Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus,, 27 tema

dar šiektiek info ir vaizdo medžiagos rostvėkas klinkeriui
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 30, 11:07)
o ieškot grindinių lentų ar parketo? su apdaila, be apdailos jei parketą? kokios rūšies medis domina ir į kokius pinigus už 1m2 planuojate tilpti?

ieskome grindiniu lentu, i azuola nepretenduojam bet kas ten pusines ar eglines buna standartines..

mums reiktu apie 3cm storio placiu 10-15cm, noretume tilpti iki 35lt/m2 buvau radus bet buvo siauros 8 ar 9cm galvojau gal rasiu platesnes..

dabar jau pradedam linkti prie to kad vaiku kam bariuose ir miegamajame sukalsim paparastas lentas su vinimis ir bus fsio.. o svetainej gal rasim ateityje kazka, bet noreciau visko vienodo, nemazo ir kiekio reikia apie 140 kv.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristinka_2010: 30 gegužės 2012 - 12:16
QUOTE(narvid @ 2012 05 30, 11:58)
dar šiektiek info ir vaizdo medžiagos rostvėkas klinkeriui

tai ar čia ne tas pats U formos rostverkas?
Papildyta:
QUOTE(kristinka_2010 @ 2012 05 30, 12:15)
ieskome grindiniu lentu, i azuola nepretenduojam bet kas ten pusines ar eglines buna standartines..

mums reiktu apie 3cm storio placiu 10-15cm, noretume tilpti iki 35lt/m2  buvau radus bet buvo siauros 8 ar 9cm galvojau gal rasiu platesnes..

dabar jau pradedam linkti prie to kad vaiku kam bariuose ir miegamajame sukalsim paparastas lentas su vinimis ir bus fsio.. o svetainej gal rasim ateityje kazka, bet noreciau visko vienodo, nemazo ir kiekio reikia apie 140 kv.

ok, paklausinėsiu vieno kito kliento, jei turėsiu kokių naujienų - pranešiu.
Pušinės/eglinės grindys gana minkštos, greitai išsivaikšto. bet jei su aukštakulniais nevarinėsite, šokių nedarysite - gal laikys.

o parketo kodėl nenorite? PVZ uosinio?

jei tinka parketo "nelikvidai", kur truputi pasipjaustyti, išsirinkti reikia, tai galima paieškoti po kokius 20-25Lt/m2. Čia parketas, ne parketlentės. Jis būna be apdailos.
Sau į sodo namuką susidėjau - Visai neblogai gavosi. Aišku ten kvadratų buvo 5 kart mažiau. Bet jei biudžetas riboja - kodėl ne variantas?
Aš manau su laku ir nuosavu darbu tilpau į 25Lt/m2
aišku, parketas nebūna platus ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 30 gegužės 2012 - 13:40
beje, prisiminiau.
dėl dumtraukių. Šnekėjau su Tona. Tai jie patvirtino, jog visi nauji gaminiai eina su normaliom durelėm, o ne su ventiliacinėm grotelėm. Tipo tos durys nėra 100procentų sandarios (išeina vamzdelis kondensatui) ir kažkiek šilumos/oro pro jas išeina ir jei tai vatai reikia kokios tai ventiliacijos, tai to pilnai pakanka. į mano paklausimą ar galiu jas užsandarinti mirtinai, aiškaus atsakymo taip ir negavau. nei paneigė, nei patvirtino. Todėl aš sandarinsiu jas kiek įmanoma daugiau ir tiek. jei jau bus blogai - praversiu, kai lauke bus šilčiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 30 gegužės 2012 - 14:15
QUOTE(LokysL @ 2012 05 30, 11:17)
siuo metu ypatingai turetu uab buti paklausus, nes patentininkai su patentu gali dirbti tik apdailos srityje, murinimas, stogo dengimas ir panasiai su patentu negalimas.

Galimas galimas biggrin.gif Ir stogą dengt galima ir pamatus daryt, mūrint, betonuot. Čia jau mano duona kasdieninė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mergina05 @ 2012 05 29, 23:27)
Aš su ja pradėjau dirbti kai jinai dar londone buvo.

Matot kokia kruta dizainerė, pas ją net į Londoną žmonės nuvyksdavo, o dabar problema - pagalvokite Vilniuje, labai toli lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 29, 23:43)
supratau esminę savo klaidą - namą reikia statyti Garliavoje,

Klaidą esminę supratote, bet ją parėmėte visai neesminiais argumentais - "lenkija", "vilnius"...o kad kaimynas ir sabutylnikas būtūmėt pastovus - ką neargumentas??? Namo - paplastunski, ko ne rojus? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(oranziukas @ 2012 05 30, 10:27)
Musu uz konstrukcine dali paprase 1600 lt, kazkaip is pradziu pasirode daugokai kaip kapitaliniam remontui,

QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 30, 12:07)
mums už naujai statomo namo konstrukcinę dalį su visais reikalingais "atributais" paprašė 2000Lt. tiek ir mokejom

