Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(festina lente @ 2012 06 02, 22:11)
Na,tada turbut isvis gyvenime nemylekime, nesizavekime, nedraugaukime, nesistenkime, nesitikekime ir netikekime... nes nezinia kuo viskas baigsis.

O as visada nuosirdziai sakau, pabandyti verta  4u.gif

drinks_cheers.gif

Kai myli net ir negalvoji, ar verta.

Idomii, situacija idomi. Jei siunte nuotraukas, sedejo iki isnaktu, kalbejo...-rupejot... Idomu, kas ivyko, kodel...
Atsakyti
Labas 4u.gif Nepykit, kad pasirodau kaip jaunas menulis, bet sesija buvo labai uzspaudus. Tai va, issilaikiau jau tris egzaminus ir pridaviau galutinai kursini, tai savo saskaitoj turiu jau 4 desimtukus biggrin.gif Pasigyriau... Bet labai norisi situo dziaugsmu pasidalint blush2.gif Kitas egzaminas treciadieni, nepavyksta normaliai jam mokytis, nieko nepamenu, na bet kaip nors.
Numeciau kilograma per sia sesija, nu jei dar tris pavyktu numest tai isvis laiminga buciau biggrin.gif

QUOTE(Idomii @ 2012 06 02, 18:49)
Taigi, mano meile per atstuma baigta. Isgyventi nera taip sunku, juk is esmes ir buvau visa laika cia viena.

Gaila, kad butent taip istorija pasibaige. Laikykis console.gif
Atsakyti
QUOTE(I.Ina @ 2012 06 03, 01:33)
drinks_cheers.gif

Kai myli net ir negalvoji, ar verta.

Idomii, situacija idomi. Jei siunte nuotraukas, sedejo iki isnaktu, kalbejo...-rupejot... Idomu, kas ivyko, kodel...

Na nezinau, sake truko manes, truko su kuo nueit pavakarieniaut ar tiesiog i kina ar pakalbet realiai o ne skypu. Ir ta puikiai kita atstojo, miegot su ja net nezadejo tiesiog ala siaip nekalti susitikimai laiko prastumimui, bet truputis alkoholio atpalaidavo matyt labiau nei jis tikejos.. Na jis visada musu poroje buvo kazkiek silpnesnis, cia as ala stipri daug iskest islaukt galiu, jam kitaip buvo. Kai budavom kartu viskas budavo labai gerai, taciau zinia kad tektu laukti dar metus nedziugino. Gal kadanors dar susibegsim kokiam pasaulio kraste, bet labai abejoju smile.gif
Atsakyti
Sveikos paneles,

ar mane priimsite i buri? smile.gif neseniai šią temą pamačiau ir jinai labai artima mano situacijai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rugio_gele @ 2012 06 03, 16:53)
Sveikos paneles,

ar mane priimsite i buri? smile.gif neseniai šią temą pamačiau ir jinai labai artima mano situacijai rolleyes.gif

Labas 4u.gif Zinoma priimsim,cia nereikia pereiti konkursa,kad patekti smile.gif

Papasakok daugiau apie jusu situacija.
Atsakyti
O vargeli! Sveikos 4u.gif

Aš save įtikinau per sesiją jokių forumų nejungti ir tik mokytis. Tai per tas pora savaičių nemažai čia prirašėt :] ir naujų narių atsirado... Iš tikro jau pradedu tikėti, kad tuoj bus retenybė kai pora galės būti visiškai rami kad neteks per atstumą bendrauti.

Aš apie save priminsiu:
Sutikau savąjį kai labiausiai neieškojau. Metus užsienyje mokiausi ir retai kada į studentų susibūrimus eidavau. Bet vieną kartą buvau geros nuotaikos ir draugų lietuvių įkalbėta nuėjau į eilinį trečiadienio vakarėlį. Jis beje irgi buvo per prievartą ištemptas. Žodžiu, įsimylėjau... sutapo požiūriai, gyvenimo ritmas, taip gera buvo kartu būti. Nuo to trečiadienio kartu kasdien būdavom. rolleyes.gif Bet metai pasibaigė ir dabar iš Lietuvos per skype palaikom santykius jau 5 mėnesius (buvau vieną kartą nuvykus pas jį). wub.gif

Čia kažkurios sakė, kad geriau nebandyti... Kad labai sunku. Aišku sunku, bet jei nuoširdžiai, aš nežinau ir neįsivaizduoju kaip gali būt kitaip. smile.gif Paleisti tokį artimą žmogų net nepabandžius? Aš nesakau, kad tikrai liksim kartu visada... Bet abu dabar kovojam ir darom viską kad ta mūsų pasaka tęstųsi. Kovokit ir jūs mirksiukas.gif

Ir pradžia buvo labai sunki, o dabar abu kažkaip tą ritmą pagavom. Gyvenimas moko rolleyes.gif

Aš net išskirčiau 3 taisykles:

1. Turėti aiškią datą kada susitiksit (kad būtų apie ką svajoti, ką planuoti ir ko laukti)
2. Kai susikaupia kokių minčių, abejonių, ar šiaip labai labai liūdna - išliekit viską ant popieriaus lapo. Man labai padeda.
3. Išlikit pozityvios - viskas pavyks, viskas gerai, aš laiminga. Aiškus faktas - vyrai myli laimingas, stiprias ir besišypsančias moteris. Buvau pradžioje viską komplikuojanti su savo verkimais kaskart jam paskambinus... Reikėjo susiimti.

