Įkraunama...
Įkraunama...

Meilė per atstumą (tęsiam)

QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 07 11, 18:20)

Labas, pasigedom 4u.gif
Smaguu, kad jau kartu visai vasarai wub.gif Nieko, atsibūsit, įsivažiuosit į ritmą ir laiko atsiras mirksiukas.gif
Mano vasara parduota praktikai biggrin.gif Šiaip tai būtų smagu susitikti smile.gif Tik man, jei tebebus praktika tuo metu, tiks tik savaitgaliai 4u.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 07 11, 19:47)

Labas 4u.gif
Dėl karščio tai aš panaši slabakė biggrin.gif Tiek ir tebūna tos vasaros, ką darysi smile.gif
Mane kartais irgi tokie romanai užkabina, apie didelę, slaptą, uždraustą meilę biggrin.gif Tai tikra istorija, tai iš vis, kažkas nesuvokiamo.. Kad net susituokė tokioj padėty, 10m. viskas slaptai tęsėsi, oho unsure.gif
Ir laiminga ir nelaiminga ta meilė, manyčiau 4u.gif
Ech, įsimylėjus dar vis kaip 18m., ane? mirksiukas.gif wub.gif

Visoms gero vakaro, MB pagamino vakarienę, lėksim prasiblaškyt į miestą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Green tea*: 11 liepos 2012 - 19:07
Labos smile.gif Džiaugiuos už tas, kurios dabar su mylimaisias arba jų susitikimai artėja. Ech, o maniškis artimiausius 2 savaitgalius tvarkys savo reikalus ir baiginės savo aplinkos tvarkymo darbus, tai kažkaip liūdna, nes kitas jau ir išeina liepos paskutinis, kaip tas laikas bėga. Vis tik ir vakar bendraudami priėjom nuomonės, kad tokia draugystė per atstumą turi savo žavesio, yra ko laukt ir ko ilgėtis. Tik žinoma, dažnai bent man tie tarpai būna per ilgi wink.gif

Elegantiškai sninga, geras jums dabar metas, mėgaukitės vasara ir vienas kito draugija wub.gif Gal vyksit į planuotą kelionę?

Festina lente, tai ir Jūsų susitikimas visai čia pat smile.gif Gražiai ir jausmingai tą knygą aprašei, pritariu, kad verta išgyventi meilę, kiek ji betrūktų.

Green tea, sveikinu, kad TB susirado darbą, manyčiau, labai optimalus variantas. Vis ne užsieny, savaitgalius ir atostogas praleisit kartu. Kas žino, per tą laiką gali gi kas keistis, ras kokį darbą Vilniuje. Jeigu jau mes sugebam susitikt kas 2 - 3 savaites, kažkodėl man atrodo, kad judu matysitės dažniau biggrin.gif

Kliamka, tai ar parašei savo jausmų objektui laiškutį? Gal kokių linksmesnių naujienų sulaukei ar bent šiaip dėmesio nors lašelį parodė?

Sachar jei gerai supratau, Taviškis turės atostogas ir kokiam mėnesiui atvarys? Super smile.gif

Mirabella, žaviuosi Tavo drąsa vykti pas jį po visų tų nesusipratimų. Nors kita vertus jūs jau kartą matėtės, tai gal ir ne taip baisu. Įdomu, ko jis iš tiesų tikisi ir kaip rimtai žiūri į šituos santykius. Gal tikrai suveikė ignoravimo strategija ir suprato, ką jam reiški? Dėl tų ženklų apie Italiją manau, kad tiesiog labiau pastebi tai, kas tau svarbu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elegantiškai sninga @ 2012 07 11, 17:20)
Kelionė praėjo puikiai. Penktadienį susitikom su SB ir dabar abu sau gyvenam wub.gif Laiko ir čia trūksta truputį blush2.gif Dar namie tik vieną dieną tebuvau, tai gal savaitgalį nuvyksiu. Šeimai irgi reikia skirti dėmesio.

Ar darom meet'ą kada prie progos, kokį rugpjūtį? blush2.gif 4u.gif Kas už?

Pagaliau pradingele atsirado, o tai maniau akd SB pasoneje isitaisei ir musu nebereikia hihihi.gif

Na as tai mielai bigsmile.gif Susinesim SB nuotraukas ir pasakosimes lotuliukas.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 07 11, 18:47)
Nezinau,kas yra. Jauciuosi tokia isskydus... Ar cia mane taip veikia santykiai per atstuma,ar tiesiog senstu ir darausi sentimentali.

