Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(*Mirabella* @ 2012 06 21, 13:46)

Na atstumas nera labai jau didelis pagalbininkas santykiams, cia labiau jausmu isbandymas nei dovana doh.gif O tuolab, kai pradedi kurti kazka bendro esant tokiam nemazam atstumui ir retiems susitikimams unsure.gif Mes su MB matomes ~2 kart i menesi, bet ir tai sunku nuvyti tas mintis, akd cia viskas netikra, kad nieko nesigaus, ir pan doh.gif Del to daznai man reikia is MB siltu zodziu, kad jausciaus jam reikalinga, tikiu kad ir jam to reikia is manes. O nekalti issireiskimai gali kruva problemu pridaryti doh.gif TB jautesi gal nesaugus tuo klausimu ar tu su juo busi, tai ir suprato tavo zodzius netaip, o jau maza sniego gniuzte visa lavina sukele doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 06 21, 13:14)
Na atstumas nera labai jau didelis pagalbininkas santykiams, cia labiau jausmu isbandymas nei dovana doh.gif O tuolab, kai pradedi kurti kazka bendro esant tokiam nemazam atstumui ir retiems susitikimams unsure.gif Mes su MB matomes ~2 kart i menesi, bet ir tai sunku nuvyti tas mintis, akd cia viskas netikra, kad nieko nesigaus, ir pan  doh.gif Del to daznai man reikia is MB siltu zodziu, kad jausciaus jam reikalinga, tikiu kad ir jam to reikia is manes. O nekalti issireiskimai gali kruva problemu pridaryti  doh.gif TB jautesi gal nesaugus tuo klausimu ar tu su juo busi, tai ir suprato tavo zodzius netaip, o jau maza sniego gniuzte visa lavina sukele  doh.gif

As neturejuau galimybes sekti jusu istorija. Jus gal pries atsirandant atsumui jau turejot uzmegsta draugyste? Jums viskas kitaip

Va o mes du metus bendravom su pertraukom internetu. Ir stai po tu dvieju metu tik pasimatem : )))
As ir pati nezinau gerai kas tai per jausmas, nezinau ar geriau ji pazinus vis dar noreciau buti... bet yra kazkokia stipri magnetine trauka.
O siaip jam del manes nelabai ko yra abejot, nes yra klauses ar esu tikra del jo. Ir as pasakiau, kad del ateities niekas nezino ir negali buti tikras, bet dabar tikrai noreciau su juo kazka pabandyti... Mes daznai apsikystam, as kazkaip jauciuos nesuprasta visiskai. As nereikalauju is jo isvis nieko, galetu bent pagarbiai elgtis, neissidirbineti, dazniau parasyti ir net jeigu abejoja, tai pries sakant galetu pagalvot kaip as pasijausiu. Man labai erzina tas jo pasakymas "tu turi priimti rizika". As nenoriu jokios rizikos, noriu jaustis saugi. Jau vien tai, kad jis taip sako rodo didziule jo abejone. Sakysim jei rasim galimybe daugiau vienas kita pazinti, gal ir yra sansu ji suzaveti, bet kaip skaudu kai jisai issikelia save auksciau visko. Yra uzveles "viskas nera taip paprasta, tu turi manes nusiplenyti" blink.gif o patikekit ten pelnytis tikrai nera ko...Jam dar paciam reiktu mane uzkariauti, bet nematau, kad stengtusi. Va kaip viskas bjaurokai cia pas mus doh.gif Zodziu nei pakarta nei paleista...
Atsakyti
Apie anyta,tai cia ner ka labai ir pasakoti. Neturejau niekad su ja konfliktu,bet nepatikau as jai kai tik mane pamate. Kol tik draugavom su saviskiu,tai kazkaip neemiau i sirdi,galvojau pazins mane ir pakeis nuomone. Visu grazumu pasirode,kai mes pradejom kartu gyventi su vyru. Prasidejo skambuciai,vizitai pas mus,visada tuo paciu tikslu,kad sunus turi motinai duoti ta savo dali atlyginimo,kuri duodavo,kol gyveno pas tevus. As niekada nei puse blogo zodzio jai nepasakiau. Vyras jai simtus kartu aiskino,kad dabar jis kuria savo seima,pas ja negyvena ir nieko jai neprivalo duoti. Kad mums patiems buna pritruksta iki algos ir panasiai. Tikrai aplankydavom juos,su visom sventem pasveikindavom,su gelem,dovanom,tortais. Is mano ranku ka paimdavo,ta numesdavo,net nepaziuredavo. Tikrai ne karta vyras kalbejo su ja,kad jis mane pasirinko,ir kaip sakant,prasau myleti ir gerbti (cia tik posakis,myleti nebutina). Kai eilini karta ji atejo pas mus su ta pacia beda,kad jai reikia pinigu,vyrui baigesi kantrybe,pasake,kad pamirstu musu adresa ir palydejo iki duru. Aisku visai giminei apskelbe,kad cia tik as del to kalta,ne kitaip. Ka gi,net nesisveikina su manim,isizeidusia vaidina. O vyro santykiai su tevas isvis jokie. As dejau daug pastangu,kad jis bendrautu,nenorejau,kad jam tektu rinktis tarp manes ir ju. Finalas toks,kad sunus nenori nieko zinoti apie savo gimdytojus. Kaip jis sako,as turiu puikius mylincius tevus,tik tie tevai yra mano gimdytojai,ne jo. Motina jis vadina vardu,jei kazkokia kalba iseina apie ja. Daug laiko prabego,bet man vis dar skaudu.
Atsakyti
*Mirabella*, mes susipazinom su MB atostogu metu, siltuose krastuose, jis draugu-draugu-draugas, na atsidurem vienoj kompanijoj biggrin.gif Tai pazintis truko 8 dienas, nuo to laiko mus skiria atstumas Kaunas-Londonas, jau 7 men taip unsure.gif

