Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

Labas, merginos smile.gif
QUOTE(festina lente @ 2012 06 23, 21:01)
Abiga,sveika sugryzus  4u.gif  Suprantu,kad gryzai ir uzpuole ilgesys  console.gif  Bet gi susitiksit greitai,tikiu,kad abu siaubingai issiilge.

As va i kalendoriu paziurejau,jau 5 savaites nemaciau vyro. Dar 3 savaites liko laukti. Ne tiek ir daug  smile.gif

Taip, tikrai pasiilgę abu, bet jis jau baiginėja savo darbus, ta tikiu, kad laukt nebeteks jau taip ilgai. O kaip pas jus, ar jau aišku, gal ilgesniam laikui atvažiuos Taviškis nei 2 sav.?

[quote=Kliamka,2012 06 24, 10:18]
Green tea, abiga sveikos sugrįžusios? Kaip triušis laikosi po kelionių? Patiko sodo pieva? Kaip Italija? mirksiukas.gif

Supainiojai mane turbūt su Elegantiškai sninga, čia ji planuoja kelionę į Italiją, aš buvau netoliese, bet ne Italijoj -  šiaurinėj Kroatijos daly, žinoma patiko jūra ir karšti orai. psichologiškai nuo visko pailsėjau, tik dabar sunkiau grįžt į įprastą aplinką smile.gif Geras sapnas, man patiko, maždaug suknelę galėčiau pasiimt, bet jau jaunikį tai pati išsirinksiu biggrin.gif
Beje, mane teigiami stebina Tavo stiprybė nesikontaktuot su saviškiu, man būtų per sunku. Bet elgiesi teisingai, kiek galima žmogui įkyrėt, kai jis to nenori ir pats nerodo iniciatyvos - tegul pamato, ką praranda.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo abiga: 24 birželio 2012 - 17:10
Labas merginoms biggrin.gif As po savaitgalio tevyskeje, mamos gimtadieni svenciau, o jei rimciau pagalbininke ir namu seimininke vaidinau hihihi.gif Na bet vistiek smagu namie.

Sveikos sugryzeles-keliauninkes 4u.gif

QUOTE(abiga @ 2012 06 23, 15:33)
Iki šiol viskas buvo gerai, nes nebuvo kada galvoti, o dabar taip liūdna be jo glėbio. Na, tikiuos, kad gal jau kitą savaitgalį atlėks jis pas mane smile.gif

Tikiuosi, kad greit susimatysit 4u.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 06 23, 20:01)
Visa savaite turejau svecia namuose,kriksto dukra,tai tokia nuvargus jauciuosi dabar  doh.gif

Tikiu, as tai su dukterecia prasizaidziau, tai tik pakyla ir tetos jai reikia doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(x_karamele_x @ 2012 06 23, 23:49)
na skiria mus nei daug nei mazai apie 1100 km,jis Norge as LT,nors dar tik 4 menesiukus esam kartu,bet tikiuosi visam gyvenimui.

Papasakok kaip susipazinot ir pan, tikrai smalsu blush2.gif As tai su SB ir neilgai - 7men tik, visko pas mus buna, bet va dar stengiames blush2.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 06 24, 09:18)
Tipo, kad jau kabo šalia tai vistiek reik apsivilkt, pažiūrėt koks ten jausmas su ja būti. biggrin.gif Apsirengiu - ilgis kaip tik, plotis kaip tik, krūtinę gražiai apgula, siaura, nuogais pečiais, nusistebiu, kad gerai tinka, prieš veidrodį pasimaivau, tokia graži atrodau... ir pabudau biggrin.gif

Na bet tu ir prisapnuoji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 06 24, 20:25)

Tikiu, as tai su dukterecia prasizaidziau, tai tik pakyla ir tetos jai reikia  doh.gif  lotuliukas.gif

Oi maniske jau didele,net mane praaugus biggrin.gif Mazyte kai buvo,mane mama vadino,dabar jau vardu. Auginom mes ja iki mokyklos. Dede (maniskis) skyre pinigeliu,tai apsipirko,apsirenge nuo galvos iki koju,seima sunkiai verciasi. Zodziu dabar suprantu saviski,kaip uzknisa,kai reikia eiti apsipirkineti,ir kai perki ne sau,o kitam. Pavargau tikrai,bet mergaite patenkinta uztai isvaziavo.
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 06 24, 20:47)
Pavargau tikrai,bet mergaite patenkinta uztai isvaziavo.