O aš dabar ruošiuos egzaminams ir kasdien kilnoju bilietą lėktuvo, kurį panaudosiu jau po dviejų savaičių. ax.gif

Mums viskas gerai 4u.gif

Atsakyti
O mūsų situacija tokia, kad draugaujam beveik 5 metus... smile.gif abu esame ir iš to paties miesto.. smile.gif draugystė prasidėjo, kuomet jis važinėdavosi į užsienį ir grįždavo 2 kartus per metus, vėliau maždaug apie 2 metus gyveno Lietuvoje, bet pasitaikė pasiūlymas ir vėl išvyko užsienin.. ir taip jau visi metai, kaip draugaujame vėlgi per atstumą... doh.gif tik dabar dažniau grįžinėja, bet jis kaip grįžta vėl taip sunku jį išleisti ir jis pats nenori, bet viskas daroma dėl pinigų unsure.gif

ką daugiau papasakoti net nežinau dabar, pradžiai tiek biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, po balionėlį naujoms kantrybėlėms 4u.gif per pora dienų čia tiek naujienų bigsmile.gif
QUOTE(Green tea* @ 2012 06 01, 13:31)
Matai, kažkur skaičiau, kad dėl streptokokinės infekcijos užsiteršia kraujas, dėl to gali spuogai labai kilti..  rolleyes.gif

emmm... na kraujas vargu ar užsiteršia, nes jei būtų kraujyje bakterija tai jau čia labai rimta, žmogus tada rimtas ligonis būtų, temperatūra ir pan., iš lovos nesikeltų mirksiukas.gif bet 100 proc. negarantuoju, kad nėra ryšio dėl spuogų g.gif pas mane streptokokų nėra, bet spuogelių tai fe, vis atsiranda, ypač pastresavus.
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 06 01, 19:33)
Kliamka, o tu kartais su medicina irgi ką bendro turi? Labai jau profesionaliai apie ligas ir jų sukėlėjus aprašinėji smile.gif

Turiu, bet iki gydytojos ir iki profesionalumo man tolokai šaukia, blush2.gif nors medike dažnokai pavadina ir su baltu chalatu dirbu. wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 06 01, 20:00)
Tiesa, visai neseniai įsigijom zuikį  wub.gif Tai dabar pagrindinis užsiėmimas po darbų juo džiaugtis 

Dekoratyvinį triušiuką gal? kaip mielaaaaaa bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 06 02, 11:50)
*Aš gydausi. Geriu vaistus ir derinu tai su liaudiškomis priemonėmis (medus, druska). Ačiū Kliamkai, kad priminė apie pasėlio dėl streptokokų paėmimą. Gal Tu medikė? drinks_cheers.gif Mane anginos vaikystėje dažnai kamuodamo, dabar taip dažnai nesergu. Mano mama medikė ir jau ne pirmąkart sako, kad užsirašyčiau pas LOR dėl šito mėginio paėmimo
**Gerulė ta istorija su ex. ...Tai maniškis pagalvojo, kad ji esu aš, ir bandė aiškintis, ar tikrai.
***Žinau, kad myli ne už profesiją Bet man irgi medikai vyrai patinka,

* Sveik greičiau wink.gif ir klausyk mamos biggrin.gif et mano medicinos traukinys jau nuvažiavo, per vėlai supratau kas per daiktas ta profesija. Dbr, kaip sakau, medicina yra mano meilė. wink.gif
** ojej, tai labai puikiai jį suprantu kaip jautėsi, tik pas jį daugiau neaiškumų buvo, o man greitai vaizdas susidėliojo.
*** Na žinoma kad mylim ne už profesiją. Sutinki žmogų ir nesvarbu nei profesija, nei praeitis. smile.gif Bet tie medikai tokie protingi, stiprūs, daug nusimanantys, padėtų visokiose situacijose, žinotų ką daryt, kaip pagydyt, ir gimdymą priimt galėtų, ir su žmonėm bendraut moka.. aaaaahh biggrin.gif taip ATRODO biggrin.gif aišku aš dar tų medikų serialų prisižiūriu biggrin.gif
spuogeliai mane irgi nervina, laukiu saulės, lb noriu pasidegint, nes jau du metus saulės nemačius, o oda taip pagražėja, ypač prie jūros pabuvus, kaip norėčiau... kartu.. wub.gif
o dėl vargo studijose tai matau kiek, mano puskė studijuoja medicina, bet tai nėra vargas dėl nieko, yra aiškus tikslas. wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Idomii @ 2012 06 02, 19:49)