Bet jus gan ilgai bendravot pries susitikdami, net keista, kad jis taip baidosi isipareigoti ar bent jau pameginti ka rimciau nei tik internetiniai-draugai g.gif Bet ir tau ir Kliamkai galiu pasakyti, kad geriau padaryti viska kas jusu jegose, kad tiksliai zinotumet, jog ne jus kazko nepadaret, ir tiesog tai buvo ne jusu kalte 4u.gif

O del garantiju, na niekad negali buti garantuotas, kad viskas bus gerai. Bendraujant per atstuma ir matantis retai gali atrodyti, jog idealiai vienas kitam tinkat, bet kai isisukama i viena erdve ir bendra rutina kaikas visgi pasikeicia, tai net isitikinus jog del jo vaziuosi i pasaulio krasta negali buti pilnai tikra, jog tikrai tikrai viskas ir gausis, bent man taip atrodo g.gif

festina lente, siaubas kokia nesmagi situacija unsure.gif Bet gerai, kad TB protingas vyras ir zino kada pasakyti "gana", nors ir skaudu jog taip viskas susikloste... Bet jus saunuoliai, susitvarkot su tuo, kaip sunku bebutu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 06 21, 19:08)
*Mirabella*, mes susipazinom su MB atostogu metu, siltuose krastuose, jis draugu-draugu-draugas, na atsidurem vienoj kompanijoj biggrin.gif Tai pazintis truko 8 dienas, nuo to laiko mus skiria atstumas Kaunas-Londonas, jau 7 men taip unsure.gif

Bet jus gan ilgai bendravot pries susitikdami, net keista, kad jis taip baidosi isipareigoti ar bent jau pameginti ka rimciau nei tik internetiniai-draugai g.gif Bet ir tau ir Kliamkai galiu pasakyti, kad geriau padaryti viska kas jusu jegose, kad tiksliai zinotumet, jog ne jus kazko nepadaret, ir tiesog tai buvo ne jusu kalte 4u.gif

O del garantiju, na niekad negali buti garantuotas, kad viskas bus gerai. Bendraujant per atstuma ir matantis retai gali atrodyti, jog idealiai vienas kitam tinkat, bet kai isisukama i viena erdve ir bendra rutina kaikas visgi pasikeicia, tai net isitikinus jog del jo vaziuosi i pasaulio krasta negali buti pilnai tikra, jog tikrai tikrai viskas ir gausis, bent man taip atrodo g.gif 

