Įkraunama...
Įkraunama...

Kas yra Dievas?

iš viso to, kas buvo pirma išdėstyta, suprantu, kad Šv. Dvasia - krikščionybės egregoras.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 20, 01:23)
Pagrindinis sektos požymis- teigimas, kad tavo religija yra vienintelė teisinga.

šį kartą galiu tik pritarti.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2009 02 19, 20:14)
dariau333, kokiomis nuoskaudomis Jūs gyvenate? Išsilaisvinkite  4u.gif

Kai tampi laisvas - nuoskaudu nebelieka mirksiukas.gif tikrai kuo toliau, tuo maziau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(birutukas @ 2009 02 19, 22:26)
O tu nesibijok, susipažink su blondinu Nr. 101, tikiu, kad rasit bendra kalbą  drinks_cheers.gif , o ir save galėsi geriau pažinti  thumbup.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
fe, kokie jūs čia nuobodos visi susirinkę.
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2009 02 20, 14:23)
Kai tampi laisvas - nuoskaudu nebelieka  mirksiukas.gif tikrai kuo toliau, tuo maziau  tongue.gif

šiek tiek bijojau, kad gausiu velnių. bet, pasirodo, nuvertinau Jus. esate pakankamai išmintingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2009 02 20, 12:47)
iš viso to, kas buvo pirma išdėstyta, suprantu, kad Šv. Dvasia - krikščionybės egregoras.

Įdomi mintis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2009 02 20, 17:14)
šiek tiek bijojau, kad gausiu velnių. bet, pasirodo, nuvertinau Jus. esate pakankamai išmintingas  4u.gif

Ismintis tik iliuzija mirksiukas.gif nes kuo giliau i miska, tuo daugiau malku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darius333 @ 2009 02 21, 17:15)
Ismintis tik iliuzija  mirksiukas.gif nes kuo giliau i miska, tuo daugiau malku  doh.gif

čia jau žaidimas sąvokomis. išmintis, žinojimas, protingumas - tai sąvokos, kurioms kiekvienas suteikia vis kitokią prasmę.
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2009 02 21, 19:33)
čia jau žaidimas sąvokomis. išmintis, žinojimas, protingumas - tai sąvokos, kurioms kiekvienas suteikia vis kitokią prasmę.

mes visi to siekiam bigsmile.gif
visi kazkuriam etape isivaizduojam ... clap.gif
sekanciame pamatome, kad ... blink.gif
ir vel uz varcios ir pradzios ... (na gal ir ne visai is pradzios:))
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2009 02 19, 22:23)
Pagrindinis sektos požymis- teigimas, kad tavo religija yra vienintelė teisinga.
Nereikia indams katalikiško Šv.Dvasios supratimo...

Nezinau ar yra teisinga religija... g.gif
Ne jokia religija, baznycia ar bendruomene negali atpirkti zmogaus, nei joks kunigas ar pastorius ar draugas... schmoll.gif Tik Jezus, tik per Jį mes galime buti isgelbeti. Juk parasyta: 'Lūpomis jei išpažinsi Viešpatį Jėzų, o širdimi įtikėsi, kad Dievas prikėlė Jį iš numirusių, būsi išgelbėtas.' (Rom 10:9) Kiekvienas, kuris šaukiasi Jo vardo bus išgelbėtas (plg. Rom 10:13)

tikejimas ir religija yra visiskai skirtingi dalykai. Aš tikiu Šv. Dvasios veikimu. Kaip tikiu ir tuo, kad Jezus mire uz mane ir prisikėlė. Jis sumokejo uz visas nuodemes, kad per Ji tureciau atpirkima. Ne dėl mano teisumo ar gerų darbų, bet del malonės.

P.S. O kas yra 'egregoras'?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo birutukas: 11 kovo 2009 - 18:51
jei tiki, kad jezus kentėjo ir mirė už tave, tai tau geriau nesidomėt kas yra egregroras.
Atsakyti
QUOTE(birutukas @ 2009 03 11, 19:49)
1 Nezinau ar yra teisinga religija...  g.gif
Ne jokia religija, baznycia ar bendruomene negali atpirkti zmogaus, nei joks kunigas ar pastorius ar draugas... schmoll.gif  Tik Jezus, tik per Jį mes galime buti isgelbeti. Juk parasyta: 'Lūpomis jei išpažinsi Viešpatį Jėzų, o širdimi įtikėsi, kad Dievas prikėlė Jį iš numirusių, būsi išgelbėtas.' (Rom 10:9) Kiekvienas, kuris šaukiasi Jo vardo bus išgelbėtas (plg. Rom 10:13)

tikejimas ir religija yra visiskai skirtingi dalykai. Aš tikiu Šv. Dvasios veikimu. Kaip tikiu ir tuo, kad Jezus mire uz mane ir prisikėlė. Jis sumokejo uz visas nuodemes, kad per Ji tureciau atpirkima. Ne dėl mano teisumo ar gerų darbų, bet del malonės.

2 P.S. O kas yra 'egregoras'?

1 thumbup.gif drinks_cheers.gif
2 trumpai butu galima apibudinti - "kur bus du ten busiu ir as" mirksiukas.gif jei savo mintyse ir darbuose si su kazkuo - ten yra ir egregoras 4u.gif
Atsakyti