Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

Sveikos mergaites 4u.gif

Kai kurios cia labai lauke vasaros,sveikinu visas ta proga smile.gif

Pas mane nieko naujo,neturiu ka papasakoti,tai tik paskaitau. Ir siaip nuotaikos nera.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 01 birželio 2012 - 10:13
Labas visoms 4u.gif

Kliamka, ot situaciją apturėjai biggrin.gif Gal gali plačiau apie streptokokus? Manau, turiu jų unsure.gif Nes ir man sąnariai skauda, angina išoperuota, dar su širdim bėdelių yra (skaičiau, kad streptokokai įtaką galėjo padaryt), o ir spuogai buvo vienu metu laabai užpuolę.. Būtų įdomu sužinoti, ką daryti unsure.gif

Elegantiškai sninga, imk 4u.gif į sveikatą. Tikrai, paskalauk su druska, medaus valgyk smile.gif Gal dar imbieras padėtų? Aš tarkuodavau imbiero šiek tiek, tada maišydavau su medum ir iš lėto valgydavau smile.gif Arba arbata: patarkuok imbiero, užpilk karštu vandeniu, palauk kol atvės šiek tiek ir citrinos įlašink, dar medaus smile.gif

Sachar laukia pasimatymas, sėkmės wub.gif wub.gif

Abiga, ot darbininką turi biggrin.gif Tai gal, kai baigs remontus, dažniau susitiksit? Ar jis vis tiek randa ką nudirbt?

Festina lente, kas naujesnio? 4u.gif

Su vasaros pradžia bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 01 birželio 2012 - 10:04
QUOTE(Green tea* @ 2012 06 01, 11:03)
Kliamka, ot situaciją apturėjai  biggrin.gif Gal gali plačiau apie streptokokus? Manau, turiu jų  unsure.gif Nes ir man sąnariai skauda, angina išoperuota, dar su širdim bėdelių yra (skaičiau, kad streptokokai įtaką galėjo padaryt), o ir spuogai buvo vienu metu laabai užpuolę.. Būtų įdomu sužinoti, ką daryti  unsure.gif

Kad daugiau nelabai ką galiu papasakot. Tie antigenai kai renkasi tai jie gali susikaupti skirtingose vietose. Pvz., kaip sakai, širdyje kažkur arba sąnariuose ir negerai, nes organizmas jų neatpažįsta kaip svetimkūnių. Reikia pasidaryti pasėlį dėl streptokokų ir bus matyt ar jų yra. O spuogai tai čia gal ne prie ko.. unsure.gif

Su vasarėle visas ir gero savaitgalio. smile.gif Pasveikinkit tetukus, senelius, kas susitinkat, smagiai jums pasibūti, nesipykit. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 06 01, 13:37)
Kad daugiau nelabai ką galiu papasakot. Tie antigenai kai renkasi tai jie gali susikaupti skirtingose vietose. Pvz., kaip sakai, širdyje kažkur arba sąnariuose ir negerai, nes organizmas jų neatpažįsta kaip svetimkūnių. Reikia pasidaryti pasėlį dėl streptokokų ir bus matyt ar jų yra. O spuogai tai čia gal ne prie ko.. unsure.gif

Su vasarėle visas ir gero savaitgalio. smile.gif Pasveikinkit tetukus, senelius, kas susitinkat, smagiai jums pasibūti, nesipykit. mirksiukas.gif  4u.gif

Matai, kažkur skaičiau, kad dėl streptokokinės infekcijos užsiteršia kraujas, dėl to gali spuogai labai kilti.. rolleyes.gif

Ačiū, ir tau gero savaitgalio 4u.gif
Atsakyti
Kliamka, o tu kartais su medicina irgi ką bendro turi? Labai jau profesionaliai apie ligas ir jų sukėlėjus aprašinėji smile.gif Ne toks ir pliusas tie gydytojai, amžinai užsiėmę, budėjimai, konferencijos, moksliniai darbai. O jei dar su jais išgyvent mokslų baigimą ir visus tuos nervus, suprastum, ką tai reiškia - nieko gero. Aišku, gal ne visi tokie impulsyvūs ir pasiduodantys neigiamoms emocijoms kaip MB. Myliu jį ne už profesiją biggrin.gif

Sachar, Tau gerai, tikriausiai jau mylimojo glėby smile.gif

Festina lente, gal dėl oro nuotaika prasta? Labai jau bjauriai lyja ir vėjuota, brr, nemaloni tokia vasara. Nors kažkada rašei, kad karščio nemėgsti, tai gal Tau pats tas.

