QUOTE(ada21lt @ 2012 05 29, 13:51)
Nereikia kitu suaugusiu aukleti , reikia save aukleti tik, paciai reikia keistis ir tada aplinka pasikeis. O vyro juo labiau kazkokiais zodiniais argumentais neitikinsit.
O kodel pati savo dukrytes neauginat, nauklejat? MAtot viso pasaulio neperauklesi pagal savo auklejjimo principus, ir kiti ju tikrai neprivalo laikytis, jei aukojat vaikus del darbo , teks susitaikyti su tokia kaina, kad kiti aukles, taip kaip jiems atrodys geriausia

Tą aš ir darau, laikausi savo nuostatos ir, manau, einu tinkama kryptimi. Vyro aš ir nekeičiu, bet dabar jo nuostata - jei, jo nuomone, reikės rykštės tai darysiu aš, o kadangi mano nuomonė šiuo klausimu kitokia...
Kodėl pati neauginu dukrytės? Todėl, kad esu ne tik mama, bet ir dukra, žmona, marti, kolegė, draugė. Ir, mano supratimu, dukra taip pat nebus visą gyvenimą tik dukra, todėl turėtų susipažinti su visomis gyvenimo pusėmis. Aišku, mano pareiga supažindinti ją po truputį. Planuose tai, kad šiuo metu esanti tik šeimoje (seneliai priklauso šeimai) netrukus susipažins su darželiu, paskui mokykla, o po to jau kaip pati panorės: kita mokykla, darbas, užsieniai ir pan.
Papildyta:QUOTE(pagyvenus @ 2012 05 29, 14:16)
Jei vaikas vienas pas tuos senelius paliekamas, tai matyt normalūs santykiai. Nepaliktų gi motina vaiko ten, kur jam kyla grėsmė. O tokiais grasinimais tik įtampą sukeltų. Ir jei būtų įvykdyti, kažin ar į naudą vaikui būtų. Juk moteris rašė, kad ir tėvas taip pat grasiną ir yra už fizines bausmes. Tai ką, skirtis jai. Bet ir tuo atveju tėvystės teisių ir pasimatymų teismas neapribos dėl grasinimo, ar net dėl baudimo fizinėmis bausmėmis.
Tikrai esu prieš kraštutinumus, ypač prieš GARSIUS pasisakymus: jei tu šitaip aš tada taip ir taip tris kartus per dieną.
Jau rašiau, nėra lengva, bet kol kas sekasi susikalbėti ir iki rykštės dar nepriėjom. Gal nereikia, kad žmonės visą gyvenimą gyvenę su vienokiom nuostatom taip staiga imtų ir persiverstų. Kažkokios nuolaidos yra ir tai jau pasiekimas. Ir Maskva ne per dieną pastatyta