QUOTE(stripulis @ 2012 05 22, 16:05)
ada21lt, jūs baigėte mokyklą, kuri bukino ir žalojo sveikatą? nes jei teisingai suprantu, jums tiek metų, kad netradicinės mokyklos negalėjote lankyti
ada21lt, šiaip šešiamečiui visa tai, ką išvardijot, kuo puikiausiai tai pasiekiama. jei jau mano trimetė moka indus išplaut, nuvalyti stalą ir susidėti žaisliukus, kodėl to negali padaryti šešiametis? Žodis "idealiai" čia netinkamas, idealų nebūna, bet neidealiai manau kuo puikiausiai gali visa tai atlikti. O dar keturmetės padedamas
na taip, drabužėlių maniškė dar nesusideda, nei idealiai nei neidealiai, nes aš juos dedu - mėgstu apžiūrėt, ar nesusitepę, ar nereik skalbt ir t. t. Ir apskritai man pasiutusiai patinka tvarkyt svetimus rūbus. Savų tai aišku, ne. Reiks kada nors jai tą pareigą atiduot, bet kol kas dar atidėlioju...
TAip, butent. Buvau viena is geriausiu mokinu klaseje ir ka mane ten ismoke gyvenimui?
ka jus ismoke, ka naudojate is mokyklos gyvenime?
MAn truko pagrindiniu gyvenimisku ziniu:
1 apie zmogaus organizma, funkcijas, sveikata, sveika gyvensena. 1 metai apie zmogu tik per biologijos pamokas, labai trumpai ir mazai informacijos.
2 apie vaikus: pradejimas, nestumas, zindymas, kudikio prieziura. Visa ka darem vaikiuko kraitelio siuvimas per darbus 9 kl
3 apie finansus -visiskai nieko, tik ,kad skaiciuoti ismokino, nors siaip nuejau jau mokedama

DAuguma infor
Tik tiek ,kad smagu bendrauti su kitais vaikais
DAug informacijos zmones ir taip ismoktu ir be mokyklos, o mokykloje norisi,kad butu tokia informacija, kuri bus paskui naudinga gyvenime, kam kitaip is vis jos reikalingos?
Jus nepastebit ,kad jau kelis kartus rasiau, kad sunus labai graziai tvarkesi, kai buvo 3, 4? Jis ir rubus susilankstydavo, nu dar ir dabar taip periodiskai, kartais susilanksto graziausiai salia lovytes, kartais i kruva susimeta

DAbar jis matau labai atsirenka vaidmenis, ka daro tetis ir ka as darau , tetis yra viskas idealas
Papildyta:
QUOTE(Aimeja @ 2012 05 22, 15:17)
Jei jums tas ,,normaliai '' atitinka, tokį patį elgesį kaip ir namuose su jumis, tai labai tuo abejoju...
O jus taip pat elgiates namie ir sveciuose?
As tai kazkaip jauciu skirtuma