Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Kad privačioje mokama, tai suprantama. tačiau aš lankausi neprivačiai, poliklinikoje pas endokrinologę, todėl ir stebina, kad tenka mokėti ir kaip suprantu taip bus nuolat kai darysiuosi tyrimą? g.gif
Nieko nepadarysi reikia ir moki, tiesiog įdomu ar visos mokate? Nes paskutiniu metu tiek sveikatos bėdų atsirado ir kur beeitum visur tyrimai mokami....
Atsakyti
QUOTE(jankabara @ 2012 05 25, 11:39)
Kad privačioje mokama, tai suprantama. tačiau aš lankausi neprivačiai, poliklinikoje pas endokrinologę, todėl ir stebina, kad tenka mokėti ir kaip suprantu taip bus nuolat kai darysiuosi tyrimą? g.gif
Nieko nepadarysi reikia ir moki, tiesiog įdomu ar visos mokate? Nes paskutiniu metu tiek sveikatos bėdų atsirado ir kur beeitum visur tyrimai mokami....

Jau buvo apkalbeta, kad su endokrinologo siuntimu hormonu tyrimas privalo buti nemokamas. As gavau atsakyma is Ligoniu kasu.
Atsakyti
Sveikos!
Seniai be buvau pas jus blush2.gif Darbai užspaudė karsta.gif
Nieko naujo pas mane, iki endokrinologo vis nedaeinu, bet tyrimus pasidariau,tai viskas normoje, geriu ir toliau po 50 mg, jaučiuos gerai. Tik tie karščiai sveikatos neprideda doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!
Seniai rasiau,nors vis paskaitineju.Jau 1 meteliai praejo po operacijos (pasalino puse).Nei pries op nei po op nevartojau jokiu hormoniniu vaistu. Buvau pasitikrinti balandzio pradzioj pas Kazanaviciu. Israse THYBON, kuri geriu antra men.Ar nuo jo ar taip nuo kazko pakilo spaudimas,padaznejo pulsas. Siandien ryte pulsas buvo 102.Nors mieguistumas dingo ir energijos padaugejo. Ziauriai galva skauda. Israse si vaista,nes likes mazgelis truputi padidejes,su menstr. atsirado problemu, na ir svoris didelis.Sake,kad THYBON viska turi sutvarkyt.
Gal kuri vartojat THYBON ? Kaip jauciates?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *mamka*: 26 gegužės 2012 - 12:35
QUOTE(*mamka* @ 2012 05 26, 12:30)
Sveikos merginos!
Seniai rasiau,nors vis paskaitineju.Jau 1 meteliai praejo po operacijos (pasalino puse).Nei pries op nei po op nevartojau jokiu hormoniniu vaistu. Buvau pasitikrinti balandzio pradzioj pas Kazanaviciu. Israse THYBON, kuri geriu antra men.Ar nuo jo ar taip nuo kazko pakilo spaudimas,padaznejo pulsas. Siandien ryte pulsas buvo 102.Nors mieguistumas dingo ir energijos padaugejo. Ziauriai galva skauda. Israse si vaista,nes likes mazgelis truputi padidejes,su menstr. atsirado problemu, na ir svoris didelis.Sake,kad THYBON viska turi sutvarkyt.

As vartoju Thybona po puse tab. Is pradziu geriau po ketvirtadali,tai kol pripratau buvo pulsas padaznejes ir spaudimas taip pat.
Po kiek tu geri? Ga truputi pamazink doze kol apsiprasi.
Atsakyti
O gal kuri vartojat TYREOTOMA ? sako nuo jo labiau krenta svoris .... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*mamka* @ 2012 05 26, 13:30)
Sveikos merginos!

nuo thybono nestorejat?
Atsakyti
QUOTE(lina46 @ 2012 05 26, 17:33)
As vartoju Thybona po puse tab. Is pradziu geriau po ketvirtadali,tai kol pripratau buvo pulsas padaznejes ir spaudimas taip pat.
Po kiek tu geri? Ga truputi pamazink doze kol apsiprasi.

Geriu po ketvirtadali ryte pries valgant. Savijauta butu gal ir nebloga,jei ne tas sirdies dundejimas ir aukstas spaudimas. Pas mane pries liga visada buvo zemas spaudimas. O dabar 140/90, pulsas 102. O kiek laiko geri? Ar svoriui turi reiksmes? As per 1,5men. 3 kg numeciau nieko nedaryma,tik valgyt maziau norisi. Gal tai thybono poveikis?
Atsakyti
QUOTE(Elija* @ 2012 05 26, 21:02)
O gal kuri vartojat TYREOTOMA ? sako nuo jo labiau krenta svoris .... ax.gif

man nekrenta
Atsakyti
o thybonas tai cia vietoj tikroksino? ar greta?
Atsakyti
QUOTE(lolita4611 @ 2012 05 26, 22:31)
o thybonas tai cia vietoj tikroksino? ar greta?

Ne,ne vietoj. As tiroksino niekada nevartojau.O viena pazistama ryte geria tiroksina,o vakare thybona. Mes abi lankomes pas G.Kazanaviciu. Cia jo gydymas.
Atsakyti
QUOTE(*mamka* @ 2012 05 27, 09:04)
Ne,ne vietoj. As tiroksino niekada nevartojau.O viena pazistama ryte geria tiroksina,o vakare thybona. Mes abi lankomes pas G.Kazanaviciu. Cia jo gydymas.

blush2.gif nelabai supratau
Atsakyti