Matai pas tave atsidaro WC į vidų, bet už durų siena. pas mane būtų Už durų tulikas arba jei kitoj pusėj rankena tai kitoj pusėj dušas ir kriauklė. tai manau nepatogu.
Ai gal neteisingai suprasta buvau. Visos durys ir pas mus į vidų atsidaro, išskyrus lauko. Tik tas mažas WC su klaustuku.
QUOTE(Giedruolė @ 2012 05 15, 09:54)
Matai pas tave atsidaro WC į vidų, bet už durų siena. pas mane būtų Už durų tulikas arba jei kitoj pusėj rankena tai kitoj pusėj dušas ir kriauklė. tai manau nepatogu.
Ai gal neteisingai suprasta buvau. Visos durys ir pas mus į vidų atsidaro, išskyrus lauko. Tik tas mažas WC su klaustuku.
į mūsų wc, tas kur iš miegamo, atsidaro į vidų o už jų dušo kabina stovės. kalsiu i grindis štiftą ir visos problemos išspręstos. į miegamuosius panašiai - už durų lieka spintos - sprendimas tas pats
v.
QUOTE(Giedruolė @ 2012 05 15, 08:54)
pas mane būtų Už durų tulikas arba jei kitoj pusėj rankena tai kitoj pusėj dušas ir kriauklė. tai manau nepatogu.
Pas mus dabar yra už durų tulikas. Kap tik labai patogu

QUOTE(Tuka @ 2012 05 15, 10:38)
Pas mus dabar yra už durų tulikas. Kap tik labai patogu
(jei durų neužsirakini ir kas nors veržiasi- vis šioks toks privatumas gaunasi)

racijos yra

help...priesgaisrines durys jau mane pradeda nervinti...gal kas zinot tiksliai priesgaisrinius reikalavimus?
pas mus projekte parasyta turi buti is katilines ir is garazo EI60. Kiek firmu perskambinau beveik visos mane sudurnino, ale nuosavuose namuose tai yra visiska nesamone, ale uztektu ir EI 30...ir tu EI60 kaina aisku yra ganetinai didele...net nebezinau ka uzsisakineti...
o del krypties duru greiciauisiai darysim i isore atsidarancias I aukste, o II aukste i kambario vidu, nes koridorius tik 1.15m...taip kad irgi spintos liktu uz duru, o Wc kambary uz duru liks skalbimo kampelis:)
pas mus projekte parasyta turi buti is katilines ir is garazo EI60. Kiek firmu perskambinau beveik visos mane sudurnino, ale nuosavuose namuose tai yra visiska nesamone, ale uztektu ir EI 30...ir tu EI60 kaina aisku yra ganetinai didele...net nebezinau ka uzsisakineti...
o del krypties duru greiciauisiai darysim i isore atsidarancias I aukste, o II aukste i kambario vidu, nes koridorius tik 1.15m...taip kad irgi spintos liktu uz duru, o Wc kambary uz duru liks skalbimo kampelis:)
Heli, jei išsiaiškinsi dėl durų, brukštelk ir man info...mane durininkai irgi durina (neveltui durininkai
)...kad išvis nereik jokių priešgaisrinių...čia tik kiekvieno reikalas, vieni darosi, kiti nesidaro, kas kaip nori, matyt ir prisiduoda paskui visi pagal galimybes

QUOTE(pingvikas @ 2012 05 15, 12:59)
Heli, jei išsiaiškinsi dėl durų, brukštelk ir man info...mane durininkai irgi durina (neveltui durininkai
)...kad išvis nereik jokių priešgaisrinių...čia tik kiekvieno reikalas, vieni darosi, kiti nesidaro, kas kaip nori, matyt ir prisiduoda paskui visi pagal galimybes 

pasiknisau internete va ka radau:
pas mane projekte tas pats parasyta, jau galva sprogsta, paskambinu, pasakau, tai zvengia jie is manes...
QUOTE(Giedruolė @ 2012 05 15, 09:28)
Bet klausimas ar skaičiavo už tai papildomai? Ir kokia tai galėtų būti kaina.
Iš akies primečiau, kad plintusų virš 35m, o sumokėjau 350. Abejoju, ar papildomai skaičiavo už pjovimus - geriausia jo paties klausti.
papildem albuma is savo vargeliu..
QUOTE(AnaDeizy @ 2012 05 15, 18:42)
papildem albuma is savo vargeliu..
Oi.

QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 05 15, 20:01)
sorry chebryte, siandien skaiciuot nemoku. Pastovejus 8 val salia tos trombalkes 500 kg, ne nei vienas galas nebedirba. 5:30 kitaip tariant...

QUOTE(AnaDeizy @ 2012 05 15, 21:07)
sorry chebryte, siandien skaiciuot nemoku. Pastovejus 8 val salia tos trombalkes 500 kg, ne nei vienas galas nebedirba. 5:30 kitaip tariant... 

Tai kam ta Algeli išleidai bus tau rytoj...?, Šiandieną tas Antanas iš po savaitgalio su fanaru ir susiūtu antakiu atėjo,

Ale vot taip gerai prižiūrite darbus prie trambalkes reikėjo stovėti, kad nepražiopsotu kokio ne sutrombuoto centimetro.....