Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių nameliai

QUOTE(pilveliukas @ 2012 05 24, 17:31)
turiu klausimuka, viena svociuciu dare lipdukud pabrolems, seiletekio stabdis, labai patiko ideja tik niekaip nesugalvoju su kokiu tekstu juos iteikti pabtoliams?

Iš super svočių lobyno: "Prašom atsistoti pabrolius. Taigi vaikinukai, įteikiame jums šiuos vardinius seilinukus. Visa vakarą aplink tiek žavingų mergaičių, panelių ir ponių sukiosis. Garantuotai seilės varvės. Tad tam, kad be jokių įkalčių pas savo pamergytes parlėktumėt, dovanojam jums šiuos vardinius seilinukus"
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 24, 18:31)
O super, Megi. Nesupyksi, jei nukopinsiu antrai dienai  bigsmile.gif Kaip tik turiu visas priemones, o pagal sabloniuka mazdaug ir pati nupaisysiu  thumbup.gif Kokia faina mintis, negaliu  thumbup.gif

Jai butu gaila, tikrai nerodyciau biggrin.gif As juk ir pati is cia ideju semiuosi blush2.gif O siaip dziaugiuosi, kad patinka, nes nedrasu biski, mazu sh... sumaliau lotuliukas.gif
Sablonu ivairiu gali rasti googlei ivedus angliska sio dalyko pavadinima mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megi Simpson: 24 gegužės 2012 - 18:01
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 24, 17:25)
Stai dar koki dalykeli pasidariau  blush2.gif http://public.fotki....uviu-medis.html aprasymas kas prie ko prie foto  mirksiukas.gif  Noreciau, kad butu siurprizas, tad neafisuosiu temoje, a maza ka  biggrin.gif Bus graziam baltame remelyje  rolleyes.gif

sita mintis ir man patinka tik dar nezinau ar toki kaip tavo darysiu ar nuotrauka klijuosiu kad paskui i jos vieta savo vestuvine galetu isiklijuot.
Atsakyti
Sveikos, norejau paklausti ar kuri Vilniuje isnuomojo balandzius? Kokia kaina ir kur uzsakinejot?
Atsakyti
QUOTE(mergaiciuke_ee @ 2012 05 24, 19:03)
sita mintis ir man patinka tik dar nezinau ar toki kaip tavo darysiu ar nuotrauka klijuosiu kad paskui i jos vieta savo vestuvine galetu isiklijuot.

Matai tas su foto visai kitas dalykas gaunasi, sio mintis kiek kitokia 4u.gif Cia palinkejimu nebus.
Atsakyti
Labai gražiai, Megi Simpson thumbup.gif

Tiek neseniai tik skaitau, o jau idėjų kiek turiu prisikopinus... thumbup.gif blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2012 05 24, 19:08)
Labai gražiai, Megi Simpson  thumbup.gif

Tiek neseniai tik skaitau, o jau idėjų kiek turiu prisikopinus...  thumbup.gif  blush2.gif

Aciu, labai jau stengiausi kiekviena kringeliuka blush2.gif dabar tik spalvas reik paderinti, kad graziai atrodytu.

As irgi drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
As jau sedejau rami, kad viska pasidariau. Va tau boba devintines... Nauja super ideja ir as vel sedziu lotuliukas.gif Nieko, svarbu nebereik lakstyt - viskas ant stalo padeta thumbup.gif Kringeliai jau vietoj, einu spalvu ieskot doh.gif

As turiu dar ideja del to zaidimo agrastai su braskem. Kai pas mus to pulko nebus, kazkaip lievai man ten po pieva juos visus siust begiot. Sakys nenoriu ir ka g.gif Aisku, tikiuosi, kad taip nesakys, bet jauciu paprastinsiu ta zaidima ne tik nuimdama pritupimus, bet ir surasydama Sekspyro meiles soneta ir prasydama reikiamai sudet besirimuojancias eilutes. Kazkaip manau ne poroms, o tiesiog buriui linksmintis atvaziavusiu zmoniu gal net smagiau bus gaut pluosta padriku eiluciu ir jas sudeliot reikiamai...
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2012 05 24, 19:18)
As jau sedejau rami, kad viska pasidariau. Va tau boba devintines... Nauja super ideja ir as vel sedziu  lotuliukas.gif Nieko, svarbu nebereik lakstyt - viskas ant stalo padeta  thumbup.gif Kringeliai jau vietoj, einu spalvu ieskot  doh.gif

As turiu dar ideja del to zaidimo agrastai su braskem. Kai pas mus to pulko nebus, kazkaip lievai man ten po pieva juos visus siust begiot. Sakys nenoriu ir ka  g.gif Aisku, tikiuosi, kad taip nesakys, bet jauciu paprastinsiu ta zaidima ne tik nuimdama pritupimus, bet ir surasydama Sekspyro meiles soneta ir prasydama reikiamai sudet besirimuojancias eilutes. Kazkaip manau ne poroms, o tiesiog buriui linksmintis atvaziavusiu zmoniu gal net smagiau bus gaut pluosta padriku eiluciu ir jas sudeliot reikiamai...

extra užduotis nepamaišys...

o man idėja gimė su maikutėm ir svečių pirštukais spalvotais... tik reik ją rutuliot voliot ir tampyt (idėją turiu omeny) bigsmile.gif čia mixas kelių prieš tai pasiūlytų idėjų.... biggrin.gif
Pvz maikutes (jei gavus nebrangių maikučių):
-- eigoje vestuvių sugalvot užduotį piešt ant maikučių (nenusiplaunančiais dažais) gal pagal kokį trafaretą... ar žodžius kokius užrašyt... kitą dieną padovanot svečiams kaip atsiminimo dovanėles arba aukcioną surenkt....
--- arba jaunųjų maikutes jau paruoštas papuošt visų svečių parašais ....

žodžiu galvosiu galvosiu gal kas išsigalvos, o gal jūs ką mestelsit bigsmile.gif
Atsakyti
Ziulyte, apžiūrėjau tavo suknelę mirksiukas.gif man ji labai patiko 4u.gif Ir viskas ten įžiūrima toj foto mirksiukas.gif
Beje, tavo darbeliai wub.gif labiausiai sudomino tie medeliai, kaip tu juos ten tvirtinai tuos saldumynus g.gif ir ant ko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pipiriuke30 @ 2012 05 24, 19:50)
Beje, tavo darbeliai wub.gif  labiausiai sudomino tie medeliai, kaip tu juos ten tvirtinai tuos saldumynus g.gif  ir ant ko ax.gif

Aciu

Saldainiu medzius dariau pagal sita nuoroda http://megstamiausia...orum/202-3052-1
Tik uzdejusi oaze ant pagaliuko (bambuko, pirkto Senukuose ir supjaustyto tinkamais ilgiais), ja dar apsuku folija ir lipnia juosta, nes ant lipnios geriausiai limpa karsti klijai 4u.gif (nezinau, as tas apsukimas yra sitoj nuorodoj, ar as ji is kazkur kitur paroviau...)
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2012 05 24, 16:58)
O kur galima paziureti Scorpes suknute? Man ir baisiai cekava  blush2.gif

pas mane albume
http://public.fotki....aisymo-dar.html
Atsakyti