Skaiciau knyga Verenos Wermuth "Uzdrausta zmona". Surijau vienu prisedimu...

Mano vyras gryzta sekmadieni,kaip as laukiu  wub.gif  Ir sirdis taip dauzosi,atrodo,kad visi girdi,kaip stipriai ji tuksi mano krutinej. Tuk tuk,tuk tuk  wub.gif

MB pasakytu, kad tau PMS lotuliukas.gif bent mani visas nuotaikas, bambejimus ir panasiai pateisina vienas zodelis PMS lotuliukas.gif

As tai megeja visokiu romanu, kartais ir negaliu eiti meigot nebaigus doh.gif

Kaip faina wub.gif Dziaugiuosi uz tave, as tai tik uz 2,5 sav pamatysiu SB, bet ir jau laukiu, vakar jam Pisako daina dainavau "O mano lova laukia laukia taves" lotuliukas.gif

QUOTE(abiga @ 2012 07 11, 20:17)
Ech, o maniškis artimiausius 2 savaitgalius tvarkys savo reikalus ir baiginės savo aplinkos tvarkymo darbus, tai kažkaip liūdna, nes kitas jau ir išeina liepos paskutinis, kaip tas laikas bėga. 

Sachar jei gerai supratau, Taviškis turės atostogas ir kokiam mėnesiui atvarys? Super smile.gif

Na tuos du savaitgalius tu busi ne viena, as tau moraliskai palaiksiu kompanija mirksiukas.gif

Na kazi ar menesiui, gal labiau tiktina kad savaitei, gal dviem, bet apie menesi baisu net svajoti blush2.gif Is vienos puses butu tikrai dziugu, bet is kitos... as per kelias dienas prie jo prisirisu ir po to bunu ilga laika pikta ant jo, akd ne salia, o jei tiek laiko kartu... po to uzsigrausiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 07 11, 20:06)

Ech, įsimylėjus dar vis kaip 18m., ane?  mirksiukas.gif  wub.gif

Taip taip,tik ne kaip 18,o kaip 17-mete biggrin.gif Kaip maniskis sako,kad as vistiek jam liksiu visada 17-os,tokia pati grazi,jauna ir mylima. wub.gif

QUOTE(sachar @ 2012 07 11, 21:04)
MB pasakytu, kad tau PMS  lotuliukas.gif bent mani visas nuotaikas, bambejimus ir panasiai pateisina vienas zodelis PMS  lotuliukas.gif

Tai jau maniskis ir kartais uzmeta,gal tau pms biggrin.gif Sakau kol namie gyvenai,tai niekada nekaltinai manes jokiu pms. Ten vyrai matyt pasikalba,kodel zmonos piktos kartais buna biggrin.gif Manes pms nekankina,kas del nuotaiku svyravimo. Ir paskutiniu metu jis daugiau bamba,tai reiks kada ir uzklausti,brangusis,gal tau pms lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo festina lente: 11 liepos 2012 - 20:57
QUOTE(festina lente @ 2012 07 11, 21:56)
Tai jau maniskis ir kartais uzmeta,gal tau pms  biggrin.gif  Sakau kol namie gyvenai,tai niekada nekaltinai manes jokiu pms. Ten vyrai matyt pasikalba,kodel zmonos piktos kartais buna  biggrin.gif 

Manes pms nekankina,kas del nuotaiku svyravimo.

Ir paskutiniu metu jis daugiau bamba,tai reiks kada ir uzklausti,brangusis,gal tau pms  lotuliukas.gif

Bet is dalies geras atmazas lotuliukas.gif

O mane kankina, kelios dienos pries mmm man visad atrodo, kad "dangus griuna" doh.gif o kai praeina, pamatau, kad dariau problemas ten kr ju nera blush2.gif

Vat cia ideja drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(abiga @ 2012 07 11, 21:17)

Turi to žavesio tikrai tie išsiilgti pasimatymai, bet kai nuotaikos nėra, tai tas kartais visai nedžiugina unsure.gif
Labai greitai lekia! Jau liepos vidurys, tiek tos vasaros ir beliks.. Et, bet gal po to nebebus tiek tų darbų console.gif
Ačiū tau 4u.gif Aš irgi taip galvoju, viskas gerai. Atstumas ne blogiausias dalykas pasauly, išgyvensim biggrin.gif Hm, matysim, kaip čia matysimės biggrin.gif Kas 2 sav. būtų optimalu (kaip senais gerais laikais), kas savaitę jau iš vis bigsmile.gif Matysim smile.gif Vis tik ir kainuoja, ir kartais darbų savaitgaliais yra.. Kaip nors 4u.gif
QUOTE(sachar @ 2012 07 11, 22:04)
Na as tai mielai bigsmile.gif Susinesim SB nuotraukas ir pasakosimes  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:

