QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 25, 07:52)
Scorpe, na bet ir prisiruosus esi

Is kur tiek minciu, ideju?

O dar sakai, kad liudininkais tik busit

taip kaip cia reik ruostis man svociai?

Suknele man ir patinka tokiu spalvu

tik dar sakyciau gal ne tik pasiaurinti reikia, bet siek tiek gal ir petnesas pasikelti, kad per krutine (kaip cia issireiskus

) "isdykiskiau" atrodytu
matai ten nugara nuoga visa, ilgejanti i gala-ale uodega:D tai tu petnesu kazkaip nesukelsi labai, bet kad kazka daryti reiks, tai taip, zodziu isradys drauge man (nes irgi drauge tvarko man suknute), tada jau ziuresim kaip ir ka cia daryti;) kadangi be liemenuko tai norisi man, kad ten stabilu butu, tai as dar turbut ir ta iskiprte pasimazinsiu ciut:D zodziu ziuresim kas cia is viso to iseis;)
o del prisiruosimo, na taip ruosiuosi, bet ten tarkim daug kas desis i kelis laukneselius- nakciai islydint, kita diena trauksim po daikta ir dovanosim, kaip seimai jau daiktus su pasakymu kas ir kaip, kam skirta;) zodziu ka zinau, na ruosiuosi, bet kazkaip panasiai as ir kitoms sventems didesnems ruosiuosi, tik cia jau ciut daugiau ir su gilesnemis prasmemis, o to viso kinietisko kico, visu kitu fintikliusku nu nenoriu as....o kadangi visokie tokie zaidimai ir visa kita prie stalo man atkrenta- vedejo darbas, tai va tas kelias dalis ka ruosiuosi, tai ir skiriu daugiau demesio;) o mintys ir idejos is cia, is kitu svenciu, kurioms ruosiausi, tik biski kitaip, naujai si karta....o kadangi brolio vestuviu laukiau jau seniai 8 metus, per juos dvejose liudininkavau, tai informacijos prisirinkus, minciu prisirasius buvau;), kad jei ir butu nekviete i liudininkus, buciau panaudojus kelias idejas ir sveciu budama:D