Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(festina lente @ 2012 06 06, 11:55)
Kliamka,man vis akis bado,kad tu i mane lyg ir daugiskaita kreipiesi  blush2.gif  Gal ta liniuote taip gazdina? Nesu as tokia jau sena teta,man tik 30 su kapeikom. Bendraukim paprasciau,su TU,gerai?  4u.gif

atsiprašau, kažkaip net pati nepastebėjau, kad taip rašau.. unsure.gif gal ta liniuotė ir paveikia biggrin.gif Tu manai, kad Norvegijoj tokie patys orai kaip čia? man atrodo, kad bent jau vasaros tai tikrai vėsesnės, nes jau Taline vietiniai sako, kad 26-28 laipsniai yra karšta vasara. Beje girdėjau, kad Golfo srovė skilo ir Europoj turėtų būti vėsiau. unsure.gif Noriu į pietus, nenoriu vėsiai gyvent. mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2012 06 06, 21:51)
As snd uzsikabliavau ant DAINOS wub.gif
Einu ziureti koks manes horoskopas laukia  lotuliukas.gif ... suradau visus 3, visis kirtingi, rinkis kas labiau patinka lotuliukas.gif

Graži daina. drinks_cheers.gif ) Mano paskutinis užsikabliavimas Whitney toks skystalas biggrin.gif bet maža mergaitė labai gražiai ją atlieka tai užsikabinau, nors sena daina. Čia vakarinių depresūchų gabalas. biggrin.gif O čia šiaip veža mane šita daina ir būtent ši versija.
Aš labiau žiūriu bendrus horoskopus kai būna skirti tai dienai, pagal visokius mėnulius, planetų išsidėstymus. Kažkiek jais tikiu. Kartais taip taikliai būna parašyta, kad neįmanoma nepatikėt.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 06 06, 22:42)
Tu manai, kad Norvegijoj tokie patys orai kaip čia? man atrodo, kad bent jau vasaros tai tikrai vėsesnės, nes jau Taline vietiniai sako, kad 26-28 laipsniai yra karšta vasara. Beje girdėjau, kad Golfo srovė skilo ir Europoj turėtų būti vėsiau. unsure.gif  Noriu į pietus, nenoriu vėsiai gyvent. mastau.gif

Na as nemanau,as zinau. Nekalbu apie visa Norvegija,tik apie Osla. Vyras jau 4 metai ten dirba,temperatura lygiai kaip pas mus. Apie visa sali kalbeti butu kvaila,nes ji tesiasi labai i siaure ir ten klimatas jau visai kitoks. Ir pastebejau,kad oru prognozes kai rodo,tai praktiskai niekada nesutampa su tuo,ka vyras pasako. Nes mes vis palyginam,kokie orai pas ji ir pas mane. Ir dazniausiai orai skiriasi mazdaug savaite. Vis apsikeiciam arba lietum,arba siluma.

Man geriausia,kai siluma neperlipa per 20 laipsniu ax.gif Kitaip iskart sveikatai atsiliepia.
Atsakyti
user posted image
Papildyta:
QUOTE(festina lente @ 2012 06 06, 22:56)
Man geriausia,kai siluma neperlipa per 20 laipsniu  ax.gif  Kitaip iskart sveikatai atsiliepia.

Tuomet verta pabandysti prisijaukinti Oslą. wink.gif aš esu buvus tik Oslo oro uoste ir išėjus pro duris - išėjau apsidairyt, kad alia būčiau buvus Norvegijoj, bent kažkokį jos vaizdą mačius. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif As be nuotaikos, bet kolkas nieko nepasakosiu unsure.gif

QUOTE(Green tea* @ 2012 06 06, 22:06)
O aš kaip tik užmačiau neblogą pasiūlymą, pusei etato (tik dėl algos neaišku), bet va praktika man visą vasarą.. Nors po jos manau tvirčiau jausiuos ir gal rasiu ką smile.gif

Na, permesk kasdien skelbimus, kada nors rasi geresnį  mirksiukas.gif

O aš savaitgaliui pas draugę išvykstu, gal prasilenksim kur mieste, Sachar  cool.gif

Ooo, gal jau sveiknti galima? ax.gif

Taip ir darau 4u.gif

Na o manes savaitgali nelabai bus, nes vaziuoju i Ryga i konkursa su sokiu merginom blush2.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 06 06, 22:33)
Sunku cia spelioti,galima visai nusigrybauti  biggrin.gif Pas mane matematika paprasta,rasiau,kad musu bendras kelias prasidejo,kai man buvo 17. Broliai kurmiai,paskaiciuokim  biggrin.gif

Kazkur ta pradini skaiciu matyt prametus buvau, matematika neuzsiiminejau lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 06 06, 23:32)
Jungiuos į sirgales. Sloga, gerkle... doh.gif