Tai turiningas laikas thumbup.gif Smagu kad patenkinta mergyte, o ir tu prasiblaskei, net jei ir nuvargino tuos parduotuves biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(festina lente @ 2012 06 24, 12:32)
Kliamka,nu kaip tu man patinki  smile.gif  Tavo istorijos vis privercia issisiepti iki ausu  biggrin.gif  Cia is musu burelio jau ne viena apie vestuves sapnavo,kalbejo. Tik as cia tokia balta varna,nenoriu.

biggrin.gif matai, aš rgi nenorėjau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Green tea* @ 2012 06 24, 16:37)
Ot gaila, kad neaišku kas jaunikis biggrin.gif Gal šiąnakt tęsinį susapnuosi  mirksiukas.gif
Esu kažkada sapnavusi, kad išteku, bet labai seniai.. Bet irgi neaišku kas jaunikis, irgi už klasioko galvojau, kad teku  lotuliukas.gif Nenorėjau sapne irgi tekėt, verkiau kieme po ąžuolu atsistojus biggrin.gif

Triušiukas gerai, padrebėjo 4 val. mašinoje, bet atsigavo. Bet tikiuosi, nebereiks jo taip tampyti  ax.gif Sodo pieva patiko, norėjo liuoksėti visurrr, bet su pavadėliu buvo, tai nepatenkintas baisiausiai  biggrin.gif

Gal biggrin.gif bet vargu, nes dažniausiai sapnuoju ryte prieš pabundant, o kai žadintuvas žadina tai dingsta visi sapnai. cool.gif Aš neverkiau tikri, labai ryžtingai buvau nusiteikus netekėt už nežinia ko, ėmiausi savo planų, kad apti savo gyvenimą kurčiau. Ale galėjau nueit pažiūrėt kas per jaunikis. lotuliukas.gif g.gif

Tai turėjai ganyt triušį. biggrin.gif Aš katiną su pavadėliu buvau išsivedus tai kaimynas aprėkė ko šunis po langais šikdinu. doh.gif Bet mano kysa labai bijo lauke būt, durniukas.
Atsakyti
QUOTE(abiga @ 2012 06 24, 18:09)
Supainiojai mane turbūt su Elegantiškai sninga, čia ji planuoja kelionę į Italiją, aš buvau netoliese, bet ne Italijoj -  šiaurinėj Kroatijos daly, žinoma patiko jūra ir karšti orai. psichologiškai nuo visko pailsėjau, tik dabar sunkiau grįžt į įprastą aplinką smile.gif Geras sapnas, man patiko, maždaug suknelę galėčiau pasiimt, bet jau jaunikį tai pati išsirinksiu biggrin.gif

Beje, mane teigiami stebina Tavo stiprybė nesikontaktuot su saviškiu, man būtų per sunku. Bet elgiesi teisingai, kiek galima žmogui įkyrėt, kai jis to nenori ir pats nerodo iniciatyvos - tegul pamato, ką praranda.

Oj kažkaip man atrodė kad kelios čia iš mūsų į IT ruošiasi ax.gif norėčiau į Kroatiją.
Maždaug kad suknelė jau čia tai pasimatuosiu. biggrin.gif

