Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai stato svajonių namus,, 27 tema

QUOTE(Giedruolė @ 2012 05 11, 12:20)
Pirma dalis tikrai labai rimta ir tvirta. Škias nuo technikos ant medžio peršokai. Ką galiu pasakyti visi čia žmonės įdomūs susirinkę  4u.gif ne internetu mums bendraut... Kur gi Mergina? netikiu kad pati tas rankenėles šriūbuoja skubėdama mus suburt biggrin.gif
Antra dalis tai prajuokino, nu aš tai kaip visada ieškau poteksčių ir visada randu biggrin.gif ypač pošlų biggrin.gif
Nu bet rimtai galėtų ir antros nikų pusės pasisakyti su atitinkamais parašais smile.gif Aš už smile.gif
Kol parašei, buvau nuėjus pati pasidaryti  ax.gif Bet neužmiršiu. Šiandien lėksim į senius tapetų pažiūrėt po darbo. įlindau į UK psl. tai dabar nebėra nuolaidų kur prieš kelis mėn... Pykstu kad tada neužsakiau...

'antrąją niko dalį" teks prikalbinti asmeniškai lotuliukas.gif
ji labai mėgsta skaityti, bet išprovokuoti rašymui - čia bus rimtas iššukis lotuliukas.gif

aš dar apmąstymuose - varant gruntą, naudojama šiluma ir išskiriama energija
tai jeigu mes čia dažniau tuos meetus paorganizuosim, tai gal tai imti į skaičiavimus kaip pagrindinį šilumos šaltinį? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 05 11, 13:20)

Kol parašei, buvau nuėjus pati pasidaryti  ax.gif Bet neužmiršiu.

kad neužmirši tai gerai, bet man 22dieną baigiasi katino dienos - gi mano žvaigždei sueina 2m ir kitą dieną aš lekiu į savo mylimą darbą thumbup.gif todėl kavos dienos metu galėsiu pasiūlyti tik kabinete arba kavinėj 4u.gif

v.
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 11, 13:23)
aš gerai pažįstu žmogų, kuris labai gerai moka apsieiti su moterimis (kuris ne taip senai čia buvo paminėtas) - užsiprašysiu asmeninių pamokų - už tą patį ir kaminą su židiniu įrengsime, na kam šakas deginti lauke? energija juk eikvojama veltui  ...
lotuliukas.gif

..bet juk ne visos mėgsta saldžiai... mirksiukas.gif

v.
Atsakyti
QUOTE(Vilienė @ 2012 05 11, 12:38)

..bet juk ne visos mėgsta saldžiai...  mirksiukas.gif

v.

kurioje vietoje Jūs matėte žodį "saldžiai" mirksiukas.gif na pabandyti juk galima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 11, 13:29)

aš dar apmąstymuose - varant gruntą, naudojama šiluma ir išskiriama energija
tai jeigu mes čia dažniau tuos meetus paorganizuosim, tai gal tai imti į skaičiavimus kaip pagrindinį šilumos šaltinį?  g.gif

Ir gal plius paramą įmanomą išsireikalauti iš ES fondų... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 11, 13:40)
kurioje vietoje Jūs matėte žodį "saldžiai"  mirksiukas.gif na pabandyti juk galima  lotuliukas.gif

'"
sutikite, kad dažniausiai tai galima įvardinti kaip "saldžiai" ir sutikite, dažniausiai taip ir būna lotuliukas.gif o bandyti reikia visada, nes pabandžiau tikrai žymiai geriau už norėjau 4u.gif (asmeninė patirtis)

v.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 11, 13:29)
'antrąją niko dalį" teks prikalbinti asmeniškai  lotuliukas.gif
ji labai mėgsta skaityti, bet išprovokuoti rašymui - čia bus rimtas iššukis  lotuliukas.gif