Vava, būnant Lietuvoj su kai kuriom aš irgi per pusmetį kartą susitinku.. Kartais net per metus kartą doh.gif Na, jei jis nelabai tiki santykiais per atstumą, tai gaus vežtis kartu cool.gif
Su tom lėkštėm lotuliukas.gif Nežinau kodėl, bet pas draugę pilna plaukų visur namie biggrin.gif
Sveik 4u.gif
QUOTE(sachar @ 2012 06 07, 09:39)
Labas rytas  4u.gif As be nuotaikos, bet kolkas nieko nepasakosiu  unsure.gif
Ooo, gal jau sveiknti galima?  ax.gif

Taip ir darau  4u.gif

Na o manes savaitgali nelabai bus, nes vaziuoju i Ryga i konkursa su sokiu merginom blush2.gif

unsure.gif
Uoj ne, negaliu niekur darbintis, nes praktika bus smile.gif Tikiuos nuo rudens išeis kur ax.gif
Nu šaunuolė kokia, imkit 1-ą vietą! bigsmile.gif
O aš kimbu į mokslus, šiandien reikia pasistengti ir galėsiu pasiilsėti vėliau šiek tiek 4u.gif
Geros dienos visoms!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 07 birželio 2012 - 08:08
Elegantiskai sninga senai besirode,ar vis dar sirguliuoji?

QUOTE(sachar @ 2012 06 07, 08:39)
Labas rytas  4u.gif As be nuotaikos, bet kolkas nieko nepasakosiu  unsure.gif

Cukreli baik,pasidaryk kokios arbateles ramuneliu,arba valerijono isgerk smile.gif Na aistros verda pas jus,kaip visada smile.gif

Sekmes konkurse ir geru emociju 4u.gif
Atsakyti
Green tea* net man įdomu pasidarė kur jis savo ateitį įsivaizduoja. biggrin.gif Iš kai kurių užuominų itariu, kad ne LT. Bet kuriuo atveju pabandyti verta. smile.gif
sachar sėkmės. Smagus dalykas tie šokių konkursai. Man atro, tuoj išrinksim jus aistringiausia mūsų temos pora. biggrin.gif
Elegantiškai sninga turbūt tik paskaityt užbėga. Kaip laikaisi?
Kaip kitos merginos laikotės? Paskutiniu metu tiek naujai prisijungusių buvo, kad nepamenu visų vardų blush2.gif
O aš nebeištvėrus jau laukiu žinių. oj kaip neramu ant dūšelės.
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 06 07, 22:41)
Kaip kitos merginos laikotės? Paskutiniu metu tiek naujai prisijungusių buvo, kad nepamenu visų vardų blush2.gif

Na nauju vardu vis atsiranda,bet mazai kas uzsibuna cia pas mus. Paraso pora kartu ir nebeateina. Visu as irgi neatsimenu blush2.gif Gal reiktu kokia suvestine uzvesti biggrin.gif

Pas mane nieko naujo,nelabai turiu ka papsakoti. Va jau 3 savaites beveik praejo,dar 5 liko laukti.

Tai parasei jam? As kazkaip tikiu jusu santykiais,ne veltui tu taip lauki 4u.gif

PS Mergaites,kuri kursit nauja tema,idekit kokia suvestine musu pulkelio. Tokioms kaip as,kurios skundziasi atmintim biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 07 birželio 2012 - 21:57
QUOTE(festina lente @ 2012 06 07, 22:20)
Cukreli baik,pasidaryk kokios arbateles ramuneliu,arba valerijono isgerk  smile.gif  Na aistros verda pas jus,kaip visada  smile.gif

Sekmes konkurse ir geru emociju  4u.gif

Na gan rimta tema palietem - meile... ir pasirodo, kad jis nejaucia man tokiu stipriu jausmu, kap as jam verysad.gif Jis tai pavadino "Tu patinki man", bet man neuztenka to... Mes su juo jau puse metu ir per tiek laiko viska ka jis gali pasakyti - "patinki"... nezinau, merginos, ka daryt, noriu su juo buti ir vis labiau, bet man reikia meiles, neisivaizduoju santykiu be ju... Meile tai kaip pagrindas viskam ant ko statai ateiti, seima, gyvenima, bet per puse metu jis prie manes tik prisiriso? Gal jis pats sau neleidzia myleti, uzdaro sirdi nuo tokiu jausmu, nezinau ar cia as ne tas zmogus ar cia jis pats save riboja... vakar ilgai kalbejom, dar ilgiau tylejom, nes sunku tokia tema kalbeti, bet paprasiau jo pagalvoti, pasigilinti i save ir i savo sirdies balsa, nes jei jis negales sau leisti mane pamilti, tai ar beverta tempti guma? Prasiau neskambinti man kolkas, noriu pabuti su savim, su savo jausmais, pameginti susidelioti savo gyvenima ir mintis... verysad.gif

Aciu 4u.gif

Siandien smagiai pasisokom su merginom per koncerta, katik grizau, pavargus visa tokia, o ir siaip visa diena tokia sunki,net apetito nera... o dar kas trecia soki sokti teko per visas 3 valandas doh.gif pasoki begi persirengti, vel pasoki, vel begi persirengti, pavargau, bet neprailgo laikas ir biski prasiblaskiau blush2.gif O dar radau MB zinute, kad jam truksta manes...

