Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(festina lente @ 2012 06 05, 19:23)

O kodėl Grizlė turėtų pykti ant tavęs? Juk ją mylėjai 4u.gif Čia matyt pasąmonė žaidžia tokiais sapnais.. Va pradėjo vyras kalbėti apie tavo išvykimą, tai net Grizlė atėjo į sapnus pasirodyt 4u.gif
O tas miestas, kur ieško buto, labai didelis? Gal apsiprastum? Nes turbūt negalėtum grįžinėti kas 2 savaites, tai gal su laiku.. unsure.gif

QUOTE(abiga @ 2012 06 05, 20:09)
blush2.gif  Jūs matyt teisios, aš net per daug kantriai laukiu smile.gif Kita vertus, jis pas mane impulsyvus už du, o aš greit įsižeidžiu ir nori nenori ilgam prisimenu nuoskaudas, tad pyktis mums nelabai ir išeitų.  Tfu - tfu, bet būnant kartu taip gera, jog tokių minčių pastaruoju metu ir nekyla, kad reiktų kažką aiškintis ar išsakyt kokį nepasitenkinimą, tiesiog nebūna priežasties.

Svarbu, kad verta laukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 06 05, 19:37)
O kodėl Grizlė turėtų pykti ant tavęs? Juk ją mylėjai  4u.gif Čia matyt pasąmonė žaidžia tokiais sapnais.. Va pradėjo vyras kalbėti apie tavo išvykimą, tai net Grizlė atėjo į sapnus pasirodyt  4u.gif
O tas miestas, kur ieško buto, labai didelis? Gal apsiprastum? Nes turbūt negalėtum grįžinėti kas 2 savaites, tai gal su laiku..  unsure.gif

Na,mane labai kankino kaltes jausmas,nes tai man teko priimti ta sprendima,del eutanazijos. Po to sapno,atrodo,galutinai nurimau.

Bet kuri Europos sostine ko gero nelyginamai didesne nei musu Vilnius. Vyras dirba Osle. Gyventi uz miesto jam butu labai nepatogu,labai dideli atstumai susidaro iki ofiso,iki darbo objektu. As turiu bronchine astma,man ir taip kvepavimas apsunkintas,o dideliuose miestuose oras labai uzterstas. Sveikas zmogus gal to nejaucia,o as dustu. Tada reiktu pastoviai naudoti inhaliatorius,bet jie tik kazkiek sumazina simptotus. Liga tokia,kad geriau visaip kaip vengti ligos paumejimo ir tokiu situaciju,negu pastoviai vartoti vaistus. Namuose (turiu omeny savo miesta) man vaistu beveik nereikia,tik ipatingais atvejais juos naudoju. Kadangi turiu ir daugiau bedu su sveikata,tai esu labai atsargi su vaistais. Paskutinius 10 metu stengiuosi gyventi taip,kad vaistu man nereiketu,na nebent ekstra atveju.
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 06 05, 16:20)
Būna tokių dienų  console.gif Gal abu pervargę? Aš kai esu pavargusi, tai MB iškart sako, kad neklibins manęs, nes man mažai tada reikia ir pratrūkstu  unsure.gif

Manau kad abu paskutiniu metu turejom ka veikti, o man ipac su tuo darbu, jau ne viena karta pagalvojau kad balta lapa reiks pasiimti ir rasyti prasyma apie isejima, tik va akd negaliu as sau leisti likti visiskai be pajamu unsure.gif Matyt jau perkuopiau ta riba kai kantrybe mano laiko, nes db jau niekur jin nebelaiko lotuliukas.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 06 05, 18:23)
Nesenai sapnavau Grizle.

Isvaziuoti as nenoriu. Tik jis vis uzsimena,kad jau niekas nebelaiko manes ir galima imtis permainu. Iesko nuomotis buto ten.

Sakoma, kad taip mirusieji ateina atsisveikinti, as sapnavau ir viena ir kita aktuka po mieties, kai praejusios jau kelio savaites buvo, taip mes jos paliedziam gal...

