Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

Išėjau šiandien į žmones, bet turbūt atrodžiau.. nedrįsčiau sakyt kaip gyvas lavonas, bet kažkas švelnesnio. kažkoks stresas man tarp žmonių vaikščiot. Ta muzika. O dar tos vietos, kur vaikščiojom kartu... akimis dairiausi. o gal jis kur nors mieste? gal net netoli? gal mane mato? doh.gif ėjau į parduotuves, pardavėjas klausinėjau apie prekes, o vos joms pradėjus kalbėt man jau norėjos išeiti. Viena sakė, kad šiukšlių maišai kvepiantys, kita davė žvakę pauostyt, trečia norėjo įsiūlyt muilo... Lyg nesupratau kodėl jos su manim kalba, ką sako, kodėl aš turiu laukti.. Tarsi neklausiau ką man sako. Visi garsai lyg už šydo, nieks neturi ko man reikia. Nenoriu kalbėti, nenoriu, kad į mane žiūrėtų.
Pasimatavau basutes, nes krito į akį, jau galvojau pirkt, bet pamaniau kurgi aš su jom eisiu, keik čia man jų reikės.. doh.gif ir palikau vargšeles be šeimininko.

Dar su viena drauge supykom ant trečios draugės tai irgi nuotaikos nepridėjo, tik nervo daugiau. Toks neramumas visur aplink mane. Nemoku nupasakot, bet atrodo viskas ne čia, pasaulis šalia manęs bet jo nėra. Graužiu baronkas, nes nervas ima.
Pastebiu, kad trys savaitės man riba. Mirabella, tuoj bus mėnuo mano tylos.

sachar tai gal vis tik to leliuko norisi biggrin.gif mirksiukas.gif bet jūs ten ir duodat tancų, dažniausiai vasarą visi išeina atostogų ir nešoka.

Jūs čia teisingai kalbat ir apie rašymą, ir apie nerašymą. čia užburta karuselė- jei neparašai ir blogai, gailies kdl neparašei, jei parašai ir blogai, gailies kdl parašei. doh.gif biggrin.gif
sakau, kad nežinotų ką rašyt, nes jau ne kartą esu tai girdėjus. jis nežino ką rašyt kai neturi konkrečių planų. o be to, aš tyliu.

green tea, dbr pažiūrėsiu tą filmą wink.gif
Papildyta:
Turbūt parašysiu, trumpai, bet šiltai, jei tik pavyks ir be jokių seilių.

Mirabella jei su Ryanair skrendi tai griežtai vienas krepšys. tad rankinuką turi susikišt į tą bagažą. anksčiau dar leisdavo, pati dar didelį maximinį maišą vežiausi, o dbr jau sugriežtinta doh.gif
aha, kur skrendi? bigsmile.gif
Papildyta:
geriausia pigių skrydžių ieškoti čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kliamka: 10 liepos 2012 - 19:35
QUOTE(Green tea* @ 2012 07 10, 15:14)
O jei tik keliom dienom MB būtų, gal išeitų susitarti tiek su vadove, tiek su kuria kita šokančia, kad tas kelias dienas tik pavaduotų kuri kita g.gif O gal pasiliks, jei tik į vieną pusę  biggrin.gif

Na manau susiderinsim, iski pabambes, kad uzsiemus as, bet viskas bus gerai tikiuosi mirksiukas.gif O jug dar ir savaitgaliai kartu, tai nera visai jau didele beda rolleyes.gif

QUOTE(*Mirabella* @ 2012 07 10, 18:26)
Ar savaites kelionei reikia uzsisakyti ta mokama bagaza. Nemokamas 10 kg, tai turbut neiseis nieko isidet? Kazin kiek tie rubai ir butiniausi dalykai sveria  blush2.gif

Na pats lagaminas dazniausiai sveria nemazai, as i kelione i Kanarija emiau ikrankini bagaza, o mes 9 dienas poilsio turejom, ir nieko, nepritrukau, da ir liko lotuliukas.gif Jug vasara dabar, rubeliai nedideli, tik va batu visom progom neprisikrausi mirksiukas.gif

QUOTE(*Mirabella* @ 2012 07 10, 20:13)
Sakysim jeigu as imu su savim maziuka rankini lagamineli, ar dar galiu koki rankinuka per peti uzsimest? ar kankinuka jau atims?  biggrin.gif

Turi buti tik 1 vienetas rankinio bagazo, taigi jei turesi ankine ja privers isigrusti i ta tase, jei netilps, turesi susimoketi kaip uz bagaza doh.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 07 10, 20:36)
Pastebiu, kad trys savaitės man riba.

sachar tai gal vis tik to leliuko norisi biggrin.gif  mirksiukas.gif bet jūs ten ir duodat tancų, dažniausiai vasarą visi išeina atostogų ir nešoka.

