaicius kiek kad db per 2 dienas viska apie skydliaukes sutrikimus,bet tiesiog pasimeciau toje informacijoje,pas visas tie hormonu tyrymu skaiciukai skiriaisi ir as jau nebesuprantu ar man cia norma ar per mazai kazko ar per daug,na jei nesunku pasidalinkite savo nuomone:)aciu
Atsakyti
Sveikos,

kazkur lyg ir skaiciau kad prie hipo negalima sportuot... ar cia gali buti tiesa?
Atsakyti
QUOTE(donatiki @ 2012 05 24, 11:00)
Sveikos,

kazkur lyg ir skaiciau kad prie hipo negalima sportuot... ar cia gali buti tiesa?

O kodėl negalima sportuoti. Man atrodo, kad kuo tu persirgtum sportuoti visada galima.
Atsakyti
Sveikos,

Issigalvojimai.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 05 24, 10:45)
Issigalvojimai.

tai as ir ta pati galvoju, tik del sventos ramybes pasiklausiau.. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

sportuot galima, bet atsargiai....
mano organizmui nepatiko sporto sale 2-3 kart savaitei...
Atsakyti
o mano organizmui nepatinka sitie karsciai
sianakt jau ir sirdis muse
ir rankos tirpo
ir galva svaigsta
Atsakyti
QUOTE(Lucero @ 2012 05 24, 20:20)
o mano organizmui nepatinka sitie karsciai
sianakt jau ir sirdis muse
ir rankos tirpo
ir galva svaigsta

o man tie karsciai, mokslai ir darbai... man visai sakes... pradedant depresija, baigiant bendru silpnumu...
Atsakyti
QUOTE(sau_lu_te @ 2012 05 24, 21:21)
o man tie karsciai, mokslai ir darbai... man visai sakes... pradedant depresija, baigiant bendru silpnumu...

man tas pats doh.gif
sunku...
suprantu tikrai
laikykis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lucero: 24 gegužės 2012 - 21:08
QUOTE(Lucero @ 2012 05 24, 22:08)
man tas pats doh.gif
sunku...
suprantu tikrai
laikykis 4u.gif  4u.gif

laikomes abi 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,
ar kiekvieną kartą kai reikia darytis kraujo tyrimą (jį paskyrė endokrinologė), TTH nustatymui jis būna mokamas? g.gif Aš darysiu antrą kartą ir nustebau, kad ir vėl reikia mokėti pinigėlius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jankabara @ 2012 05 25, 07:33)
Sveiki,
ar kiekvieną kartą kai reikia darytis kraujo tyrimą (jį paskyrė endokrinologė), TTH nustatymui jis būna mokamas? g.gif Aš darysiu antrą kartą ir nustebau, kad ir vėl reikia mokėti pinigėlius blush2.gif

jei privacioje klinikoje, visada mokamas...
vakar uz tyrimus sumokejau 73lt, akcija sake smile.gif
Atsakyti