QUOTE(abiga @ 2012 06 24, 18:09)
Supainiojai mane turbūt su Elegantiškai sninga, čia ji planuoja kelionę į Italiją, aš buvau netoliese, bet ne Italijoj - šiaurinėj Kroatijos daly, žinoma patiko jūra ir karšti orai. psichologiškai nuo visko pailsėjau, tik dabar sunkiau grįžt į įprastą aplinką

Geras sapnas, man patiko, maždaug suknelę galėčiau pasiimt, bet jau jaunikį tai pati išsirinksiu
Beje, mane teigiami stebina Tavo stiprybė nesikontaktuot su saviškiu, man būtų per sunku. Bet elgiesi teisingai, kiek galima žmogui įkyrėt, kai jis to nenori ir pats nerodo iniciatyvos - tegul pamato, ką praranda.
Oj kažkaip man atrodė kad kelios čia iš mūsų į IT ruošiasi

norėčiau į Kroatiją.
Maždaug kad suknelė jau čia tai pasimatuosiu.
nežinau... man išeina nedaug galvot apie jį, stengiuos nesileist į smulkmenas, neįsivaizduot, kad jis šalia ir pan. Iš dalies mane jau nervina jo nuotaikos, jo nežinojimas ko nori, blaškymasis, tai jam reikia mylimos antros pusės, tai gal jam reikia tik imti iš gyvenimo tai ką jis duoda, duoti joms tai ko jos nori... Man per sunku ištraukti suaugusį vyrą iš to gyvenimo būdo, kurį jis gyvena jau 10m. Nors jam taip yra blogai, bet nesijaučiu tokia galinga, kad galėčiau tai pakeisti. Taip, padėti jam galiu, bet vienas klausimas ant kiek jis pats to nori. Nusibodo man būti optimizmu ir gesinti pesimizmą. Nesijaučiu atsakinga už tai kaip jis lig šiol gyveno. Nepažįstu jo aplinkos, žmonių, darbų... Jis galvoja, kad to nesimato, bet aš juk matau visa tai jo veide. Sakiau jau anksčiau jums kad norėčiau jog nebūtų rūpesčio jo veide. Juk matau. Na ką gali paraštyti žmogui, kuris sako kad nenori savęs versti man rašyti. opa.

Jei rašysiu tada jis turės atrašyt, vadinas turės daryti tai ko nenori, tai kam man jį prievartaut. Tegul pabūna ramybėj. Jei panorės, pats parašys arba kai supras kaip laikas lekia. Be to, aš nebenoriu kalbėtis laiškais, noriu gyvai. O gal jis grįš ir pasirodys..

Jei ne, ačiū likimui, kad jį sutikau.
beje, aš manau, kad jis žino arba nutuokia, kad aš dirbu su jo ex.

Mano ir tos ex zodiakai vienodi, ūgis vienodas, darbas ten pat, amžius panašiai, net aukštuosius diplomus tokius pat turim... gal tas jį gasdina.. gal bijo, kad ir aš įskaudinsiu...

ayyyy... ar luisas fernandas sugrįš pas vargšę marija, sužinosim kt.serijoj
Beje su antibiotikais mano balsas pareina

kysą girdau šiltu pienu su medum, irgi gerėja
elegantiškai sninga kaip futbolas? man gaila anglų