iš viso to, kas buvo pirma išdėstyta, suprantu, kad Šv. Dvasia - krikščionybės egregoras.
QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 20, 01:23)
šį kartą galiu tik pritarti.
QUOTE(Meškuolė @ 2009 02 19, 20:14)
Kai tampi laisvas - nuoskaudu nebelieka

Papildyta:
QUOTE(birutukas @ 2009 02 19, 22:26)
O tu nesibijok, susipažink su blondinu Nr. 101, tikiu, kad rasit bendra kalbą
, o ir save galėsi geriau pažinti 

fe, kokie jūs čia nuobodos visi susirinkę.
QUOTE(darius333 @ 2009 02 20, 14:23)
Kai tampi laisvas - nuoskaudu nebelieka
tikrai kuo toliau, tuo maziau 

šiek tiek bijojau, kad gausiu velnių. bet, pasirodo, nuvertinau Jus. esate pakankamai išmintingas

QUOTE(Meškuolė @ 2009 02 20, 12:47)
iš viso to, kas buvo pirma išdėstyta, suprantu, kad Šv. Dvasia - krikščionybės egregoras.
Įdomi mintis

QUOTE(Meškuolė @ 2009 02 20, 17:14)
šiek tiek bijojau, kad gausiu velnių. bet, pasirodo, nuvertinau Jus. esate pakankamai išmintingas 

Ismintis tik iliuzija

QUOTE(darius333 @ 2009 02 21, 17:15)
čia jau žaidimas sąvokomis. išmintis, žinojimas, protingumas - tai sąvokos, kurioms kiekvienas suteikia vis kitokią prasmę.
QUOTE(Meškuolė @ 2009 02 21, 19:33)
čia jau žaidimas sąvokomis. išmintis, žinojimas, protingumas - tai sąvokos, kurioms kiekvienas suteikia vis kitokią prasmę.
mes visi to siekiam

visi kazkuriam etape isivaizduojam ...

sekanciame pamatome, kad ...

ir vel uz varcios ir pradzios ... (na gal ir ne visai is pradzios:))

QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 19, 22:23)
Pagrindinis sektos požymis- teigimas, kad tavo religija yra vienintelė teisinga.
Nereikia indams katalikiško Šv.Dvasios supratimo...
Nereikia indams katalikiško Šv.Dvasios supratimo...
Nezinau ar yra teisinga religija...

Ne jokia religija, baznycia ar bendruomene negali atpirkti zmogaus, nei joks kunigas ar pastorius ar draugas...

tikejimas ir religija yra visiskai skirtingi dalykai. Aš tikiu Šv. Dvasios veikimu. Kaip tikiu ir tuo, kad Jezus mire uz mane ir prisikėlė. Jis sumokejo uz visas nuodemes, kad per Ji tureciau atpirkima. Ne dėl mano teisumo ar gerų darbų, bet del malonės.
P.S. O kas yra 'egregoras'?
jei tiki, kad jezus kentėjo ir mirė už tave, tai tau geriau nesidomėt kas yra egregroras.
QUOTE(birutukas @ 2009 03 11, 19:49)
1 Nezinau ar yra teisinga religija...
Ne jokia religija, baznycia ar bendruomene negali atpirkti zmogaus, nei joks kunigas ar pastorius ar draugas...
Tik Jezus, tik per Jį mes galime buti isgelbeti. Juk parasyta: 'Lūpomis jei išpažinsi Viešpatį Jėzų, o širdimi įtikėsi, kad Dievas prikėlė Jį iš numirusių, būsi išgelbėtas.' (Rom 10:9) Kiekvienas, kuris šaukiasi Jo vardo bus išgelbėtas (plg. Rom 10:13)
tikejimas ir religija yra visiskai skirtingi dalykai. Aš tikiu Šv. Dvasios veikimu. Kaip tikiu ir tuo, kad Jezus mire uz mane ir prisikėlė. Jis sumokejo uz visas nuodemes, kad per Ji tureciau atpirkima. Ne dėl mano teisumo ar gerų darbų, bet del malonės.
2 P.S. O kas yra 'egregoras'?

2 P.S. O kas yra 'egregoras'?
1

2 trumpai butu galima apibudinti - "kur bus du ten busiu ir as"