Nu paskaitykit savo antrą niko dalį biggrin.gif ir tikiuosi ji nemoka rašyt doh.gif O jau kalbinti tai tikrai aš jos nesiruošiu biggrin.gif
O Žmuonelė tai rimtai galėtų parašyt bent apie tapetus, potraukio medžiui dydį, židinio reikalingumą, žinoma ventiliacijos būtinumą, patinkantį temperatūrinį režimą patalpose ir panašiai:)
Papildyta:
QUOTE(Vilienė @ 2012 05 11, 13:38)
kad neužmirši tai gerai, bet man 22dieną baigiasi katino dienos - gi mano žvaigždei sueina 2m ir kitą dieną aš lekiu į savo mylimą darbą  thumbup.gif  todėl kavos dienos metu galėsiu pasiūlyti tik kabinete arba kavinėj  4u.gif

v.
..

darau išvadas. Parašyk tel. į AŽ, kad netikėtai į kokią lenkiją nepaskambinčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 05 11, 14:04)

darau išvadas. Parašyk tel. į AŽ, kad netikėtai į kokią lenkiją nepaskambinčiau biggrin.gif

oi, relax, manęs visur pilna blush2.gif atein vasara - o vasara kelionių metas - kol kas laisvas rugpjūčio mėnuo lotuliukas.gif

v.
Atsakyti
Aš apie telefoną, kurį dabar turiu ne pačios, gi nenori, kad kavos siūlyčiausi tavo vyrui biggrin.gif
Matau posakis "atvira bet kuriai partijai" suprastas visiškai tiesiogiai pas visus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 05 11, 14:16)
Aš apie telefoną, kurį dabar turiu ne pačios, gi nenori, kad kavos siūlyčiausi tavo vyrui biggrin.gif
Matau posakis "atvira bet kuriai partijai" suprastas visiškai tiesiogiai pas visus biggrin.gif

kaip čia pasakius...tau tai viskas galima, vat jo galimybės tai ribotos lotuliukas.gif kitas dalykas - kavos... nu čia aš labai stipriai pasijaučiau thumbup.gif

v.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 05 11, 13:04)
Nu paskaitykit savo antrą niko dalį biggrin.gif ir tikiuosi ji nemoka rašyt  doh.gif O jau kalbinti tai tikrai aš jos nesiruošiu biggrin.gif
O Žmuonelė tai rimtai galėtų parašyt bent apie tapetus, potraukio medžiui dydį, židinio reikalingumą, žinoma ventiliacijos būtinumą, patinkantį temperatūrinį režimą patalpose ir panašiai:)
Papildyta:

jei atidžiau paskaitytumėt prieš tai buvusį mano postą, turėtumė atrasti, jog aš pavadinau "moteriška niko dalimi", apie "antras niko dalis" pasijungiau iš solidarumo po to, kai Jūs taip pervardinote mirksiukas.gif
Giedruole ir kas šiandien Jūsų galvoje per mintys tokios, a ? lotuliukas.gif
kita vertus gal ir normalu - meetas artėja, savaitgalis ant nosies, jauna, pilna energijos mergina thumbup.gif
be to, juk Jūs čia temos valdytoja lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2012 05 11, 14:16)

o gal kaip tik čia visi labai sveiki ir neriboja savo antros pusės galimybių 4u.gif

v.
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2012 05 11, 14:25)

Giedruole ir kas šiandien Jūsų galvoje per mintys tokios, a ?  lotuliukas.gif
kita vertus gal ir normalu - meetas artėja, savaitgalis ant nosies, jauna,  pilna energijos  mergina thumbup.gif

buvot lauke? šiandien toks labai šelmiškas vejelis... čia jis velniavos atpučia mirksiukas.gif lotuliukas.gif

v.
Atsakyti
Ne nu negaliu biggrin.gif
išsiviepus sėdžiu darbe biggrin.gif
Aš vis tikėjausi kad KJKG antra niko dalis ne moteriška biggrin.gif
Na viskas baigiu. su savo nesamonėm rimtas temas pertraukiau ir kažkodėl niekas nedrįsta sudrausmint. Sorry KJKG ir jo antros pusės. Bet antra pusė jau privalėjo įsikišti ir įvest ne tik tvarką bet ir aiškumą. Nežinau kaip dar ją išprovokuot. Gal kavos?

V. pasirodo darbo metu mes didesnės kaimynės nei bet kada ir kavos išgert didesnė tikimybė po 22d, nes pati bazuojuosi BLC.
Atsakyti