Na bet sauniai laikeis iki siol 4u.gif bet jei lb knieti, labai sirdis praso, tai geriau parasyk, nei save kankink, bent zinosi jog pameginai 4u.gif

Kolkas nebenoriu lotuliukas.gif Na ne tai kad nebenoriu, bet tokia svajinga apatija apemus kad nei kazko noriu nei nenoriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 07 10, 14:20)
Taip nesamoniu paradas, bet  as taip drasiai neteigciau, kad visai nerupiu smile.gif Jisai gyvena prie juros, kurortiniam miestely, as manau tikrai seniai butu pamirses ir rastu ka veikti be manes smile.gif Jeigu prisimena vis ir nepalieka ramybej, vadinasi kazkas tokio yra  g.gif

Sachar, ka jus galvojote apie saviski po pirmo pasimatymo? Ar buvote tikra jausmais?

As pvz esu isranki ir man retai kazkas patinka, be to, tokie metai kai norisi artumo ir silumos, tai ir bludiju : ))))

Na o jeigu moteris rasys ir rasys visada pati kaip tada? Pvz pas mus su italu tikrai viskas nelabai sklandziai ir keistai, nei pakarta nei paleista, bet pvz nerasydama paskutinius kartus as uzsitikrinau, kad nebus issunkti paskutiniai orumo lasai...bent jau sirdyje jauciuos, kad teisingai padariau, va ir sulaukiau  ziniu ir skambucio.

Nu nezinau, as ne vyras, bet mano pacios patirtis parode, jog vyrus nesuprasi. Beveik 2m laukiau vieno vaikino, kuris uzkabino gan stipriai sirdi ir sugebejo isvaziuodamas i misija mesti fraze, jog kai gris imsis mane mokyti gyventi, o prie to pacio ne karta paskaojo, jog nori buti su manim bet bijo nudegti ir bijoti del manes kai pats toli ir tt ir pan. Ir ka laukiau. Praejo pusmetis pasiruosimo misija, dar pusmetis pacioj misijoj, dar pusmetis kai po misiros ale reabilitacija, susitikdavom po to karta i men, parasydavo paklausdavo kaip sekas, niekad neuzmirsdavo, palaikydavo rysi, buvo svelnus ir tt, o galiausiai isaiskejo, kad jis visa pulka tokiu kaip as turejo doh.gif Tai paaiskink man - ar as buvau tokia svarbi? Jo demesys dar nieko nereiskia, ipac kai tas demesis apsiriboja parasymu ar paskambinimu karta i men g.gif nesuprantu as tokio elgesio, bet vyrai taip daro ir jausmu tam nereikia doh.gif Jei tu vyrui reikalinga, tikrai reikalinga, jis prisimins tave ne karta i savaite, o bentkarta i diena, as taip manau cool.gif

Po to kai teko issiskirti link atostogu pabaigos as nieko nesitikejau, jis man buvo likes sirdy brangiu, svelniu zmogum, bet esant tokiam atstumui as bijojau ka planuoti. Tik pasakiau jam, jog jei jis rimtai ziuri i mane ir i visa situacija, jei atstumas jam ne beda ir jis su juo gyvens ir kovos, tada lai susiranda mane. MB nepalikau nei tel nr, nieko, tai jis mane per facebooka susirado, net drauguose anketa atkase doh.gif ir po to turejom pokalbi apie galimus variantus atstumo, santykiu ir tt. Visa tai teorija, bet bent jau zinau i kuria puse viska gali pakrypti. Del jausmu as ir dabar nesu tikra, bet as mata,kad jis nori buti su manim ir stengiasi, o tai jau didelis zingsnis i prieki. Matau kad jis nezaidzia mano jausmais, nekabina makaronu, visada stengiasi buti atviras, net jei jo zodziai skaudina, uz tai ji gerbiu, pasitikiu ir noriu tiketi kad viskas baigsisi gerai wub.gif

As pati isranki, per 6m tik 3 vyrai sugebejo mane patraukti, vienas is ju MB, visa kita laika buvau viena, ir visada rinksiuos vienatve nei buvima su betkuo.