nežinau... man išeina nedaug galvot apie jį, stengiuos nesileist į smulkmenas, neįsivaizduot, kad jis šalia ir pan. Iš dalies mane jau nervina jo nuotaikos, jo nežinojimas ko nori, blaškymasis, tai jam reikia mylimos antros pusės, tai gal jam reikia tik imti iš gyvenimo tai ką jis duoda, duoti joms tai ko jos nori... Man per sunku ištraukti suaugusį vyrą iš to gyvenimo būdo, kurį jis gyvena jau 10m. Nors jam taip yra blogai, bet nesijaučiu tokia galinga, kad galėčiau tai pakeisti. Taip, padėti jam galiu, bet vienas klausimas ant kiek jis pats to nori. Nusibodo man būti optimizmu ir gesinti pesimizmą. Nesijaučiu atsakinga už tai kaip jis lig šiol gyveno. Nepažįstu jo aplinkos, žmonių, darbų... Jis galvoja, kad to nesimato, bet aš juk matau visa tai jo veide. Sakiau jau anksčiau jums kad norėčiau jog nebūtų rūpesčio jo veide. Juk matau. Na ką gali paraštyti žmogui, kuris sako kad nenori savęs versti man rašyti. opa. smile.gif Jei rašysiu tada jis turės atrašyt, vadinas turės daryti tai ko nenori, tai kam man jį prievartaut. Tegul pabūna ramybėj. Jei panorės, pats parašys arba kai supras kaip laikas lekia. Be to, aš nebenoriu kalbėtis laiškais, noriu gyvai. O gal jis grįš ir pasirodys.. g.gif Jei ne, ačiū likimui, kad jį sutikau. smile.gif
beje, aš manau, kad jis žino arba nutuokia, kad aš dirbu su jo ex. g.gif Mano ir tos ex zodiakai vienodi, ūgis vienodas, darbas ten pat, amžius panašiai, net aukštuosius diplomus tokius pat turim... gal tas jį gasdina.. gal bijo, kad ir aš įskaudinsiu... rolleyes.gif ayyyy... ar luisas fernandas sugrįš pas vargšę marija, sužinosim kt.serijoj biggrin.gif

Beje su antibiotikais mano balsas pareina thumbup.gif kysą girdau šiltu pienu su medum, irgi gerėja biggrin.gifelegantiškai sninga kaip futbolas? man gaila anglų verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 25 birželio 2012 - 00:09
Labas rytas 4u.gif As siandien kaip nenorejau pabusti... doh.gif Siaip nedaznai sapnuoju, bet snd toooki sapna turejau, matyt kad MB labai issiilgus blush2.gif Tai prie recepseno pildau dokumentus tik su apatiniais ir apsimuturiavus dekuciu doh.gif lotuliukas.gif Tai izengus i kambari (MB gretimam viesbucio kambary) pamatau sienine spinta, o ten tai spinta!!!!Visas kambarys!!!! blink.gif NORIU TOKIOS!!!! lotuliukas.gif (nebuciau moteris, zinokit net sapne pamaciau spinta ir apie MB trumpam uzmirsau lotuliukas.gif ) O kas idomiausia, viesbutis dovanojo apatiniu komplektus bigsmile.gif Guli keli komplektukai po kelis egzempliorius, kad dydi galima butu prisitaikyti sau tinkamti bigsmile.gif Issirinkau, ka matuojuos, ka matuojuos, jau MB turi ateiti ir... zadintuvas doh.gif Grazinkit mane atgal lotuliukas.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 06 25, 01:04)
Jei panorės, pats parašys arba kai supras kaip laikas lekia. Be to, aš nebenoriu kalbėtis laiškais, noriu gyvai. O gal jis grįš ir pasirodys.. Jei ne, ačiū likimui, kad jį sutikau.

Beje su antibiotikais mano balsas pareina thumbup.gif  kysą girdau šiltu pienu su medum, irgi gerėja

Saunuole 4u.gif

Nu va, ir pareina sveikata, pagaliau thumbup.gif Pas mane tai dar nelabai unsure.gif doh.gif

Green tea* pamirsau pasakyti, jog dziaugiuos, akd TB nereikia isvaziuoti dar noekur 4u.gif Gal cia ir nera kuo dziaugtis, bet vistiek as pabusiu savanaude blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
labas rytas sleep.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 06 25, 01:36)

