Sveikos, po balionėlį naujoms kantrybėlėms

per pora dienų čia tiek naujienų
QUOTE(Green tea* @ 2012 06 01, 13:31)
Matai, kažkur skaičiau, kad dėl streptokokinės infekcijos užsiteršia kraujas, dėl to gali spuogai labai kilti..
emmm... na kraujas vargu ar užsiteršia, nes jei būtų kraujyje bakterija tai jau čia labai rimta, žmogus tada rimtas ligonis būtų, temperatūra ir pan., iš lovos nesikeltų

bet 100 proc. negarantuoju, kad nėra ryšio dėl spuogų

pas mane streptokokų nėra, bet spuogelių tai fe, vis atsiranda, ypač pastresavus.
Papildyta:
QUOTE(abiga @ 2012 06 01, 19:33)
Kliamka, o tu kartais su medicina irgi ką bendro turi? Labai jau profesionaliai apie ligas ir jų sukėlėjus aprašinėji
Turiu, bet iki gydytojos ir iki profesionalumo man tolokai šaukia,

nors medike dažnokai pavadina ir su baltu chalatu dirbu.
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 06 01, 20:00)
Tiesa, visai neseniai įsigijom zuikį

Tai dabar pagrindinis užsiėmimas po darbų juo džiaugtis
Dekoratyvinį triušiuką gal? kaip mielaaaaaa
Papildyta:
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 06 02, 11:50)
*Aš gydausi. Geriu vaistus ir derinu tai su liaudiškomis priemonėmis (medus, druska). Ačiū
Kliamkai, kad priminė apie pasėlio dėl streptokokų paėmimą. Gal Tu medikė?

Mane anginos vaikystėje dažnai kamuodamo, dabar taip dažnai nesergu. Mano mama medikė ir jau ne pirmąkart sako, kad užsirašyčiau pas LOR dėl šito mėginio paėmimo
**Gerulė ta istorija su ex. ...Tai maniškis pagalvojo, kad ji esu aš, ir bandė aiškintis, ar tikrai.
***Žinau, kad myli ne už profesiją Bet man irgi medikai vyrai patinka,
* Sveik greičiau

ir klausyk mamos

et mano medicinos traukinys jau nuvažiavo, per vėlai supratau kas per daiktas ta profesija. Dbr, kaip sakau, medicina yra mano meilė.

** ojej, tai labai puikiai jį suprantu kaip jautėsi, tik pas jį daugiau neaiškumų buvo, o man greitai vaizdas susidėliojo.
*** Na žinoma kad mylim ne už profesiją. Sutinki žmogų ir nesvarbu nei profesija, nei praeitis.

Bet tie medikai tokie protingi, stiprūs, daug nusimanantys, padėtų visokiose situacijose, žinotų ką daryt, kaip pagydyt, ir gimdymą priimt galėtų, ir su žmonėm bendraut moka.. aaaaahh

taip ATRODO

aišku aš dar tų medikų serialų prisižiūriu
spuogeliai mane irgi nervina, laukiu saulės, lb noriu pasidegint, nes jau du metus saulės nemačius, o oda taip pagražėja, ypač prie jūros pabuvus, kaip norėčiau... kartu..

o dėl vargo studijose tai matau kiek, mano puskė studijuoja medicina, bet tai nėra vargas dėl nieko, yra aiškus tikslas.
Papildyta:
QUOTE(Idomii @ 2012 06 02, 19:49)
sveikos
hm.... kai kurioms tenka vyrai lumzdai, kai kurioms alkoholikai, kai kurioms pažeistos psichikos, o kai kurioms tiesiog tenka ne kasdien juos matyti. Gal būna ir tokia dalia? Man tai nėra jokio sunkumo būti vienai, nes ir taip praktiškai visada viena buvau. Sergu viena, mašiną pas meistrus varau viena, į vakarėlius važiuoju viena, į vestuves viena. O kas čia baisaus?
Papildyta:
QUOTE(melle @ 2012 06 03, 10:07)
issilaikiau jau tris egzaminus ir pridaviau galutinai kursini, tai savo saskaitoj turiu jau 4 desimtukus

Pasigyriau...
oho

nu šaunuolė moksliukė
Papildyta:
QUOTE(Rugio_gele @ 2012 06 03, 20:30)
O mūsų situacija tokia, kad draugaujam beveik 5 metus...
Va čia tai pavyzdys, įkvepiantis