Green tea, kas Tavo fronte naujesnio? Maniškis toks, kad be papildomo darbo negali, jei taip toliau, greit neturės ką remontuot lotuliukas.gif Labiausiai piktina, kad pripažįsta, jog serga, ir vis tiek dirba, lyg objektą priduot reiktų tam tikru laiku. Man tai atrodo, pagulėtų, pagertų vaistų ir vėl imtųsi darbo, bet kurgi. Gal jam statybininku reikėjo būt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 06 01, 20:33)
Green tea, kas Tavo fronte naujesnio? Maniškis toks, kad be papildomo darbo negali, jei taip toliau, greit neturės ką remontuot  lotuliukas.gif Labiausiai piktina, kad pripažįsta, jog serga, ir vis tiek dirba, lyg objektą priduot reiktų tam tikru laiku. Man tai atrodo, pagulėtų, pagertų vaistų ir vėl imtųsi darbo, bet kurgi. Gal jam statybininku reikėjo būt  smile.gif

Pas mane nieko smile.gif Ilsiuosi va, kitą savaitę paskutinis egzaminas. Po jo šiek tiek pailsėsiu ir praktika visai vasarai smile.gif Tada ir MB turėtų išvažiuoti.. Dėl to visiškai dar nieko nėra aišku, o ir jis užsiėmęs baigiamuoju.. ax.gif

Aha, juk sau daro, tai tikrai nereikia plėšytis.. Matyt, nemoka kitaip unsure.gif Rimtai, gal statybininku kažkada norėjo būti? Ar vis tik jam medicina irgi labai patinka? 4u.gif

Tiesa, visai neseniai įsigijom zuikį wub.gif Tai dabar pagrindinis užsiėmimas po darbų juo džiaugtis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 06 01, 19:33)

Festina lente, gal dėl oro nuotaika prasta? Labai jau bjauriai lyja ir vėjuota, brr, nemaloni tokia vasara. Nors kažkada rašei, kad karščio nemėgsti, tai gal Tau pats tas.

O taip,karscio as ne tai kad nemegstu,tiesiog sveikata nepakelia jo. Bet ir dabar man blogai. Lija,salta,dregna,sanarius visus skauda doh.gif Zodziu,gerai man buna retai. Na,nebent vyras salia buna,tada as iskart sveikesne smile.gif Jis mano vitaminas biggrin.gif

Na nuotaikos nera jau kelios dienos. Jam objekto pridavimas ant nosies,tai dirba nuo ankstaus ryto iki nakties,mazai pabendraujam. Nors jis tikrai darboholikas,bet visada skiria man kuo daugiau laiko. O dabar ir pats nervuojasi,kad nera kada pasikalbeti; ir as neissimiegu,kai zinau,kad jam sunku,neturi laiko poilsiui. Na dar kelios sunkios dienos ir tures iseiginiu,tada atsigriebsim su pokalbiais.

Labanaktis 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 01 birželio 2012 - 22:50
Sveikos, merginos 4u.gif

Sveikinu visas su pagaliau atėjusia kalendorine vasara. Tegul visoms mums ji būna graži, pilna nuotykių ir įsimintų ilgam wub.gif

Aš gydausi. Geriu vaistus ir derinu tai su liaudiškomis priemonėmis (medus, druska). Ačiū Kliamkai, kad priminė apie pasėlio dėl streptokokų paėmimą. Gal Tu medikė? drinks_cheers.gif Mane anginos vaikystėje dažnai kamuodamo, dabar taip dažnai nesergu. Mano mama medikė ir jau ne pirmąkart sako, kad užsirašyčiau pas LOR dėl šito mėginio paėmimo, bet aš irgi kaip medikai ir medikų vaikai – kol labai negerai nepasidaro, tol sakau vėliau. Bet manau, kad šią vasarą pasidarysiu, kadangi čia gyvendama dažnai turiu bėdų su gerkle, sąnariais, ir tai man labai nepatinka... Jaučiu, kad čia gyventi atvažiavau būdama sveikesnė nei iš čia išvažiuosiu verysad.gif

Papildyta:
Gerulė ta istorija su ex. Man buvo panašiai, nors ir nesusipratimas. Praeitais metais kaip tik balandžio pirmąją skambina skaipu MB ir klausia manęs koks tavo ex vardas? Dievaži, galvoju, čia gal koks balandžio pirmos pokštas, ar kažkas atsitiko. Aš, aišku, nemėgstu kalbėti tokiomis temomis, tai tempiau tempiau, bandžiau iškvosti tai koks skirtumas? kam tau reikia?. MB vis tiek įkalbinėjo, kad pasakyčiau vardą, atrodė kažkoks neramus. Bet jis pirmas pasidavė ir sakė, kad tądien pasišnekėjo su bendradarbiu, kuris išsiskyrė su savo mergina, kai ji išvažiavo studijuoti į mano šalį. Jos vardas buvo kaip ir mano vardas biggrin.gif Tai maniškis pagalvojo, kad ji esu aš, ir bandė aiškintis, ar tikrai.