Na pradziai gali tiesiog pasisveciuoti nuvykti, po biskuti ir matysi ar galesi ten isigyventi ar ne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 06 05, 21:25)

Juk norėjai jai gero, svarbu nurimai 4u.gif

Tai jau tikrai.. Turbūt ir psichologinis faktorius ne paskutinę vietą užima. Tarkim, buvau Stokholme, įspūdingas miestas tikrai, bet man per didelis biggrin.gif Jaučiausi įspausta į kampą ..Nenorėčiau tokiam gyventi.. Bet kartais įsitikinimai ir norai keičiasi. Linkiu priimti abu tenkinantį sprendimą smile.gif

Aš šiandien visai nepasimokiau doh.gif Eisiu nusibausiu ir skaitysiu iki miego, bus man nieko neveikt unsure.gif
Atsakyti
labuka, atsibudau šiandien su skaudančia gerkle. Šalta, šalta, dar kažkokia lyg sloga.. unsure.gif teisybę čia kalbėjot apie vitaminus. Abu paskutinius kartus susirgau kaip tik po išsiskyrimo. O pastarąjį kartą ir jis išvykęs susirgo. g.gif bigsmile.gif lotuliukas.gif

Vienos daugiau, kitos gal mažiau, bet visos mes kantrybėlės. O norit nukonkuruosiu (o gal ir ne)? biggrin.gif Antro pasimatymo laukiau 5 mėnesius! Apsireiškė po daugiau nei dviejų mėnesių tylumos, kai aš jau seniai save nuteikinėjau žiūrėti į kitus, nes šio jau akyse nematysiu. doh.gif O čia vėl viską aukštyn kojom apvertė.

Prisiskaičiau šiandien visokių minčių. Kelios grynai kaip man dbr skirtos: Realybė yra tik iliuzija, nors ir labai įtikima.

Kartais nesiryžti užduoti klausimų ne todėl, kad baiminiesi, jog kas nors ims meluoti tai į akis. O dėl to, kad bijai išgirsti tiesą.

Širdyje įsipareigojusi, o statusas ,,laisva".

Tikėk tuo ko nėra, tam kad būtų.

Norėčiau užrašyti ant akmens "pasiilgau" ir tada mesti jį tau į veidą, kad tu suprastum kaip skauda tavęs ilgėtis!!!

Čia mums: Myli ne tas, kuris negali issiskirti, o tas, kuris myli ir issiskyres.

festina lente manau katytė norėjo pasakyti, kad sau atleistumėt, kad viskas gerai. 4u.gif Oslas man atrodo šaltas.. bet gal gražus ir įdomus, turtingas kultūrine prasme. smile.gif Ir prie fiordų galima priprasti. Bent jau Wassmo knygose tai visai graži ta Norvegija. wink.gif Taip jeigu man reikėtų keltis ten pas MB gyvent (leiskit man pasvaigt biggrin.gif ) tai gerai, kad ten piečiau ir šilčiau. biggrin.gif Nemėgstu šaltų orų ir drėgmės, nebent jūrinė drėgmė būtų.
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 06 05, 12:27)
Na tai ir paklausk! Tu turi tokią teisę!  biggrin.gif Aš tai neištverčiau, klausinėčiau, remčiau prie sienos..  blush2.gif Gera staigmenėlė būtų  biggrin.gif Kažin, kaip reaguotų  biggrin.gif
Toks jau tas likimas  4u.gif Na, bet gal jam išeitų sėsliau vėliau pradėti gyventi, ar tokia specifinė profesija, kad būtinai reikia važinėti:

Šiandien nepalankus horoskopas biggrin.gif : Atsipalaiduokite, pasitikėkite ateitimi. Mažiau planuokite, mažiau tikėkitės – dar stipri Mėnulio užtemimo įtaka, tad nieko nepaskubinsite ir be reikalo imsite jaudintis, nervintis, ant kitų pykti. Ir šiaip kiek esu skaičius apie jo zodiaką tai jų reikia laukti kantriai. Nes kai jie bus tikri, kai tai pasakys, tai tada ilgam. Nu nžn ar ką nors aiškiai čia parašiau. doh.gif
Staigmenėlė tai gera būtų, bet būtų 'aš oro uoste, atvažiuok nes neįsivaizduoju kurioj tu pusėj" biggrin.gif o jis bac, aš dbr vokietijoj lotuliukas.gif dėl sėslumo tai net neįsivaizduoju doh.gif kad nepaliks ten visko tai faktas.

Mano katinas miega pas mane lovoj. Iš pradžių išmasažuoja, tada murkia po ausim atsigulęs kol užmiega. O ryte pamato, kad pabundu tai iškart atlekia. Mieliakas. Kad ne tie plaukai tai išvis pasaka būtų, o ne katinas. biggrin.gif Nesuprantu kaip kitos bėga rankų plaut naminį katiną paglostę, unsure.gif aš jį bučiuoju, aišku liežuviais nesiglaustom, bet į kailiuką. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 06 05, 21:40)

Pamenu, kad skundeis darbu, nėra jokių pasiūlymų kitur? 4u.gif
QUOTE(Kliamka @ 2012 06 05, 23:56)
Čia mums: Myli ne tas, kuris negali issiskirti, o tas, kuris myli ir issiskyres.