Matai, tada kai sapnavau, turbūt kokių 12m. buvau, todėl ir verkiau biggrin.gif
Galėjai nueit pažiūrėt kas ten toks per jaunikis, bet suknelė parūpo pirmiau, ane biggrin.gif
Ganiau ganiau ! Nepririšau prie medžio ir nepalikau tongue.gif Bet jis norėjo nesuvaržytas būt, bet kitaip būčiau nebepagavus jo biggrin.gif Būtų gerai kokią nedidelę visiškai aptvertą aikštelę rast, galėtų jis ten duotis bigsmile.gif
Manasis irgi bijojo pradžioj, po to gulėjo šalia kojų rolleyes.gif

Turbūt sunkiausia tokioje situacijoje suprasti, kada dar reikia stengtis, būti tuo optimizmu, kaip tu sakai, o kada suprasti, kad vien tavo pastangos nepadės unsure.gif Na, jei jis vis tiek bus užsispyręs, kankinsis blogu gyvenimu, bet nieko nenorės keisti, tai daryk ką nori tada.. Tikrai, nerašyk, negalvoti turbūt tikrai neišeina, bet bent jau nerašyk, gal po mėnesio sutiksi prie durų slenksčio rolleyes.gif O jei ne, galėsi trumpą laiškutį parašyt, jei vis dar bus pavargęs nuo visų (greičiau nuo pačio savęs), tai net nežinau unsure.gif Bet tikėkimės nebus ir Luz Maria (gal tau reikėtų pasikeisti nick'ą?) bus laiminga su Luis Fernando! biggrin.gif
QUOTE(sachar @ 2012 06 25, 07:21)

Ohohohooo, kokie sapnai dry.gif Teks kitos nakties laukti ir tęsinį sapnuot ir tau cool.gif
Aš irgi džiaugiuosi, kad dar ne visai aišku, kad išvažiuos doh.gif Nelogiška džiaugtis, nes darbo tai neturi biggrin.gif

Na ką, nuo šiandien prasideda praktika, tuoj lėksiu 4u.gif Bijauuu ax.gif
Geros dienos visoms smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 06 24, 21:25)

Papasakok kaip susipazinot ir pan, tikrai smalsu  blush2.gif As tai su SB ir neilgai - 7men tik, visko pas mus buna, bet va dar stengiames  blush2.gif

buvom seni pazystami,paauglysteja is vienos kompanijos,paskui kazkaip issiskyrstem visi kas sau po mokyklos ir netycia FB ji radau,na ir prasidejo ispradziu tiesiog bendravimas draugiskas,paskui flirtas,o paskui ir pasimatymai,kai gryzo i LT atostogu.Va ir istorija,dabar jis Norge,liko 4 sav.iki musu pasimatymo,bus apie 3 sav.ir vel atgal i Norway
Atsakyti
sachar žiūriu sapnais nuo manęs neatsilieki thumbup.gif lotuliukas.gif
Grean tea kaip praktika? O triušį reikėtų aptverti kaip viščiukus. prisimenu kaime tokia vieline tvorele aptverdavo, ją kaip nori galima išlankstyt tai pastatai kur žolės yra ir aptveri, be triušiui turbūt aukštos reikėtų. biggrin.gif
Taip, tą ribą nelengva suvokti, bet, man regis, ta riba jau atėjo. Man jau nekyla rankos ką nors daryt. Dbr vaidinsiu išdidžią ir nepasiekiamą. biggrin.gif He's got to understand that I need a man who can take my hand. biggrin.gif O prie durų neišdygs, nebent turi aiškiaregystės galių biggrin.gif

Šiandien sprendžiu dilemą kaip plaukus dažyt. g.gif ar likt blond, ar pereit į rusvą. Traukia link light brown, noriu permainų. Užsirašiau ketv. į kirpyklą ir nežinau.. Dar galvoju ar kirpykloj dažyt, ar nusipirkt pačiai dažų. g.gif turbūt atsiduosiu kirpėjai, gal dar ką nors pasiūlys. ax.gif

beje kas link sapnų, šianakt sapnavau, kad gyd. man tikrino inkstus. Vieną išėmė, perpjovė, apžiūrėjo, pauostė, palaižė biggrin.gif sako sveikas. tipo sudėjo atgal ir viskas ok. Kažkoks sapnų periodas dbr visiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 25 birželio 2012 - 19:21
QUOTE(Green tea* @ 2012 06 25, 08:51)
Ohohohooo, kokie sapnai  dry.gif Teks kitos nakties laukti ir tęsinį sapnuot ir tau 

