Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai

Megi Simpson man reikalauja koduko, atsiųsk jei gali mirksiukas.gif
Skorpe graži suknytė, tik man ta pagrindinė spalva nelabai, ir dar tikrai reik pasiaurinti
Reik ir man nusifotkinti jusu teismui smile.gif
Atsakyti
megi simpson jei galima ir man koduka:)
Atsakyti
[quote=Aligry,2012 05 24, 08:58]

Aš dariau tortą su 68 gabaliukais. Tikrai neprailgo...

geras g.gif as dabar nepamenu kiek gabaliuku turejau tik ziaurei vargau.kol as juos sudejau taip kad kiekvienas geletu paimti kuri nori.gavosi nemazas 3 aukstu

Papildyta:
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 24, 11:58)
Vakar klausiau, bet kazkaip niekas nesureagavo  blush2.gif

pirma plaukuosena, negi plausi galva, fenuosi su makiazu
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 24, 19:07)
Matai tas su foto visai kitas dalykas gaunasi, sio mintis kiek kitokia  4u.gif Cia palinkejimu nebus.

as panasei dariau.Panasu paveiksla nupiese dailininkas akvarele ir iremino .Vestuviu sveciai kitoje puseje surase linkejimus.

(jau galima butu papildyti piesinika dar dviem paukstukais) biggrin.gif
Atsakyti

QUOTE(ziulyte @ 2012 05 24, 11:17)

Tokiu lipduku yra ir Lietuvoje, gal tik panos nezino. Tikrai esu darius - jokiu problemu ir nebrangu. Office day tikrai yra, tik kad pakuotem. Reikia paieskot, kur tas popierius po viena pardavinejamas. Maikuciu pigiu irgi yra - Urban passion kinieciu pardej arba Gariunuose. Aisku, kokybe ju ten ne kazi kokia, bet tikrai yra  4u.gif Plius gi dar tekstiliniai flamikai buna - per viena vaiku gimtadieni taip smagiai visi maikuciu prisigaminom, uzlyginom ir va skalbiu skalbiankej - nieko. Viskas ciki.
Palyda, pulkas, poros yra vienas ir tas pats, tik vadinama visur skirtingai  4u.gif Jau senai ta mada baigesi i pulka kviesti tik netekejusias/nevedusius. Dabar kas kaip ismano, tas taip daro...

o tu kai darei tai ten gaunasi pavienes raides be jokio fono kai jau uzdedi ant marskineliu?

QUOTE(astarna @ 2012 05 24, 21:08)
pirma plaukuosena, negi plausi galva, fenuosi su makiazu

na priimta taip, nors as kai dariausi tai dariaui pirma makiaza paskui plaukuosena, galva juk pries eidama issiplauti galima, kam gaisti laika kirpykloje, na bentjau as namie pasiruosiu, o ir siaip gerai jei sukuosena, kai plaukai sukelti ir veida atidengtas, o jei sukuosena kai ant veido uzleisti kirpciukai ar kaip kitaip, ir paskui tenka atsargiai laikyti plaukus, kad kas neisirtu, as cia tik pas mane laki vaizduote? biggrin.gif

Megi gal galima slapuka? labai jau sudomino, kokia ten ideja:)
pagalvojau dabar , kad as tezu padariusi zurnala ir tai nesu tikra ar jo reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(enenes @ 2012 05 24, 21:47)
Megi Simpson man reikalauja koduko, atsiųsk jei gali mirksiukas.gif
Skorpe graži suknytė, tik man ta pagrindinė spalva nelabai, ir dar tikrai reik pasiaurinti
Reik ir man nusifotkinti jusu teismui smile.gif