Labas rytas 4u.gif Tai gal ir jį paveikė išvažiavimas? cool.gif biggrin.gif
Laaabai tau jis krito į akį, kad tiek laukei! Manau ir sulauksi 4u.gif
Paryškintos frazės kaip tik tau ane? biggrin.gif Tas „širdyje įsipareigojusi.. “ Taip ir būna. Atrodo, nieko dar oficialiai ar rimtai nėra, bet vis tik kitų jau nebesinori rolleyes.gif
Aš tai nežinau, norėčiau kur nors per vidurį smile.gif Kad nebūtų nei per karšta, nei per šalta.. Nei to, nei ano nemėgstu schmoll.gif
Ta paskutinė frazė, kur palikau cituojant.. Įdomi g.gif Čia reiktų suprast, kad jei paleidi mylimą žmogų, tai geriau, nei kad laikytis įsikibus? g.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 06 06, 00:20)

Horoskope tu lotuliukas.gif Na gerai, lauksim palankesnio, tada gausi parašyt hah.gif
O jei: „gerai, atvažiuoju, kaip tik turiu 2 laisvas dienas“ bigsmile.gif
O tu ar paliktum čia viską? smile.gif
Kaip miela wub.gif Man katinai gražūs, bet nemokėčiau su jais elgtis biggrin.gif Nemoku paaiškint, bet nesuprantu aš jų, jie manęs irgi, manau biggrin.gif O nenervina plaukai ant rūbų? Mano draugė gyveno kurį laiką su katinu (ne jos), ji labai myli juos, bet plaukai nervino labai, ypač lėkštėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 06 05, 22:56)

festina lente manau katytė norėjo pasakyti, kad sau atleistumėt, kad viskas gerai. 4u.gif  Oslas man atrodo šaltas.. bet gal gražus ir įdomus, turtingas kultūrine prasme. smile.gif Ir prie fiordų galima priprasti. Bent jau Wassmo knygose tai visai graži ta Norvegija. wink.gif Taip jeigu man reikėtų keltis ten pas MB gyvent (leiskit man pasvaigt biggrin.gif ) tai gerai, kad ten piečiau ir šilčiau. biggrin.gif Nemėgstu šaltų orų ir drėgmės, nebent jūrinė drėgmė būtų.

Wassmo knygas ir as megstu. Knygose visada daug graziau viskas atrodo. Nemaciau ne vieno filmo,kad paliktu geresni ispudi,nei ta pati knyga.

Norvegija grazi ir idomi salis. Parodykit man nors viena sali,kurios negalima butu taip apibudinti smile.gif Oras ten toks,kaip ir pas mus. Bent Osle,tai tikrai. Ir siluma tokia pati,ir ziema saltukas. Siaurinej daly tai aisku ner ka ir kalbeti,klimatas beveik poliarinis. Butu idomu pamatyti siaures pasvaiste.

Kliamka,man vis akis bado,kad tu i mane lyg ir daugiskaita kreipiesi blush2.gif Gal ta liniuote taip gazdina? Nesu as tokia jau sena teta,man tik 30 su kapeikom. Bendraukim paprasciau,su TU,gerai? 4u.gif
Atsakyti
As snd uzsikabliavau ant DAINOS wub.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 06 05, 23:20)
Šiandien nepalankus horoskopas biggrin.gif

Mano katinas miega pas mane lovoj. Iš pradžių išmasažuoja, tada murkia po ausim atsigulęs kol užmiega. O ryte pamato, kad pabundu tai iškart atlekia. Mieliakas. Kad ne tie plaukai tai išvis pasaka būtų, o ne katinas. biggrin.gif Nesuprantu kaip kitos bėga rankų plaut naminį katiną paglostę,  unsure.gif aš jį bučiuoju, aišku liežuviais nesiglaustom, bet į kailiuką. smile.gif

Einu ziureti koks manes horoskopas laukia lotuliukas.gif ... suradau visus 3, visis kirtingi, rinkis kas labiau patinka lotuliukas.gif

As ir megstu katinus, snd pas drauge buvau tai su jos aktuku glausciaus ir tie plaukai man visai netrukdo wub.gif

QUOTE(Green tea* @ 2012 06 06, 09:53)
Pamenu, kad skundeis darbu, nėra jokių pasiūlymų kitur?  4u.gif

O jei: „gerai, atvažiuoju, kaip tik turiu 2 laisvas dienas“  bigsmile.gif

Nesiseka su paieskom verysad.gif

Savaitgalis su TB laukia? wub.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 06 06, 11:55)
Nesu as tokia jau sena teta,man tik 30 su kapeikom.