Aš irgi džiaugiuosi, kad dar ne visai aišku, kad išvažiuos  doh.gif Nelogiška džiaugtis, nes darbo tai neturi 

Na ką, nuo šiandien prasideda praktika, tuoj lėksiu  4u.gif Bijauuu!!!

Na retai bet ir man nuskyla okie sapnai, ner cia ko vienai Kliamkai dziaugtis santa barbarom naktimis lotuliukas.gif

Pabukim egoistes blush2.gif

Na ir kaip pirmoji diena? bigsmile.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 06 25, 20:01)
sachar žiūriu sapnais nuo manęs neatsilieki lotuliukas.gif

Šiandien sprendžiu dilemą kaip plaukus dažyt. g.gif  ar likt blond, ar pereit į rusvą. Traukia link light brown, noriu permainų. Užsirašiau ketv. į kirpyklą ir nežinau.. Dar galvoju ar kirpykloj dažyt, ar nusipirkt pačiai dažų.  g.gif turbūt atsiduosiu kirpėjai, gal dar ką nors pasiūlys. ax.gif

beje kas link sapnų, šianakt sapnavau, kad gyd. man tikrino inkstus. Vieną išėmė, perpjovė, apžiūrėjo, pauostė, palaižė biggrin.gif sako sveikas. tipo sudėjo atgal ir viskas ok. Kažkoks sapnų periodas dbr visiems.

Na stengiuos hihihi.gif noriu pratesimo lotuliukas.gif nors jauciu pratesimas bus kai pas MB nuvaziuosiu wub.gif

Na as kazkada kirpejos nepasiklausiau ir nepasigailejau blush2.gif Mano kirpeja griestai atsisake mane tamsinti, o va db tamsiaplauke ir patinku sau kaip niekad blush2.gif Tik atsargiai su eksperimentais 4u.gif

Nu bet u ir sapnuoji lotuliukas.gif As ai retai sapnuoju, bet va kartais pasiseka kazka idomiau pamatyti naktimis blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 06 25, 21:01)

Visai gerai sekėsi, tik supratau, kad nieko nežinau, ko reiktų realiam darbe biggrin.gif Nieko, sužinosiu rolleyes.gif
Aha, būtų gerai tokią tvorelę turėti smile.gif Tik tada pievos norėčiau ne už 4val. kelio, o kur arčiau hihihi.gif
Na ir teisingai good.gif Tu manau jam aiškiau nei aiškiai esi parodžius, kad nori būti su juo, tegu tik greičiau tai supranta ir lekia pas tave biggrin.gif
Dėl plaukų tai nepatarsiu, nes nežinau kaip atrodai biggrin.gif Bet jei kirpėja faina, tai patars ar tiktų mirksiukas.gif Aišku, jei tokia kaip Sachar kirpėja, kuri kategoriškai nenorės tamsinti, tai teks pačiai suktis iš padėties, jei labai užsimanysi ax.gif Gal tikrai nepasigailėtum, kaip kad Sachar bigsmile.gif
Tikiuos, tokių apžiūros būdų neatsiras pas mus laugh.gif
Aš irgi labai sapnuoju paskutinėm dienom, nesąmones visokias biggrin.gif Pvz.: kad mokau kažkokį 10-toką matematikos biggrin.gif
QUOTE(sachar @ 2012 06 25, 22:35)

Pirmoji diena neblogai smile.gif Kai viskas nauja man visad įdomu ir patinka, po to tikiuosi viskas gerai bus ir nereiks kankintis biggrin.gif
Elegantiškai sninga turbūt paskutinius darbus darosi ir lagaminus kraunasi bigsmile.gif

Ką kitos gero? 4u.gif Lekiu ax.gif
Atsakyti