Jei naujo namo konstruktyvas -2000Lt, tai rekonstrukcija už 1600 yra labai pigu. Nepamirškite, kad jūsų norus tenka pildyti ne nuo nulio, bet jau nuo esamos situacijos - užsimanysite 4m angos nešančioje sienoje tai konstruktorius žilstels. Manau kaina pakankamai "katalikiška" - aišku reiktų atsižvelgti į rekonstrukcijos sudėtingumą ir apimtis 4u.gif
Atsakyti

Papildyta:
jeigu ieškote kad būtų vieni, kurie ir stogą ir fasadą ir vidų darytų - bus kokia įmonė, kuri persamdys atskiras brigadas ir kas dažniausiai nebūna pigu.
Kaip rodo kai kurių žmonių patirtis - samdyti atskiras brigadas pigiau, bet reikia labai juos prižiūrėti.
kokio Jūs varianto ieškote?
[/quote]

Mums turbut svarbiausia kad darbus darytu kokybiskai, tad tiketis kad tai butu pigiai net neverta. Del samdymo atskiru brigadu baido tai kad jei kas bus ne taip tai kaltu nerasi kaip pvz is musu praktikos vieni gipsa suko kiti duris dejo, gavos kreivai, kaltu nera..
Musu tiek fasadas, tiek stogas is tos pacios medziagos ( eternito cementines ploksteles) tai manom kad jas sudet galetu tie patys stogdengiai.
Del kainu kalbant apie Druskninkus nemanau kad cia pigiau, nes nei pasirinkimo, nei konkurencijos yra o su kokybe tai is viso sunku. Kiek ka daremes tai Vilnieciai, Kaunieciai padaro pigiau ( cia kalba t apir grezinius, traideni, baldus). Bent taip mums pasitaike:) o medziagas tai viska absoliuciai vezemes, nes cia net neradom kas uosines duris padarytu tik pusiniu pilna o jei nori uosio tai medziu pats rupinkis:) gerai kad dar dziovyklu nepaprase pasistatyti... Aisku cia kaip kam reikia vieni iesko kuo pIgiau, kiti gali daug moket, mes turbut tie kurie ieskom viduriuko:)
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 30, 15:01)
beje, prisiminiau.
dėl dumtraukių. Šnekėjau su Tona. Tai jie patvirtino, jog visi nauji gaminiai eina su normaliom durelėm, o ne su ventiliacinėm grotelėm. Tipo tos durys nėra 100procentų sandarios (išeina vamzdelis kondensatui) ir kažkiek šilumos/oro pro jas išeina ir jei tai vatai reikia kokios tai ventiliacijos, tai to pilnai pakanka. į mano paklausimą ar galiu jas užsandarinti mirtinai, aiškaus atsakymo taip ir negavau. nei paneigė, nei patvirtino. Todėl aš sandarinsiu jas kiek įmanoma daugiau ir tiek. jei jau bus blogai - praversiu, kai lauke bus šilčiau  lotuliukas.gif

Gerai, kad prisiminėte ir aš aplink kaminą........ smile.gif
Kas patars, ar reikia tam kamino kondensato nubėgimui atvesti koki vamzdelis nubegimui, kad kondensatas sujungus į nuotėkas nubėgtų?.. g.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Loora @ 2012 05 30, 15:15)
Galimas galimas  biggrin.gif  Ir stogą dengt galima ir pamatus daryt, mūrint, betonuot. Čia jau mano duona kasdieninė  4u.gif

tai rašykit oranziukui į AŽ, kam čia ta savireklama mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Robertinas 125 @ 2012 05 30, 16:06)
Gerai, kad prisiminėte ir aš aplink kaminą........ smile.gif
Kas patars, ar reikia tam kamino kondensato nubėgimui atvesti koki vamzdelis nubegimui, kad kondensatas sujungus į nuotėkas nubėgtų?.. g.gif
4u.gif

jeigu tinka pastatytas stiklainiukas - tuomet nereikia, o jei interjere stiklainiuko nėra, teks nuotekų vamzduką pasikloti.
Atsakyti
Sveiki,
gal kas galėtumėte parekomenduoti gerus meistrus Kaune sienų glaistymui ir dažymui. Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 30, 17:21)
tai rašykit oranziukui į AŽ, kam čia ta savireklama  mirksiukas.gif
Papildyta:
jeigu tinka pastatytas stiklainiukas - tuomet nereikia, o jei interjere stiklainiuko nėra, teks nuotekų vamzduką pasikloti.

Mėgstu vamzdukus, uogienių nemėgstu............ smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lota... @ 2012 05 30, 16:22)
Sveiki,
gal kas galėtumėte parekomenduoti gerus meistrus Kaune sienų glaistymui ir dažymui. Būčiau labai dėkinga  4u.gif

praeitoje temoje, o gal net ir šitoje buvo paskelbti keli patikimi ir forumiečių išbandyti kontaktai .... arba laukite, gal kas parašys ir antrą ar trečią kartą mirksiukas.gif
Papildyta:
dar toks klausimas kirba. Jei jau turi namie pirtį, gal verta pagalvoti kaip tą šilumą panaudoti ne vien tik kūniškiems malonumams, bet dar ir kokį vandens kontūrą pasidaryti? ar verta? Pirtis per sieną nuo katilinės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 30 gegužės 2012 - 16:28