QUOTE(ada21lt @ 2012 05 17, 17:29)
Mano vaikai abu gime liepa ir tikri "veziukai"
nu viska darys priesingai,
sakysi renktis- nesirengs, praustis-nesipraus. DAr seniau veikdavo,kai pasakydavau tik nebendyk rengtis, bet ta amziu isaugo, nu dabar sakau tikra paauglyste (o
vasara bus tik 6 ) Is tikruju nezinau, kas ka aukleja, manau daugiau vaikai mane , nei as juos

Jau pripratau, kad nuolat laksto beveik nuogi, dabar tik truputi atsile buvo ,jau laksto po triusikais kieme, jau senai issimaude balose.Pvz siandien su sortais botais maikute ir megztuku:) KAimyne kazkada ziema buvo atejusi,pas mus rytais buna vos +12, jei lauke salta, as kuriu peciu, o sunus po sortukais be maikes laksto, o ta sedi apvaliom akim su striuke

As net sakiau varda sunui reikejo uzdeti Neneniukas, beja ,tai vienas is pirmuju zodziu , o kalbet gana aiskiai jau pradejo 1,5m O dabar dar dviese susitaria kazka, ar sunus primokina sese.
Tik as kazko neleidziu, tai jis eik,eik daryk
Ryte paklausiu kokia kose norit sako grikiu, isverdu, verkia nenorim norim avizu, ir galiausiai eina patys i saldytuva ir ima viska is eiles
pripratau,kad ir kirvi vaikas ima ir malkas kapoja, jau apie laipiojima visur nesneku

Nu bet reikia kazka daryti kartais,ko ir nelabai norisi, pvz zaislus susideti nors iki kokiu 3,4 gana graziai tvarkydavosi,
dabar sako tu pati sutvarkyk. O dviese budami namie per valanda toki bardaka sugeba padaryti, kad net rankos nusvyra,kai pries tai ka tik buvo viskas sutvarkyta...
Neaprenksi ko nenores, nevalgys konenores ir t.t. Isejo abu i kiema pasipuose, nu taip norejo, susirado aliejiniu dazu inda, nors buvo atrodo pakavoti, atsidare pradauze apacia su kirvuku, issiterliojo.(as tuo metu namie valgyti dariau) TAi paskui ne tiek as pykau, kaip patys verke, kai suprato, kad tie dazai neissiplauna taip paprastai. Gerai galvoju bus pamoka.
QUOTE(ada21lt @ 2012 05 18, 13:55)
Aisku, aiskinu
150 kartu kiekviena diena ta pati ir tai isvargina ir kartais kantrybe truksta, tada aprekiu O vercia jie visur pvz vakar reikejo jiem patiems pasidaryti sumustiniu, tai visas stalas kaip vienas didelis sumustinis, siandien
labai rekejo mano papuosalu, tai dabar ant stalo irgi su maistu sumaisyti, pakavoti jau niekur nieko neina, nebent tureciau atskira kambari su spyna Ir tame nematau neiko blogo,jie vaikai ,tyrineja pasauly, mokinasi tik ,kad tvarkydama is paskos pavargstu, nu gal reikia ismokti gyventi bardake, nu jau manau, greit ismoksiu nes dar kol maziukai buvo kazkaip dar spedavau apsitvarkyti, dabar as nebepasiveju, susitvarkymas laiko 10 min, o kad patiems nesitvarkyt, tai pasiaiskinimu milijonai.
Vakar uzsidejo batus sunus ir lipa ant sofos, sakau nusiik namuose juk nevaikstom su batais, o dar ant sofos, sako, as ne namie as su fura i afrika vaziuoju salia susikrove kaladeliu kruvas (cia maistas), leles, minkstus zaislus ,pasisodino sese ir vaziuoja

