QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 07 11, 17:20)
Kelionė praėjo puikiai. Penktadienį susitikom su SB ir dabar abu sau gyvenam

Laiko ir čia trūksta truputį

Dar namie tik vieną dieną tebuvau, tai gal savaitgalį nuvyksiu. Šeimai irgi reikia skirti dėmesio.
Ar darom meet'ą kada prie progos, kokį rugpjūtį?

Kas už?
Pagaliau pradingele atsirado, o tai maniau akd SB pasoneje isitaisei ir musu nebereikia
Na as tai mielai

Susinesim SB nuotraukas ir pasakosimes
QUOTE(festina lente @ 2012 07 11, 18:47)
Nezinau,kas yra. Jauciuosi tokia isskydus... Ar cia mane taip veikia santykiai per atstuma,ar tiesiog senstu ir darausi sentimentali.
Skaiciau knyga Verenos Wermuth "Uzdrausta zmona". Surijau vienu prisedimu...
Mano vyras gryzta sekmadieni,kaip as laukiu

Ir sirdis taip dauzosi,atrodo,kad visi girdi,kaip stipriai ji tuksi mano krutinej. Tuk tuk,tuk tuk
MB pasakytu, kad tau PMS

bent mani visas nuotaikas, bambejimus ir panasiai pateisina vienas zodelis PMS
As tai megeja visokiu romanu, kartais ir negaliu eiti meigot nebaigus
Kaip faina

Dziaugiuosi uz tave, as tai tik uz 2,5 sav pamatysiu SB, bet ir jau laukiu, vakar jam
Pisako daina dainavau
"O mano lova laukia laukia taves"
QUOTE(abiga @ 2012 07 11, 20:17)
Ech, o maniškis artimiausius 2 savaitgalius tvarkys savo reikalus ir baiginės savo aplinkos tvarkymo darbus, tai kažkaip liūdna, nes kitas jau ir išeina liepos paskutinis, kaip tas laikas bėga.
Sachar jei gerai supratau, Taviškis turės atostogas ir kokiam mėnesiui atvarys? Super
Na tuos du savaitgalius tu busi ne viena, as tau moraliskai palaiksiu kompanija
Na kazi ar menesiui, gal labiau tiktina kad savaitei, gal dviem, bet apie menesi baisu net svajoti

Is vienos puses butu tikrai dziugu, bet is kitos... as per kelias dienas prie jo prisirisu ir po to bunu ilga laika pikta ant jo, akd ne salia, o jei tiek laiko kartu... po to uzsigrausiu