QUOTE(Kliamka @ 2012 06 27, 22:28)
wow kaip faina.

kada? man net trys dienos būtų lb daug...
Papildyta:
Mirabella, o kas ten tame facebooke? Ka basaus ten pamatei?

praeitis yra praeitis, neverta del o sukti galvos, svarbu koks dbr zmogus. sakyčiau dzin, jei perka bilietus, varyk, pasinaudok, pakeliausi ir grįši.

tik žinok, kad jei norėsi greit nuo jo pabėgt tai negalėsi, nes čia ne iš Palangos parvažiuot. O kadangi mažai paįsti žmogų, tikrai yra tikimybė, kad norėsi greičiau dingt nuo jo. Arba susirasi ten kokį italą ir pas jį pabėgsi.

Jei jis nori susitart, tegul parodo iniciatyvą.

tik nieko neblokuok ir nesinervuok. Nėra jis toks svarbus, kad dėl jo nervuotumeis, patikėk.
Ka baisaus? Na pamaciau, kad daznai laikina viena mergina ukrainiete ir tikrai ja domisi. Palaikino ir jos tokia nuoroda vakar, kuri buvo ikelta visai ne vakar, o zymiai seniau. Vadinasi, jisai ziurinejo visa jos siena, ka ji veikia ir pan. Vadinasi ja domisi... pernai per kaledas gavom tokias pat virtualias atvirutes (cia jau neklauskit is kur zinau, sakoma pavydi moteris yra geriau nei bet kuris seklys

)
Nieko jis neperka... va dabar turetu pirkt, bet tyla... neraso... daro tai, kas man nepatinka. Jei paklausciau kame saknys, sakytu pati kalta, man nerasai. Jau truputi pazistu jo stiliu... Bet as nebeuzkibsiu ant to. Jo sazines reikalas... Negalima taip su zmonem elgtis, negalima zaisti... atsisuks lazda kitu galu...
Nenori ir nevargs jis del manes man atrodo. As galiu rast tukstancius pateisinimu jam, bet man atrodo cia jau butu entoji kvailyste is mano puses. Gal del to jis ir abejoja taip smarkiai del manes, kad as visa ta laika buvau kaip lipucke. Vyrai tokiu moteru nemegsta. Pati nuo prielipos begciau
Tai, kad jis ir yra italas ...

tame visas durnumas ir baisumas. Nutylejau si fakta, zinutes i lt kalba isverciau

, kad taip kvailai neatrodyciau
Nezinau kaip cia nesinervuot, atrodo skauda kiekviena sirdies kertele...nesuprantu kas cia per nesamones...
O kaip tu jauties ar misteris "nezinau ko noriu" neparase?