Na jums bent aisku, ka vienas kitam jauciat, todel ir stengtis yra verta smile.gif

As manau, kad jis baidosi todel, kad tikisi kazka geresnio surast (nes tas, kas nesunkiai pasiekiama nera labai idomu), o bendravimo nenutraukia, nes o vdrug nieko nesuras, tai taip ir liks prie suskilusios geldos biggrin.gif (Siaip jis nebe jauniklis...) Tik man kas keisciausia kaip zmogus gali taip mainytis kaip diena ir naktis.
Man is tiesu neatrodo, kad tinkam idealiai, sakyciau net netinkam, nes kartais taip nervina jog norisi ji mintyse su kirviu nukirsti blush2.gif biggrin.gif Bet matyt isgyvenu amziaus krize ir toki perioda kai salia lb lb kazko norisi ir va pasitaike objektas i kuri sudejau savo viltis. Dabar nebera kaip viska mest. Perdaug privargau blush2.gif Is kitos puses jei busiu pati mesta, nebus del ko gailetis ir busiu galutinai isitikinus kas per zmogus. Dabar laukiu kaip ten bus su tais bilietais, viska laikas parodys.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 06 21, 21:08)
  biggrin.gif Bet matyt isgyvenu amziaus krize

Nepyk,bet kaip prajuokino sita fraze biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kada jau cia buna ta krize? ax.gif
Atsakyti
uff... aš pasimetus savo gerklės reikaluose. Ryt bus dvi savaitės kaip užkimus. Ar čia normalu? aš noriu dainuot. mad.gif Jau buvau nusiteikus antibiotikus gert, bet pasidariau tyrimus ir ten nieko blogo nerado, bet vistiek kosčiu, užkimus ir dar lyg sunkumas ant krūtinės atsiranda.. vaistininkė sakė jos sūnui taip pat buvo tai gėrė AB, sesė sako gert AB, pasidėjus dbr tabletę šalia ir žiūriu gert ar ne. biggrin.gif doh.gif dar nusipirkau purškalo į gerklę, o jis su jodu stupid.gif man taip šlykštu jodą ragaut, siaubas, lyg žaizdas laižyčiau, net purto. feeeee. Kam nors atiduosiu tą purškalą.

festina lente anytėlė dievaž žaibo trenkta blink.gif bet vyras maladec good.gif o tu kokia tolerantiška ir pakanti ohmy.gif ne ne, neištverčiau tokio priverstinio bendavimo, ne mano charakteriui. Jei man kžk nepatinka, nedarau, nevalgau, nedėviu, neskaitau, į svečius nevaikštau...

Mirabella kiek savęs randu tavo (pasituinkim) pasakojimuose. doh.gif bigsmile.gif visko net nesucituosiu. Palauk, kiek kartų jūs matėtės? tik tada žiema? Yra taip, kad kai mažai pažįsti žmogų tai labai norisi jį labiau pažint, nes kuo mažiau pažįsti tuo idealisnį jį matai. Bet tai normalu, nes norisi susipažint tvirčiau. O kai pamatai daugiau, kai pasirodo daugiau savybių, kai pradedi svarstyt už ir prieš, tada dingsta tas įsikibimas, kad žūt būt man reik su juo toliau bendrauti. Nemoku pilnai išbaigt minties, bet gal kžk supratot. wink.gif
Tas pasakymas, kad turi jo nusipelnyt??? blink.gif kas jis ten per užjūrio princas, kad pelnytis jį reikėtų? čia jau kvepia narcizais. Mano šaunusis vis skiedžia, kad jis nenusipelnė, tarkim mano dėmesio, pasimatymo, kad jis nevertas. O man nusišikt jis vertas ar nevertas, svarbu, kad aš noriu jį matyt ir skirti jam savo laiką.
Nesupyk, bet ar nebus jis ten ir ten gerai gyvenantis, o tave laikantis alia dėl atsargos? O gal čia jaučių bruožas? doh.gif

