QUOTE(Ilgaplaukė @ 2012 05 27, 12:47)
Na mano nuomone,nebutinai teisinga,bet...pasidarant vietoj to puodo bugna,na kad ir is dezes(batu),gal labiau lavintusi fantazija,priklijuojant kazkokias detales ir t.t.
Na kiekvienas vaikas(kaip ir suauges asmenybe),gal maniskis turi ta ,kaip as sakau cinkeli,is nieko padaryti kazka.
Jau rasiau,bet galiu pasikartoti. Gavo vieninteli karta,kai krito i purvyna,pavasari,nes nepirkau zaislo. Jam tada buvo treji(ta vadinama treju metu krize).Ir dabar as prisimenu tai,o jis neprisimena.Nors tiek paguodzia. Del to esu pries bet koki smurta.Isivedeme taisykles. Tuo metu vienokias,siuo metu,kai jau pilnametis,kitokias.
Tai mano patirtis,o kai kam atrodo,kad kisu jas ir kitiems.Nekisu,bet gal kazkam pravers ir tiek.
Na kiekvienas vaikas(kaip ir suauges asmenybe),gal maniskis turi ta ,kaip as sakau cinkeli,is nieko padaryti kazka.
Jau rasiau,bet galiu pasikartoti. Gavo vieninteli karta,kai krito i purvyna,pavasari,nes nepirkau zaislo. Jam tada buvo treji(ta vadinama treju metu krize).Ir dabar as prisimenu tai,o jis neprisimena.Nors tiek paguodzia. Del to esu pries bet koki smurta.Isivedeme taisykles. Tuo metu vienokias,siuo metu,kai jau pilnametis,kitokias.
Tai mano patirtis,o kai kam atrodo,kad kisu jas ir kitiems.Nekisu,bet gal kazkam pravers ir tiek.

o kodel puodas negali but bugnas? tik dezute ir dar apklijuota

sunui puodo dangciai - buvo superiniai vairai - nors turejo ir tikra vaira, ir vaira su knopkem, grojanti kaip kad buna - bet va dangtis - buvo topinis

visi vaikai (na dauguma) - turi cinkeli pasidaryt kazka is nieko, aisku jei tevai tam netrukdo. Nesakau, kad nereik "tikru" zaislu - aisku reik, bet ir puodai, dangciai, buteliai, ju kamstukai, saukstai - gali but puikus zaislai