Na rasyti ir rasyti nereikia, bet pameginti bendrom jegom padeti taska arba kableli santykiuose manau verta, vien tam kad zinotum kaip elgtis toliau, o ne kaboti nezinomybeje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 07 10, 20:52)
Jei tu vyrui reikalinga, tikrai reikalinga, jis prisimins tave ne karta i savaite, o bentkarta i diena, as taip manau cool.gif

Po to kai teko issiskirti link atostogu pabaigos as nieko nesitikejau, jis man buvo likes sirdy brangiu, svelniu zmogum, bet esant tokiam atstumui as bijojau ka planuoti. Tik pasakiau jam, jog jei jis rimtai ziuri i mane ir i visa situacija, jei atstumas jam ne beda ir jis su juo gyvens ir kovos, tada lai susiranda mane. MB nepalikau nei tel nr, nieko, tai jis mane per facebooka susirado, net drauguose anketa atkase doh.gif ir po to turejom pokalbi apie galimus variantus atstumo, santykiu ir tt. Visa tai teorija, bet bent jau zinau i kuria puse viska gali pakrypti. Del jausmu as ir dabar nesu tikra, bet as mata,kad jis nori buti su manim ir stengiasi, o tai jau didelis zingsnis i prieki. Matau kad jis nezaidzia mano jausmais, nekabina makaronu, visada stengiasi buti atviras, net jei jo zodziai skaudina, uz tai ji gerbiu, pasitikiu ir noriu tiketi kad viskas baigsisi gerai wub.gif

As pati isranki, per 6m tik 3 vyrai sugebejo mane patraukti, vienas is ju MB, visa kita laika buvau viena, ir visada rinksiuos vienatve nei buvima su betkuo.

Na rasyti ir rasyti nereikia, bet pameginti bendrom jegom padeti taska arba kableli santykiuose manau verta, vien tam kad zinotum kaip elgtis toliau, o ne kaboti nezinomybeje  mirksiukas.gif

Isties po vieno vienintelio susitikumo gal nera taip lengva nuspresti ar zmogus tau beprotiskai reikalingas ir visa laika aukotum del jo, atsisakytum kitu pazinciu. O siaip kas pasakyta tikrai yra didele tiesa. Jeigu yra bendras troskimas zmones stengsis buti atviri ir kalbeti:) Gal kada toks atviras ir nuosirdus zmogus ateis ir i mano gyvenima...
As sirdyje dabar kazkokiu dideliu vilciu ir nepuoseleju po tu nekalbadieniu, tik tiek, kad nebematau ka galeciau prarasti, vykdama i ta kelione, kur man viskas butu apmoketa. Su mamuku dar juokemes, kad jis iseis i darba ir galbut tuo metu as kaiptik isejus i miesta ar pliaza sutiksiu savo gyvenimo meile biggrin.gif
Cia kas klauset, kur vykciau, tai i Italija smile.gif Sirdute jaucia, kad ten reikia vykti. Jau pora metu gaunu pastoviai ivairia informacija, susijusia su sia salim, ar supermarkete groja italiska muzika, ar nepaziuresi kokios produkcijos etikete, vis made in italy. Kai italas buvo dinges, ana savaitgali leidau sode, o sesuo norejo ijungti radija. Buvau pikta, nuliudus, sakau nejunk. Sako juk nebusim cia kaip lavoninej ir vistiek ijunge. Na ir ka, grojo italiska muzika. Jei tai kartotusi keleta kartu, tai atsitiktinumas, bet kai visa tai "bado akis" simtus kartu, nebegali ignoruoti.
Taigi as nenoriu atimti is saves sanso pamatyti sali ir prasiblaskyti tik del to, kad santykiai su zmogum nesikloste kaip meiles romanuose smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 07 10, 21:36)
Kolkas nebenoriu  lotuliukas.gif Na ne tai kad nebenoriu, bet tokia svajinga apatija apemus kad nei kazko noriu nei nenoriu  doh.gif

Taigi iš meilės skraidai padebesiais mirksiukas.gif

Mirabella o jūs jau sutarėt, kad atskrendi? bigsmile.gif aišku varyk, kada paskui jei ne dbr. wink.gif gerai kai tokia įkandama šalis, man daaaug santaupų reikėtų padėt, kad nuskrisčiau. cool.gif
green tea pažiūrėjau filmą mirksiukas.gif geras, tik toks ne iki galo man aiškus, su tais dviem vyrais ten sumakaluota doh.gif nors žiūrėjau atidžiai. Biškiuka veiksmo trūksta, bet tikroviškas. Pažiūrėk "Subtilumas", manau tau patiks. wink.gif beje šiom dienom žiūrėjau Madonnos režisuotą, lietuviškai pavadintą "mes tikim meile" - super, rekomenduoju mirksiukas.gif
labos, nors mėtų arbata migdo, sėdu prie laiškų.
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 07 10, 22:24)
Isties po vieno vienintelio susitikumo gal nera taip lengva nuspresti ar zmogus tau beprotiskai reikalingas ir visa laika aukotum del jo, atsisakytum kitu pazinciu. O siaip kas pasakyta tikrai yra didele tiesa. Jeigu yra bendras troskimas zmones stengsis buti atviri ir kalbeti:) Gal kada toks atviras ir nuosirdus zmogus ateis ir i mano gyvenima...