As ir maniau akd tu viresne biskiuka blush2.gif Na tie 14m liniuoteje kazkaip toki ispudi sudaro blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 06 06, 22:51)
As snd uzsikabliavau ant DAINOS wub.gif
Einu ziureti koks manes horoskopas laukia  lotuliukas.gif ... suradau visus 3, visis kirtingi, rinkis kas labiau patinka lotuliukas.gif

As ir megstu katinus, snd pas drauge buvau tai su jos aktuku glausciaus ir tie plaukai man visai netrukdo wub.gif
Nesiseka su paieskom  verysad.gif

Savaitgalis su TB laukia?  wub.gif
As ir maniau akd tu viresne biskiuka  blush2.gif Na tie 14m liniuoteje kazkaip toki ispudi sudaro  blush2.gif

Taip jau būna su tais horoskopais biggrin.gif Tikėk tuo, kuris geriausiai pranašauja biggrin.gif
O aš kaip tik užmačiau neblogą pasiūlymą, pusei etato (tik dėl algos neaišku), bet va praktika man visą vasarą.. Nors po jos manau tvirčiau jausiuos ir gal rasiu ką smile.gif
Na, permesk kasdien skelbimus, kada nors rasi geresnį mirksiukas.gif
Uoj, mes čia su Kliamka juokavom, kas būtų, jei ji pas savąjį šalyje išdygtų ir paskambintų jam, kad va laukiu biggrin.gif
O aš savaitgaliui pas draugę išvykstu, gal prasilenksim kur mieste, Sachar cool.gif Šiaip tai mano kiekvienas savaitgalis kol kas su MB blush2.gif Tuoj baigsis katino dienos unsure.gif

Labanakt visoms 4u.gif
Atsakyti
Jungiuos į sirgales. Sloga, gerkle... doh.gif
QUOTE(Green tea* @ 2012 06 06, 09:53)

Tai tikiuosi, kad paveikė biggrin.gif
Krito krito, tik ne į akį, o kažkur kitur. Pavergė savo elgesiu. ax.gif aš labai tikiuosi, kad sulauksiu 4u.gif
Va būtent tas širdyje įsipareigojusi "nužudė". biggrin.gif Labai gerai aprašei tą būseną. Širdis su juo, bet statusas laisva.
Ta frazė, kur parašiau mums, tai išsiskyrimą ten turėjau galvoj trumpalaikį, o ne santykių pabaigimą.wink.gif
O jei "gerai, atvažiuoju" tai liux biggrin.gif dbr manau, kad viską dėl jo palikčiau. Labiausiai gaila būtų sesės vaikus retai matyt, o kelias geriausias drauges ir taip retokai matau, su kai kuriom būnant Lietuvoj po pusę metų nesusitinkam. Na juk nedingčiau nuo žemės. biggrin.gif Bet ar jis norėtų ten su šeima gyventi... g.gif šito dar neklausiau biggrin.gif
Ne ant visų rūbų plaukai limpa, valau su rinkikliu, be to namus reik žymiai dažniau valyt nei gyvenant be katino. Į lėkštes jis nelipa. biggrin.gif Šeštadienį parsivešiu dar vieną katytę, visai mažytę, bet tik kol perduosiu draugei. Neketinu būt kačių karaliene. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 06 06, 21:51)

As ir maniau akd tu viresne biskiuka  blush2.gif Na tie 14m liniuoteje kazkaip toki ispudi sudaro  blush2.gif

Sunku cia spelioti,galima visai nusigrybauti biggrin.gif As irgi nzn cia is musu tarpo mergaiciu,koks amziaus vidurkis,nei viena skaiciukais nesimeto smile.gif Pas mane matematika paprasta,rasiau,kad musu bendras kelias prasidejo,kai man buvo 17. Broliai kurmiai,paskaiciuokim biggrin.gif Ir apseikim be jokiu daugiskaitu ir jus'inimu i mano adresa 4u.gif
Atsakyti