hm.... kai kurioms tenka vyrai lumzdai, kai kurioms alkoholikai, kai kurioms pažeistos psichikos, o kai kurioms tiesiog tenka ne kasdien juos matyti. Gal būna ir tokia dalia? Man tai nėra jokio sunkumo būti vienai, nes ir taip praktiškai visada viena buvau. Sergu viena, mašiną pas meistrus varau viena, į vakarėlius važiuoju viena, į vestuves viena. O kas čia baisaus? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(melle @ 2012 06 03, 10:07)
issilaikiau jau tris egzaminus ir pridaviau galutinai kursini, tai savo saskaitoj turiu jau 4 desimtukus biggrin.gif Pasigyriau...

oho bigsmile.gif nu šaunuolė moksliukė thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Rugio_gele @ 2012 06 03, 20:30)
O mūsų situacija tokia, kad draugaujam beveik 5 metus... smile.gif

Va čia tai pavyzdys, įkvepiantis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 03 birželio 2012 - 23:41
QUOTE(Idomii @ 2012 06 02, 20:49)

Labas! Labai gaila, kad neišėjo.. Bet kiekvienam skirtingai. Mums irgi liūdna, kai nėra šalia savųjų. bet tai ne visam gyvenimui! Bent jau aš nenorėčiau visą gyvenimą taip gyventi. O kai turi konkretų tikslą, kad pvz.: kai baigsiu mokslus, būsim kartu, tai ir lengviau. Būti kartu per atstumą tikrai labai sunku, ne kiekvienam tokia situacija, bet yra ir laimingų (kiek tai įmanoma), vienas kitam ištikimų porų mirksiukas.gif Nepasisekti gali ir kartu gyvenant, nenukabinam nosies 4u.gif Ačiū, kad nuoširdžiai pasidalinai savo istorija, manau kiekviena prisitaikys ją sau bent šiek tiek smile.gif
QUOTE(melle @ 2012 06 03, 11:07)

Va kokia šaunuolė bigsmile.gif Sveikinuu!

QUOTE(Teisa @ 2012 06 03, 21:14)

Labukas 4u.gif Kaip gražiai viską išdėstei, pritariu tau. Ir apie tai, kad kažin ar negali būti tikras, kad neteks per atstumą draugauti biggrin.gif Ir apie tai, kad reikia pamėginti, nes ką gali žinoti.. smile.gif 3 taisyklės irgi geros, ypač 1 punktas smile.gif

Aišku, kad bus jums viskas gerai (ir yra gerai)! Kiek laiko pas jį būsi? smile.gif

QUOTE(Rugio_gele @ 2012 06 03, 21:30)

Sveika prisijungus 4u.gif Oho, jūs jau kiek laiko kartu! O ką tu veiki? Negali/nenori kartu su juo važiuoti? smile.gif
QUOTE(Kliamka @ 2012 06 04, 01:50)

Labas smile.gif
Aš tai ir pati gerai nežinau, kaip čia kas su tais streptokokais. Kažkur skaičiau ir tiek smile.gif Internete daug nesąmonių prirašo biggrin.gif Bet būtų gerai atrasti priežastį, kiek galima čia su tais spuogais kankintis unsure.gif

Aha, dekoratyvinį wub.gif Joo! Jie nerealūs wub.gif

Gal dėl to tau ir neatrodo, kad sunku būti vienai, nes ilgą laiką viena buvai? Kita gal pripratųsi, kad visada kartu visur, tai ir būna sunku priprasti per atstumą draugaujant, kad va nėra šalia jo. Man taip buvo vienu momentu. Buvau pripratųsi, kad iš darbo vežioja, valgyt padaryta jau būna kai grįžtu (tuo metu MB nedirbo, aš pinigus šeimai nešiau lotuliukas.gif ), tai kai jis išvažiavo, nu tikrai sunku buvo biggrin.gif Prie gero priprantama cool.gif
Atsakyti
[quote=Green tea*,2012 06 04, 10:52]