Tai jus tik viena karta susitikot? blink.gif Kazkaip maniau kad biski daugiau laiko praleide kartu g.gif O del nusprendimo, zinok ir po keliu men ir po ilgesnio laiko dar gali likti kazkokios baimes ir abejones mirksiukas.gif

Atsiras ir tavo gyvenime 4u.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 07 11, 00:35)
Taigi iš meilės skraidai padebesiais mirksiukas.gif

Na nzn ar skraidau, bet tokia ramybe kazkokia atejus rolleyes.gif Net keista hihihi.gif

Kam cia laiskus per miegus rasineji? Gal simpatijai parasei visgi? blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Kliamka @ 2012 07 11, 01:35)
green tea pažiūrėjau filmą mirksiukas.gif  geras, tik toks ne iki galo man aiškus, su tais dviem vyrais ten sumakaluota doh.gif  nors žiūrėjau atidžiai. Biškiuka veiksmo trūksta, bet tikroviškas. Pažiūrėk "Subtilumas", manau tau patiks. wink.gif beje šiom dienom žiūrėjau Madonnos režisuotą, lietuviškai pavadintą "mes tikim meile" - super, rekomenduoju mirksiukas.gif

Džiaugiuos, kad patiko! Buvo du vyrai, vienas nuo kurio ji pastojo (tas kur per paskaitas ar pamokas kartu buvo, sportininkas), o kitas jau tas su kuriuo susitiko, tas mano paraše biggrin.gif Tik filme taip išmėtytai rodo, tai dabartį, kai jie (su tuo mano paraše) susituokę ir kelis metus pragyvenę, tai praeitį, nuo ko viskas prasidėjo. Na tikrai, tikroviškas smile.gif Gerai, parsisiųsiu abu mirksiukas.gif Tik nei vieno neradau lotuliukas.gif Gal gali angliškus pavadinimus parašyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2012 07 11, 07:36)
Tai jus tik viena karta susitikot?  blink.gif Kazkaip maniau kad biski daugiau laiko praleide kartu  g.gif O del nusprendimo, zinok ir po keliu men ir po ilgesnio laiko dar gali likti kazkokios baimes ir abejones  mirksiukas.gif

Atsiras ir tavo gyvenime  4u.gif
Na nzn ar skraidau, bet tokia ramybe kazkokia atejus  rolleyes.gif Net keista hihihi.gif

Kam cia laiskus per miegus rasineji? Gal simpatijai parasei visgi?  blush2.gif

Na taip, cia buvo atvykes tik karta, praleidom vos pora dienu kartu smile.gif Norejo per kaledas atvykt ir ilgiau pabut, bet pries didziasias sventes buvo labai brangus bilietai, tai manes dar nemates turbut nusprende, kad neverta investuot biggrin.gif
Siaip mes pries susitikima beveik pora metu susirasinejom, tai nutrukdavo bendravimas, tai vel kazkaip bendraudavom, buvau tai rasius, gal todel ir pamanei, kad mes lyg ilgiau pazistami.
Na zinau, kad absoliutaus tikrumo niekada nebus. As ji isiziurejau, nes esu lb pasiilgus demesio jausmu ir svelnumo blush2.gif

Kliamka, niekas dar nenuspresta ir neturiu garantiju, kad jis vel neprapuls, bet bandom tartis del keliones, zadejo lyg uzsakyti bilietus, man belieka laukti, tikrai neklausinesiu ir nedarysiu spaudimo, tegul ramiai nusprendzia. As pati stengiuos neparodyt to didziulio noro, tegul atrodo taip, jog jisai viso to iniciatorius g.gif O jeigu vel prapuls, padesiu taskiuka, nes reikia dziaugtis gyvenimu ir nebeturiu jokio noro uzsiimineti vaikiskais zaidimas