Supratau kuo aš ir šaunusis skiriamės. Ogi aš viską matau per rožinius akinius, o jis per pilkus ir dar tamsiai. cool.gif Nieko, tuoj kontaktinius lęšius nusipirksiu. ax.gif

sachar aš stengiausi.. iš manęs laiškai, dėmesys, komplimentai, stengiausi palaikyt ryšį. Nebuvo perpildytas dėmesiu, bet jis tikrai žino, bent jau dbr tikrai žino, kad... kad norėčiau daug iš mūsų bendravimo ir, kad man jis labai labai, juk tie kaštonai ir visa kt.išsidaviau kaip reikiant. biggrin.gif Ir dbr jaučiuosi kad pavargau jį tempti, įrodinėti, kad gyvenimas yra gražus, kad bendravimas per atstumą įmanomas jis man neduoda galimybės įrodyt. Dbr jo eilė, tegul pasimąsto. Aš jaučiuos lyg padariau viską, tik gailiuos kartą leptelėjus, kad neatskrisčiau pas jį doh.gif bet vargu ką tai pakeistų, nemanau, kad siūlytų atvykti. Stoju į nei pakartų, nei paleistų klubą. biggrin.gif

Grįžtam prie futbolooooooooooooo biggrin.gif Go Portugal thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kliamka @ 2012 06 21, 21:29)

festina lente  anytėlė dievaž žaibo trenkta blink.gif bet vyras maladec good.gif o tu kokia tolerantiška ir pakanti ohmy.gif ne ne, neištverčiau tokio priverstinio bendavimo, ne mano charakteriui. Jei man kžk nepatinka, nedarau, nevalgau, nedėviu, neskaitau, į svečius nevaikštau...

Grįžtam prie futbolooooooooooooo biggrin.gif Go Portugal  thumbup.gif

Nebuvo to priverstinio bendravimo is vyro puses,tai as jauna ir naivi,bandziau sulipdyti tuos santykius su jo tevais. Kadangi mano seima kitaip bendravo,kitaip ir drauga prieme,man buvo skaudu ir nesuprantama,kaip taip. Tai mano iniciatyva buvo lankomi jo tevai,vyras nenoriai eidavo. Zodziu,rankas nuleidau,kai vyras issaiskino,kad tai beviltiska ir nereikia stengtis,nereikia pergyventi. Kaip bebutu,gyvenam tam paciam mieste,kartais susitinki netycia. Kazkaip vistiek man sirdi suspaudzia...

Grazaus zaidimo mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 06 21, 20:21)
Nepyk,bet kaip prajuokino sita fraze  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Kada jau cia buna ta krize?  ax.gif

Nuo tada kai tavo mociute turi pilna teise pavadint tave senmerge, nes pati tokio amziaus jau buvo nugyvenus pvz du vyrus (o gal ir daugiau, priklauso kieno mociute biggrin.gif ), o tu net neisivaizduoji kada isvis sutiksi savaji mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Kliamka @ 2012 06 21, 20:29)

Mirabella kiek savęs randu tavo (pasituinkim) pasakojimuose. doh.gif  bigsmile.gif visko net nesucituosiu. Palauk, kiek kartų jūs matėtės? tik tada žiema? Yra taip, kad kai mažai pažįsti žmogų tai labai norisi jį labiau pažint, nes kuo mažiau pažįsti tuo idealisnį jį matai. Bet tai normalu, nes norisi susipažint tvirčiau. O kai pamatai daugiau, kai pasirodo daugiau savybių, kai pradedi svarstyt už ir prieš, tada dingsta tas įsikibimas, kad žūt būt man reik su juo toliau bendrauti. Nemoku pilnai išbaigt minties, bet gal kžk supratot. wink.gif
Tas pasakymas, kad turi jo nusipelnyt??? blink.gif  kas jis ten per užjūrio princas, kad pelnytis jį reikėtų? čia jau kvepia narcizais. Mano šaunusis vis skiedžia, kad jis nenusipelnė, tarkim mano dėmesio, pasimatymo, kad jis nevertas. O man nusišikt jis vertas ar nevertas, svarbu, kad aš noriu jį matyt ir skirti jam savo laiką.
Nesupyk, bet ar nebus jis ten ir ten gerai gyvenantis, o tave laikantis alia dėl atsargos? O gal čia jaučių bruožas? doh.gif