Po to tik pasijuokėm iš visko, bet tada pagalvojau, kad ot būna gyvenime juokingų sutapimų lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 06 01, 19:33)

Žinau, kad myli ne už profesiją 4u.gif Bet man irgi medikai vyrai patinka, deja, jų ne tiek jau daug ir yra. Galėtų būti daugiau biggrin.gif O patinka, aišku, nes yra protingi, ir šiaip tokios profesijos šiaip sau žmonės nesirenka. O šiaip visą laiką sakiau, kad mano vyrutis užsiims kokia vyriška veikla, na nebuk koks nors filosofas, filologas ar šukuosenų dizaineris biggrin.gif Žinau, kad stereotipiška tai, ir kad visokių žmonių tose srityse yra, bet man patinka vyriški užsiėmimai bigsmile.gif blush2.gif

Apie budėjimus, konferencijas ir darbo valandas gali nei nesakyt... Matau, kaip pavargsta mama. Įsivaizduoju, kaip pavargsta taviškis 4u.gif Kada jūs dabar matotės?
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 06 01, 11:03)

QUOTE(Kliamka @ 2012 06 01, 12:37)

Kaip Tau sesija, Green tea*? 4u.gif Į pabaigą jau?

O žinok, mane dabar irgi angina sergant žiauriai išbėrė. Tokiais mažais pūlingais spuogeliais. Paieškojau informacijos, kad čia gali būti susiję. Svarbiausi, kelis mėnesius džiaugiausi gražia oda, nieko nebėrė, viskas buvo gerai, o dabar buuum, ir kad išbėrė verysad.gif Jau seniai taip stipriai buvo. Bet man gal dar orų atšilimas įtakos turi, nes visada vasarą būna pablogėjimas. Praeitą vasarą per karščius irgi buvo taip žiauriai, kad net nežinojau, ko griebtis.
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 06 01, 23:45)
O taip,karscio as ne tai kad nemegstu,tiesiog sveikata nepakelia jo. Bet ir dabar man blogai. Lija,salta,dregna,sanarius visus skauda  doh.gif  Zodziu,gerai man buna retai. Na,nebent vyras salia buna,tada as iskart sveikesne  smile.gif  Jis mano vitaminas  biggrin.gif

Na nuotaikos nera jau kelios dienos. Jam objekto pridavimas ant nosies,tai dirba nuo ankstaus ryto iki nakties,mazai pabendraujam. Nors jis tikrai darboholikas,bet visada skiria man kuo daugiau laiko. O dabar ir pats nervuojasi,kad nera kada pasikalbeti; ir as neissimiegu,kai zinau,kad jam sunku,neturi laiko poilsiui. Na dar kelios sunkios dienos ir tures iseiginiu,tada atsigriebsim su pokalbiais.

Labanaktis  4u.gif

Nedaug jau liko laukti, kol atsigriebsit 4u.gif

Taip taip, vyras yra geriausias vaistas biggrin.gif Jau vien ko geros emocijos vertos. Aš karščių irgi nemėgstu, bet kokie 25 šilumos man galėtų būti, jei ne drėgna.

O čia, kur esu, tai sako, kad su sąnariais kas antras žmogus turi problemų, nes laaaabai drėgna. Ir karščiai čia tokie labai bjaurūs, todėl tikiuosi, kad kol išvažiuosiu, nebesugrįš jie...

Papildyta:
Sachar, gero jums abiem laiko drauge 4u.gif Mes čia pavydžiai galvojam, kad jums taip gera dažnai susitikti... Nesimuškit ir nesipykit 4u.gif biggrin.gif

Kaip naujokės gyvena? melle, PoniaPopo? Nuotaikos geresnės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elegantiškai sninga: 02 birželio 2012 - 10:37
Su vasara visas, nors čia Lietuvoj šiandien be galo šalta diena, kaip rudenį.