Beja, labas rytas visoms ir sekmingos dienos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 11 liepos 2012 - 09:07
QUOTE(*Mirabella* @ 2012 07 11, 11:04)
Na taip, cia buvo atvykes tik karta, praleidom vos pora dienu kartu smile.gif Norejo per kaledas atvykt ir ilgiau pabut, bet pries didziasias sventes buvo labai brangus bilietai, tai manes dar nemates turbut nusprende, kad neverta investuot biggrin.gif
Siaip mes pries susitikima beveik pora metu susirasinejom, tai nutrukdavo bendravimas, tai vel kazkaip bendraudavom, buvau tai rasius, gal todel ir pamanei, kad mes lyg ilgiau pazistami.
Na zinau, kad absoliutaus tikrumo niekada nebus. As ji isiziurejau, nes esu lb pasiilgus demesio jausmu ir svelnumo  blush2.gif

Kliamka, niekas dar nenuspresta ir neturiu garantiju, kad jis vel neprapuls, bet bandom tartis del keliones, zadejo lyg uzsakyti bilietus, man belieka laukti, tikrai neklausinesiu ir nedarysiu spaudimo, tegul ramiai nusprendzia. As pati stengiuos neparodyt to didziulio noro, tegul atrodo taip, jog jisai viso to iniciatorius  g.gif  O jeigu vel prapuls, padesiu taskiuka, nes reikia dziaugtis gyvenimu ir nebeturiu jokio noro uzsiimineti vaikiskais zaidimas

Beja, labas rytas visoms ir sekmingos dienos  4u.gif

Linkiu, kad viskas greitu lauku išsispręstų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 07 11, 09:22)
Linkiu, kad viskas greitu lauku išsispręstų  4u.gif

Aciu uz palinkejima miela Green tea 4u.gif Taip tikrai dabar neramu, nes nezinau kaip jis cia pasielgs, vakar du kartus skambino, paskui rase ir klause kiek bagazo imsiuos, o siandien tyla, nu gal dirba zmogus, bet tai nors kazkokia zinia numestu unsure.gif Neisivaizduojat kiek reikia kantrybes su tokiu bendravimu doh.gif

Pas juos dar dviem valandom anksciau, turbut be reikalo cia stresuoju ir marinuojuos unsure.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 11 liepos 2012 - 09:51
Sveikos 4u.gif

Seniai jau bebuvau ir temoje, ir forume apsireiškusi. Tvarkiau reikalus (kurių buvo daug) prieš išvažiuodama. Kelionė praėjo puikiai. Penktadienį susitikom su SB ir dabar abu sau gyvenam wub.gif Laiko ir čia trūksta truputį blush2.gif Dar namie tik vieną dieną tebuvau, tai gal savaitgalį nuvyksiu. Šeimai irgi reikia skirti dėmesio.

Kaip jūsų vasaros? Ar darom meet'ą kada prie progos, kokį rugpjūtį? blush2.gif 4u.gif Kas už?
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Jeigu sitas karstis manes nepribaigs,tai reiks gal aplankyti baltas meskas biggrin.gif

Nezinau,kas yra. Jauciuosi tokia isskydus... Ar cia mane taip veikia santykiai per atstuma,ar tiesiog senstu ir darausi sentimentali.
Skaiciau knyga Verenos Wermuth "Uzdrausta zmona". Surijau vienu prisedimu,tiksliau per nakti perskaiciau,negalejau atsiplesti niekaip. Siaip neskaitau meiles romanu,bet sita istorija kazkaip prikauste mano demesi. Tai tikra istorija,is pacios autores gyvenimo. "Neitiketina,taciau tikra istorija apie lemtinga,ligi siu dienu slepta meile" raso antrasteje.
Europiete ir arabas. Susipazino besimokydami uzsienyje. Po mokslu ji gryzo i savo sali,jis isvaziavo studijuoti i JAV. Bendravo laiskais. Kartais susitikdavo. Kai jis baige studijuoti,gryzo i savo sali. Susitikdavo dazniau. Tai tesesi daugiau nei 10 metu. Mylejo vienas kita beprotiskai. Netgi slapta susituoke. Bet... Jie is skirtingu pasauliu. Jis negalejo nuvilti savo seimos,ji negalejo dalintis vyru su kita zmona. Todel plystancia sirdim atsisveikindama orouoste pasake,kad jie daugiau niekada nesusitiks.
Vat ir istorija. Kaip ja pavadinti? Laiminga meile,ar nelaiminga? *****,apsiasarojau pabaiga skaitydama blush2.gif

Tai vat,mergaites. Visoms linkiu patirti tokia meile,kad visa gyvenima sirdy isliktu tas siltas jausmas. Nesvarbu,kiek tai tesis,svarbu tai patirti.

Mano vyras gryzta sekmadieni,kaip as laukiu wub.gif Ir sirdis taip dauzosi,atrodo,kad visi girdi,kaip stipriai ji tuksi mano krutinej. Tuk tuk,tuk tuk wub.gif
Atsakyti