QUOTE(Kliamka @ 2012 06 07, 22:41)
sachar  sėkmės. Smagus dalykas tie šokių konkursai.

Man atro, tuoj išrinksim jus aistringiausia mūsų temos pora.  biggrin.gif

Smagu kad galima pakeisti palinka na ir siaip ispudziai geras dalykas mirksiukas.gif

Panasiai tikriausia ir yra lotuliukas.gif as karstakose is tikro blush2.gif

Kazka praleidau? g.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 06 07, 22:54)
Pas mane nieko naujo,nelabai turiu ka papsakoti. Va jau 3 savaites beveik praejo,dar 5 liko laukti.

Vel atvaziuos ar tu pas ji skrisi? ax.gif
Atsakyti
Parašiau. rolleyes.gif
sachar nieko nepraleidai, manau kad nieko.
Na tu nesinervink. Aš labai įsivaizduoju tavo būseną. Reikalas tas, kad bijai prarasti ir baisu, kad pati bijai labiau nei jis. Bet jis vyras. Ne taip greitai jie sumąsto, ne vien jausmais vadovaujasi. Mums čia atrodo, kad lėksiu, mylėsiu ir viskas bus čiki. O jie ir apie atsakomybę daugiau pagalvoja ir visokių kabliukų randa, visokių 'o jeigu'. Bent jau man taip atrodo. Pvz. MB sako 'kodėl kitas turėtų keisti savo gyvenimą dėl manęs?' Pasakyčiau aš jam dbr. biggrin.gif Man ir pačiai dėl savęs lygiai taip baisu (na ne lygios čia mūsų situacijos bet kažkuo panašios, turbūt, kad pas mane abejonės dar daugiau).

Mane nervina, kad kai pasižiūri tai dauguma "susimeta" su tais, į kuriuos iš pradžių net rimtai nežiūri. O jeigu aš iškart rimtai pažiūrėjau, jei man kitaip? Jei aš nenoriu vaidint nepasiekiamos? Nevaidinsiu tai būsiu jam neįdomi, nes lengvai pasiekiama? O jei vaidinsiu, tai pagalvos, kad man jis visai nerūpi? mamma mia, ir dar sako, kad su merginom sunku. Prastitie mnie, nu su jais tai dar sunkiau. doh.gif Čia nelabai į tema, bet taip jau išėjo. blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 06 07, 23:53)
Parašiau.  rolleyes.gif

Na tu nesinervink. Aš labai įsivaizduoju tavo būseną. Reikalas tas, kad bijai prarasti ir baisu, kad pati bijai labiau nei jis. 

mamma mia, ir dar sako, kad su merginom sunku. Prastitie mnie, nu su jais tai dar sunkiau. doh.gif Čia nelabai į tema, bet taip jau išėjo. blush2.gif

Ir ka gi parasei? rolleyes.gif

As tai tavo vietoj isvis nuproteciau doh.gif lotuliukas.gif Man viskas turi buti aisku, turiu zinoti ko laukti (na bent prelimenariai), o tu visai tokia nei paleista nei pakarta, bet laikaisi sauniai thumbup.gif As tai va pratrukstu...

Tai jau tikrai drinks_cheers.gif doh.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Sachar,puikiai tave suprantu. Bet suprantu ir ji. Visgi,kad ir kaip ziuresi,vyru ir moteru mastymas skiriasi,tuo labiau jausmu srityje. Atsimenu,kai saviskiui pasakiau,kad ji myliu... Jam buvo sokas,jis isvis nesugebejo nei zodzio pasakyti,net kad patinku nepasake biggrin.gif O buvom kartu jau kazkur 3 ar 4 menesius. Ir paskui remiau ji prie sienos,kad man reikia zinoti,kokie musu santykiai ir ko is ju tiketis. Nes tik buti kartu,kad buti,man netiko.

Kliamka pas mus isvis verta medalio uz kantrybe smile.gif Man sunku net isivaizduoti. Kai niekas neapibrezta,niekas neaisku. Bet turbut klausai sirdies ir kitokio sprendimo tiesiog negali buti,tik laukti.

As irgi laukiu,skaiciuoju savaites. Vis dar neaisku,ar gaus ilgesnes atostogas. O jis,kaip visada,atostogoms planus kuria. Man irgi reikia viska is anksto zinoti,susiplanuoti,kiek imanoma. Jis namo parvaziuos,nes manes ten visai netraukia.
Atsakyti