dar dazniausiai nervai nelaiko ,kai tarpusavy pradeda pyktis. Su sunum dar kazkaip susitari, bet dukryte, jei jai ko reikia,
pradeda verkti, o as i tai labai jautriai reguoju, o tie zaisliukai ,kurios turi brolis tampa stebuklingais ir vel eini aiskini, pasakoji...
QUOTE(ada21lt @ 2012 05 18, 14:14)
nu o ka patartumet?
Nereguoja ir i tevo zodzius dazniausiai, nebent pasako,kad nesives i zvejyba .o tai juk jau irgi santazas?
VAt sakot esat pries fizines bausmes as irgi, nu
tetis karts nuo karto bando pastatyti i kampa, tai turi stoveti kartu. Suprantat mano sunus toks,kad jam gali daryti ka nori jis nepaklus ir taip buvo nuo gimimo, bet galima susitarti graziuoju, tik va man kartais
neuztenka kantrybes ilgoms kalboms, pagasdinu, pagrasinu, kad kazka ismesiu, neduosiu ir t.t.tai veikia kol kas , bet nesidiziuoju tuom
O verkti mano vaikai moka neribota laiko tarpa (esu meginusi ir tai)
ir sunus ypac taip isiverkia, kad jau matau, kad paciam sunku ir sustoti, todel nenoriu leisti jam prieiti tokia riba, nemanau, kad tai sveika ir kad del to maziau sysiosis, ar kad mane del to labiau gerbs.
QUOTE(ada21lt @ 2012 05 18, 14:29)
ne tas ir yra, kad visada aiskinau, kad su batais negalima ir ant stalo lipti ir t.t viska aiskinau nuo pat kai tik pradejo savarnkiskai judeti ir vis tiek karts nuo karto viska pasitikrina is naujo
Ir aiskinu kiekviena diena....
QUOTE(ada21lt @ 2012 05 18, 14:39)
taip paprastai nuo jo nenuatume

, jau tada reiktu panaudoti daug jegos ir prievartos,
o jis jau gan stpirus , geriausia su juo palaukti kelias minutes paaiskinti kodel kazko prasau, tada ,jei argumentai tikri ir rimti sutinka taip pasielgti
kas pazysta mano vaikus , jau zino,
pasakymas kazko nedaryk, tai toks azartas uzkyla padaryti bet kokia kaina, net akys blizget pradeda kitaip. Matot visokiu vaiku yra ir drauge mano labai stebedavosi del panasaus kitu vaiku elgesio, kol antras toks negime paciai

vaje, sako niekad nebuciu patikejusi,kad cia ne tevu toks nuauklejimas, net zindymas sako buvo kitoks, o pirmas vaikas nors ir judrus, bet visai kitoks
QUOTE(ada21lt @ 2012 05 18, 14:47)
del prievartos jau aiskinau,jei tuo keliu einu tai buna taip: nukeliu viena, uzlipa kitas, ir ta nukeliu ir vel abu uzlipa ir juokiasi ir jiems kaip zaidimas gaunasi. O dar brolis sesei:lipk,.lipk tai jo naudojam ir tuos dalykus:susiplanave su sese mane truputi apgavo,kad nuvaziuotume i miesta,prase ledu, nepirkom, bet dar kalbejau ilgai sake taip nebedarys.
QUOTE(ada21lt @ 2012 05 18, 15:37)
nu tai ir sakau, kad nuauti reiktu panaudoti daug prievartos, o paskui nueitu ir kitus uzsidetu ir tatip be galo darytu kazkas negero, jei tuo keliu eitumet...
galu gale greit bus stpresnis uz mane kaip tada?
as jauciu, kad man paciai reikia dar aukletis ir aukletis ir kad pavyzdys geriausia auklejimo priemone.

ir kad
vaikai daznai buna teisus, nors man tai ir nepatinka...
O kas be kalbejimo lieka? jei bausmiu nenaudoji, o jas naudoti ,kaip rasiau dar blogiau buna? GAlu gale vaikai auga, kaip paauglysteje? neuzdarysiu i kambari, neatimsiu kazko. GAli aisku pyktis, bet kazkas labai teisngai pasake, kad geriau su vaikais nekariauti ,
nes dazniausiai tevai pralaimi.
paryskinau vietas, kurias skaitant siurpu darosi, kaip "veikia" Jusu metodai
QUOTE(ada21lt @ 2012 05 19, 11:42)
TAigi stengiuosi aukleti is vis be bausmiu, tik pokalbiais ir savo pavyzdziu 
MAtot nei paklusnumas,
nei pagarba man nera mano priortetai. MAn uztenka,kad vaikai mane myli ir mokinames visi vieni kitus isklausyti, kaip kazkas sake,man
jie lygeverciai asmenys, tik tiek ,kad as uz juos atsakinga
ne pagarba Jusu priioritetas

? tai ir vyras Jusu turbut gali negerbt , svarbu myli

?