Sveika prisijungus 4u.gif Oho, jūs jau kiek laiko kartu! O ką tu veiki? Negali/nenori kartu su juo važiuoti? smile.gif

na joo, ilgai jau mudu du biggrin.gif as pati tai studijuoju, todėl kaip ir nelabai šiuo metu būtų galimybė, i neakivaizdinį išeiti nenoriu, metai mokslų ir beliko ax.gif o jau ką vėliau, po manųjų moklsų darysim, pažiūrėsim smile.gif o kad ir pas jį šiuo metu nelabai būtų galimybės tenais būti, ne vienas gyvena (vyrų daug vienoj krūvoj biggrin.gif), nes pati darbovietė moka už jų gyvenamąją vietą... smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif Aciu uz sveikinimus, merginos 4u.gif
As tai manau, kad atstumas tarp manes ir MB tik i gera. Abu esam labai jauni, labai jauni susilaukem vaikelio, todel gyvenimas persiverte aukstyn kojom neplanuotai ir netiketai. Tevystei dar tikrai nebuvom pasiruose, bet is visu jegu stengemes daryt tai, ka reikia daryti. Daug pykdavomes, o kadangi viena is pykciu priezasciu buvo pinigai (jokio pagrindo po kojomis, deja, nera), tai MB sumaste isvaziuoti padirbeti. Dabar pykstames tikrai maziau, pradejom daug labiau vertinti vienas kita, apskritai MB pasikeite, tik kolkas negaliu konkreciai ivardinti kuo butent, dar pati iki galo nesupratau biggrin.gif Ir manau tikrai vel pradeje gyvent kartu i pradini taska negrisim. Jei jau istversim sita laika atskirai, tai tikrai bus didelis pasiekimas musu santykiuose. Ir tikiuosi gyvensim ilgai ir laimingai biggrin.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 06 03, 23:50)
*** Na žinoma kad mylim ne už profesiją. Sutinki žmogų ir nesvarbu nei profesija, nei praeitis. smile.gif Bet tie medikai tokie protingi, stiprūs, daug nusimanantys, padėtų visokiose situacijose, žinotų ką daryt, kaip pagydyt, ir gimdymą priimt galėtų, ir su žmonėm bendraut moka.. aaaaahh biggrin.gif taip ATRODO biggrin.gif aišku aš dar tų medikų serialų prisižiūriu biggrin.gif

Na va, kiek zmoniu, tiek ir nuomoniu, nes as asmeniskai gydytoju labai nemegstu biggrin.gif Bet manau del to kalta nemaloni patirtis su jais gydymo istaigose, nes asmeniskai nei vieno nepazistu.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Aš po truputį gyju. Gerklę skauda mažiau, temperatūros nėr. Bet turiu pasisaugoti skersvėjų, nes angina labai negerai visam organizmui.

Beje, pas mus šalta. Šiuo metu 8 laipsniai šilumos. Kadangi per karščius mano namai per daug įšyla, tai aš tais laipsniais visai džiaugiuos. Galvoju, kad gana šiuo metu blush2.gif

Labai pritariu minčiai dėl draugystės per atstumą pabandymo. Daug kas gyvenime gali nepavykti, bet daug kur žmonės surizikuoja, o tada kartais geria šampaną. Draugystė per atstumą tikrai reikalauja daugiau pastangų nei paprasta draugystė, tad jei žmogus nenusiteikęs tų pastangų dėti ir stengtis, tada taip, jam bandyti neapsimoka. Toks bandymas tikrai bus pasmerktas nesėkmei. Pati mačiau, kaip žlugo tokia draugystė. Bet ten abiejų žmonių požiūris buvo toks, kad draugauja jiedu for fun, pastangų nededa ir palieka viską likimo valiai. Ir vienas kitą prisimindavo tik tada, kai ko nors prireikdavo.

Aš labai džiaugiuosi, kad pabandžiau. Viliuosi, kad viskas baigsis gerai. Bet net jei baigsis ir ne taip gerai (tfu tfu tfu, beldžiu į medinį stalą), vis tiek iš šių santykių būsiu daug išmokusi. Mane jie taip pat išmokė geriau išklausyti, išgirsti, ką kitas nori pasakyti, dalintis savo mintimis ir jausmais (net tada, kai kartais jais nesinori dalintis). Anksčiau man to trūko. Būna žmonių, kurie taip niekada negyveno ir kažkodėl galvoja, kad tokia draugystė yra auka. Kad jei vakare sėdi prie kompo, o ne išeini kažkur su kažkuo, tai reiškia, kad esi auka ir aukoji. Ne, nieko neaukoji, jei pats tai pasirenki, ir jei tai teikia džiaugsmą. Retas išėjimas man mielas tiek pat, kiek kad ir skaipinis pasikalbėjimas su saviškiu.

Kliamka, ir man patinka medicina, aš užaugau poliklinikoj lotuliukas.gif Net truputį gailiuosi, kad nepasirinkau to studijuoti.

Sėkmės visoms, kovojančioms su sesija 4u.gif Ir gražaus vakaro. Aš taip norėčiau kur nors su savo jaunikaičiu išlėkti blush2.gif
Atsakyti