Cha, o ka as sakiau: ))) as irgi tuos panasumus iziurejau...
Gyvai matemes tik ziema. Man labai labai norejosi ji pazint vis daugiau ir daugiau, o jam ne. Tai as vat dabar pavargus ir man nebera to noro. Ir jau nieko nebesvarstau, atiduodu viska visatai ax.gif
Nzn kas per pasisakymas, bet kai isgirdau apie ta nusipelnyma, tai doh.gif As manau, kad jam dar atsirugs blush2.gif Kad uzjurio tai tiesa, kad princas, tai melas biggrin.gif Taip narcizais kvepia ir net labai...jisai man regis nesuvokia,kad sensta laugh.gif
Cia tas pasakymas " as taves nevertas" yra tas pat kas "as nezinau ar noriu but su tavim", tik labai pagrazintai. Nusimenkina save, kad neizeist. Is dalies tai dzentelmeniskumo pozymis, is kitos puses ir toks ir toks pasakymas mane zeistu. Bet cia tik as taip galvoju, o tai nebutinai tiesa.
O supykt man nera ko. Tikrai taip ir jauciuos-isejus i atsarga cray.gif Bet niekas nesitesia amzinai, ir jeigu zaidzia - sumokes biggrin.gif
Del to ir pasipasakoju, galvoju gal is sono geriau viskas matosi...
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 06 21, 19:48)
Apie anyta,tai cia ner ka labai ir pasakoti. Neturejau niekad su ja konfliktu,bet nepatikau as jai kai tik mane pamate. Kol tik draugavom su saviskiu,tai kazkaip neemiau i sirdi,galvojau pazins mane ir pakeis nuomone. Visu grazumu pasirode,kai mes pradejom kartu gyventi su vyru. Prasidejo skambuciai,vizitai pas mus,visada tuo paciu tikslu,kad sunus turi motinai duoti ta savo dali atlyginimo,kuri duodavo,kol gyveno pas tevus. As niekada nei puse blogo zodzio jai nepasakiau. Vyras jai simtus kartu aiskino,kad dabar jis kuria savo seima,pas ja negyvena ir nieko jai neprivalo duoti. Kad mums patiems buna pritruksta iki algos ir panasiai. Tikrai aplankydavom juos,su visom sventem pasveikindavom,su gelem,dovanom,tortais. Is mano ranku ka paimdavo,ta numesdavo,net nepaziuredavo. Tikrai ne karta vyras kalbejo su ja,kad jis mane pasirinko,ir kaip sakant,prasau myleti ir gerbti (cia tik posakis,myleti nebutina). Kai eilini karta ji atejo pas mus su ta pacia beda,kad jai reikia pinigu,vyrui baigesi kantrybe,pasake,kad pamirstu musu adresa ir palydejo iki duru. Aisku visai giminei apskelbe,kad cia tik as del to kalta,ne kitaip. Ka gi,net nesisveikina su manim,isizeidusia vaidina. O vyro santykiai su tevas isvis jokie. As dejau daug pastangu,kad jis bendrautu,nenorejau,kad jam tektu rinktis tarp manes ir ju. Finalas toks,kad sunus nenori nieko zinoti apie savo gimdytojus. Kaip jis sako,as turiu puikius mylincius tevus,tik tie tevai yra mano gimdytojai,ne jo. Motina jis vadina vardu,jei kazkokia kalba iseina apie ja. Daug laiko prabego,bet man vis dar skaudu.

na nieko sau anytėlė.. doh.gif nors elementariausią pagarbą galėtų parodyti unsure.gif ale ir kantrybės pas Tave 4u.gif as ko gero, per tiek laiko taip taktiškai nebūčiau išlaviravusi blush2.gif turite tikrai protingą vyrą, vadinasi tikrai mato didelę mamos klaidą, kad šitaip santykiai tarp jo ir tėvų pasikeitė.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 06 21, 21:08)
Na jums bent aisku, ka vienas kitam jauciat, todel ir stengtis yra verta smile.gif

Man is tiesu neatrodo, kad tinkam idealiai, sakyciau net netinkam, nes kartais taip nervina jog norisi ji mintyse su kirviu nukirsti  blush2.gif  biggrin.gif Bet matyt isgyvenu amziaus krize ir toki perioda kai salia lb lb kazko norisi ir va pasitaike objektas i kuri sudejau savo viltis.