taip taip, platokas virsus gerokai;) todel ir atidaviau tvarkymui,o fotkinaus del saves, akd si sono pasiiureti kaip atrodo:D na as anaksciau daniausiai ryskiomis budavau, pagrinde raudonomis ir svociavau su tokia, ir pamerge kai buvau, irgi su raudonomis, mokyklos laikais tokia graziai melyna splava valde, bet irgi ryski, nepastebeti manes nejo su jomis, kokius 15 metu:D, dabar va jau perdegiau tokiomis ryskiomis spalvomis, noriu prigesintu, o sita visai man nieko pasirode, iuresim kaip galutiniame variante, su sukuosenom ir visa kuo kitu atrodys;) o kadangi nebusiu svocia, busiu liudininke, busim tik dvi poros, tai manau visai tinkama, vasariska suknute, kai patvarkys pasirodysiu dar, ir nugara tada parodysiu, nes dabar fotikas nusedo ir nenusfotkinau:D
Atsakyti
Scorpe, na bet ir prisiruosus esi blink.gif doh.gif Is kur tiek minciu, ideju? bigsmile.gif O dar sakai, kad liudininkais tik busit blink.gif taip kaip cia reik ruostis man svociai? doh.gif biggrin.gif Suknele man ir patinka tokiu spalvu drinks_cheers.gif tik dar sakyciau gal ne tik pasiaurinti reikia, bet siek tiek gal ir petnesas pasikelti, kad per krutine (kaip cia issireiskus g.gif ) "isdykiskiau" atrodytu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 24, 18:25)
Stai dar koki dalykeli pasidariau  blush2.gif http://public.fotki....uviu-medis.html aprasymas kas prie ko prie foto  mirksiukas.gif  Noreciau, kad butu siurprizas, tad neafisuosiu temoje, a maza ka  biggrin.gif Bus graziam baltame remelyje  rolleyes.gif

o kaip butu galima pasiziureti ? ax.gif ax.gif ax.gif Man ir ydomu labai, tik koduko reikia blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(zelviene @ 2012 05 25, 07:52)
o kaip butu galima pasiziureti ?  ax.gif  ax.gif  ax.gif Man ir ydomu labai, tik koduko reikia  blush2.gif

Megi labai super medelis , o koks zidinys grazus, kur toki radot? thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpe @ 2012 05 25, 06:30)

QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 25, 07:52)

ir as mergaites noreciau jusu slapuku. Be ju visai neina suprast apie ka kalbat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 25, 07:52)
Scorpe, na bet ir prisiruosus esi  blink.gif  doh.gif  Is kur tiek minciu, ideju?  bigsmile.gif O dar sakai, kad liudininkais tik busit  blink.gif  taip kaip cia reik ruostis man svociai?  doh.gif  biggrin.gif Suknele man ir patinka tokiu spalvu  drinks_cheers.gif  tik dar sakyciau gal ne tik pasiaurinti reikia, bet siek tiek gal ir petnesas pasikelti, kad per krutine (kaip cia issireiskus  g.gif ) "isdykiskiau" atrodytu  biggrin.gif

matai ten nugara nuoga visa, ilgejanti i gala-ale uodega:D tai tu petnesu kazkaip nesukelsi labai, bet kad kazka daryti reiks, tai taip, zodziu isradys drauge man (nes irgi drauge tvarko man suknute), tada jau ziuresim kaip ir ka cia daryti;) kadangi be liemenuko tai norisi man, kad ten stabilu butu, tai as dar turbut ir ta iskiprte pasimazinsiu ciut:D zodziu ziuresim kas cia is viso to iseis;)

o del prisiruosimo, na taip ruosiuosi, bet ten tarkim daug kas desis i kelis laukneselius- nakciai islydint, kita diena trauksim po daikta ir dovanosim, kaip seimai jau daiktus su pasakymu kas ir kaip, kam skirta;) zodziu ka zinau, na ruosiuosi, bet kazkaip panasiai as ir kitoms sventems didesnems ruosiuosi, tik cia jau ciut daugiau ir su gilesnemis prasmemis, o to viso kinietisko kico, visu kitu fintikliusku nu nenoriu as....o kadangi visokie tokie zaidimai ir visa kita prie stalo man atkrenta- vedejo darbas, tai va tas kelias dalis ka ruosiuosi, tai ir skiriu daugiau demesio;) o mintys ir idejos is cia, is kitu svenciu, kurioms ruosiausi, tik biski kitaip, naujai si karta....o kadangi brolio vestuviu laukiau jau seniai 8 metus, per juos dvejose liudininkavau, tai informacijos prisirinkus, minciu prisirasius buvau;), kad jei ir butu nekviete i liudininkus, buciau panaudojus kelias idejas ir sveciu budama:D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skorpe: 25 gegužės 2012 - 07:26
Skorpe, Megi Simpson - saunuoles. Pasakiski darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Megi simpson faina idėja, ir suknelė tavo labai graži
Atsakyti