Green tea
, nea, nenorėjo jis būti statbininkas, čia jo hobis:) Medicina jam patinka, tiesiog jau dabar kartais pradeda niurzgėti, kad per daug viskas vienodai, nėra jokių įdomesnių atvejų, kad nesugalvotų jis man į Afganistaną pabėgt, nes juokais lyg ir užsiminė.
Zuikiai mieli gyvūnėliai, turėtų linksmiau jums su juo būt. Tik kaip vasarą, kai mažai būsit namie, nenuobodžiaus jis vienas? mirksiukas.gif

Elegantiškai sninga
, MB gripu dabar serga, tai net nekalbėjom kol kas. Jei sveikata pagerės, turbūt atvažiuos kitam savaitgaliui, tikiuosi ir laukiu smile.gif Jo profesija priduoda žavesio, tik kad jis ir kitoms patrauklus atrodo, tai man nelabai ramu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 06 02, 12:50)
Sveikos, merginos 4u.gif

Labas 4u.gif
Aš irgi norėčiau pasidaryt tyrimą, gal paaiškėtų kas g.gif
Dėl spuogų, tai užjaučiu verysad.gif Bjaurus dalykas ;/ Matyt viskas į vieną krūvą susidėjo: ir oras, ir angina.. Aš bijau, kad šią vasarą man irgi nebūtų taip kaip praeitą (kaip tau), nebežinočiau ką ir daryti su tais spuogais.. Na, gal nebus smile.gif O jei bus, kartu naikinsim biggrin.gif
Liko dar vienas egzaminas, bet iki jo dar daug laiko, tai atostogauju smile.gif
QUOTE(abiga @ 2012 06 02, 17:18)

Green tea
, nea, nenorėjo jis būti statbininkas, čia jo hobis:) Medicina jam patinka, tiesiog jau dabar kartais pradeda niurzgėti, kad per daug viskas vienodai, nėra jokių įdomesnių atvejų, kad nesugalvotų jis man į Afganistaną pabėgt, nes juokais lyg ir užsiminė.
Zuikiai mieli gyvūnėliai, turėtų linksmiau jums su juo būt. Tik kaip vasarą, kai mažai būsit namie, nenuobodžiaus jis vienas?  mirksiukas.gif

Aha, orelis tai doh.gif
Aaa, tai nemėgsta monotonijos, reikia iššūkių jam bigsmile.gif Na, tikėkimės čia tik pajuokavo su Afganistanu biggrin.gif
Patikėk, labai mielas wub.gif Na, man ir šiaip jie labai patinka, tai bet kas, ką jis daro, atrodo miela biggrin.gif Na, aš vasarą Vilniuj būsiu, praktika atliksiu, tik MB nebus smile.gif Tai neturėtų jam liūdna būti smile.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

anksciau buvau dazna cia tyli skaitytoja, kadangi pati turejau meile per atstuma, uk-lt smile.gif
linkiu Jums visoms budrumo ir stiprybes laukiant..
As pati istveriau pusantru metu, nors susitikdavome daznai, kas 3-4 savaites. Bet atstumas padare visgi savo.. tos kurioms tik viskas dar prasideda, patarciau nuosirdziai.. nesivelkit, tai be galo kankinantis dalykas. Labai sunku, kai jo nera. Kai kitas atvaziuoja pasiimti is gimtadienio, o tu turi kviesti taxi, kai susergi ir nera salia to, kas palydetu pas daktara ar uzbegtu i vaistine, kai sunku ir turi verkti skypui.. manau daugeliui jum cia tas suprantama ir jau patirta.
Visgi suzinojau, kad mano tobulasis ir visu giriamas, meilei prisiekinejes ir tt darydavo uz nugaros dalykus vedamas atstumo ir ilgesio. O kaip suzinojau? Na gyvenime tokio gero melagio nesutikau, niekada net itarimu menkiausiu nebudavo, po darbo iskart skype iki isnaktu, visada ant telefono, siusdavo nuotraukas kur yra ir tt. bet pasirodo naktim gi galima ir nemiegot kai pasakai labanakt, laiko kitom ir visokiem vakareliam apie kuriuos nezinojau atrasdavo,jauciu niekada nebuciau ir suzinojus jei sazines uzgrauztas neprisipazintu smile.gif
Taigi, mano meile per atstuma baigta. Isgyventi nera taip sunku, juk is esmes ir buvau visa laika cia viena.
Dar kart stiprybes ir graziu pabaigu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Idomii @ 2012 06 02, 19:49)
tos kurioms tik viskas dar prasideda, patarciau nuosirdziai.. nesivelkit, tai be galo kankinantis dalykas.

Na,tada turbut isvis gyvenime nemylekime, nesizavekime, nedraugaukime, nesistenkime, nesitikekime ir netikekime... nes nezinia kuo viskas baigsis.

O as visada nuosirdziai sakau, pabandyti verta 4u.gif
Atsakyti