Na Aisku tik tai kad mes draugaujam ir tai, kad as jam patinku, apie stipresnius jausmus kolkas is jo puses nelb yra kalbos unsure.gif Neseniai visai del to mes turejom sunku pokalbi... unsure.gif Kaip susiklostys santykiai toliau - neapibrezta, tik tai kad abu stengiames pameginti blush2.gif

Na matyt tu susikurus savo kazkokia svajone, kuria pritaikei jam g.gif Turi nemazai laiko praeiti, kad ta jo sukurta ideala sugriauti, tikiuosi ilgai tai netruks, nes pati save kankini 4u.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 06 21, 21:29)
uff... aš pasimetus savo gerklės reikaluose. Ryt bus dvi savaitės kaip užkimus. Ar čia normalu?

Ir dbr jaučiuosi kad pavargau jį tempti, įrodinėti, kad gyvenimas yra gražus, kad bendravimas per atstumą įmanomas jis man neduoda galimybės įrodyt. Dbr jo eilė, tegul pasimąsto. Aš jaučiuos lyg padariau viską

Nu jo... ilgokai tu cia unsure.gif Nors mano sloga su tokiais paumejimais ir atslugimais jau beveik puse metu doh.gif

Svarbiausia ir yra ats jausmas, kad padarei viska ka galejai 4u.gif

QUOTE(*Mirabella* @ 2012 06 21, 23:40)
Nuo tada kai tavo mociute turi pilna teise pavadint tave senmerge, nes pati tokio amziaus jau buvo nugyvenus pvz du vyrus (o gal ir daugiau, priklauso kieno mociute biggrin.gif ), o tu net neisivaizduoji kada isvis sutiksi savaji  mirksiukas.gif

Tai akd tavo mociute niolikos istekejo matyt lotuliukas.gif Nea as tada ir prie senmergiu tikriausia galiu burtis hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 06 22, 05:40)
Na Aisku tik tai kad mes draugaujam ir tai, kad as jam patinku, apie stipresnius jausmus kolkas is jo puses nelb yra kalbos  unsure.gif Neseniai visai del to mes turejom sunku pokalbi... unsure.gif Kaip susiklostys santykiai toliau - neapibrezta, tik tai kad abu stengiames pameginti blush2.gif

Na matyt tu susikurus savo kazkokia svajone, kuria pritaikei jam g.gif Turi nemazai laiko praeiti, kad ta jo sukurta ideala sugriauti, tikiuosi ilgai tai netruks, nes pati save kankini  4u.gif

Tai akd tavo mociute niolikos istekejo matyt  lotuliukas.gif Nea as tada ir prie senmergiu tikriausia galiu burtis hihihi.gif

Svarbiausia, kad apskritai kazkas aisku ir pastangos svarbiausia thumbup.gif O ne kaip man sako, kad turiu nusipelnyt doh.gif Nors mano giliu supratimu vyras turi imtis iniciatyvos ir daryt viska, kad merginos nusipelnytu.
Na taip teisybe, turiu kazkokius remus i sablonus i kuriuos bandau igrusti ir simpatijas smile.gif)) bet juk nebus taip, kad neturetum kazkokio santykiu, ar bent jau santykiu pradzios vaizdo. Man tas jo abejojimas per keistas, gal jis pasijuto, kad as ji isimylejusi ar kazka ir delto taip issigando, galvoja temps prie altoriaus ir nervuos su pasnekesiais apie ateiti biggrin.gif biggrin.gif

Na ne niolikos ne niolikos smile.gif Pajuokavau del tu mociutes uzgyventu vyru ir senmerge nesijauciu : ))) bet tikrai isgyvenu momenta kai stogas vaziuoja, nes nieko salia nera. Sunku iskelti sau gyvenimo tikslus ir rasti prasme. Kol studijavau viskas atrode taip aisku, o dabar nebezinau kur save kreipti ir kur bepadeti blush2.gif
Atsakyti