QUOTE(festina lente @ 2012 07 11, 22:56)

Aš žadėjau rašyt, kad kaip 17m., bet kažkaip persigalvojau, be reikalo biggrin.gif
Kokie mieli žodžiai wub.gif Tuoj ir pasimatymas 4u.gif
Man tai būna PMS, nervojuos savaitę biggrin.gif

QUOTE(sachar @ 2012 07 12, 00:00)
Bet is dalies geras atmazas  lotuliukas.gif

O mane kankina, kelios dienos pries mmm man visad atrodo, kad "dangus griuna"  doh.gif o kai praeina, pamatau, kad dariau problemas ten kr ju nera  blush2.gif

Vat cia ideja  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif

Vava, man irgi „dangus griūna“ tada biggrin.gif Po to atsipeikėju smile.gif

Darbingo ketvirtadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 07 12, 15:22)

Aš žadėjau rašyt, kad kaip 17m., bet kažkaip persigalvojau, be reikalo  biggrin.gif
Kokie mieli žodžiai  wub.gif Tuoj ir pasimatymas  4u.gif

Zinai,dabar pagalvojau. Netiesa,ne tokia meile dabar,kokia buvo pradzioj. Visiskai kitokie jausmai. Mes suaugom,daug kas pasikeite. Ir meile visai kitokia,nezinau net koki zodi parinkti,tam apibudinti.
Atsimenu,kai radau savo uzrasu knygelej jo irasyta eilerasti,dar buvom tik pora men kartu. Viso nepamenu,bet istrigo tokia eilute "mes busim nuo pasaulio atskirti,niekinami ir keikiami,bet visada busim drauge". Ka gi,taip ir buvo. Mes kartu perejom ugni ir vandeni,nes poroj abu turi vienodai daug ideti i santykius. Sunki pradzia musu buvo,bet dabar uztai esam laimingi kartu (na neskaitant sito skiriancio atstumo,kad ji kur).
O kai laukiu jo gryztant,sirdis visada taip tuksi wub.gif Ir pirma naktis buna kiekviena karta kaip pirma karta,tiek daug jaudulio blush2.gif
Atsakyti
Sachar, džiugu turėt likimo draugę, tai ką, abi lauksim saviškių smile.gif Man taip pat būna sunkiau po ilgesnio susitikimo, nes atsiranda nelemtas pripratimas. MB irgi yra sakęs, kad ypač naktį trūksta šalia, pripranti turėt kitą žmogų šalia.

Green tea, tikrai ne blogiausias dalykas ir viską įveiksit 4u.gif Tai nuo kada TB pradeda darbą?

Festina lente, gražūs judviejų jausmai ir turėti išgyvenimai manau suartino labai, pasirodo, kartais ir 17 - os galima įsimylėti ta tikrąja meile.
Atsakyti
QUOTE(Green tea* @ 2012 07 12, 15:22)
Atstumas ne blogiausias dalykas pasauly, išgyvensim  biggrin.gif Hm, matysim, kaip čia matysimės biggrin.gif

o tai koks jus atstumas skirs? Kazkaip neisidemejau kur TB vaziuos ax.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 07 12, 19:42)
Zinai,dabar pagalvojau. Netiesa,ne tokia meile dabar,kokia buvo pradzioj. Visiskai kitokie jausmai. Mes suaugom,daug kas pasikeite. Ir meile visai kitokia,nezinau net koki zodi parinkti,tam apibudinti.

O kai laukiu jo gryztant,sirdis visada taip tuksi  wub.gif  Ir pirma naktis buna kiekviena karta kaip pirma karta,tiek daug jaudulio  blush2.gif

O man taip noretusi isgirsti ir suprasti kokia ta meile patampa blush2.gif tikiuosi tai pajusiu, o dar labiau noreciau, kad MB ir butu mano tas skirtasis wub.gif kas ismoktume vienas kita suprasti ir buti kartu, o ne dviese bet atskirai blush2.gif

QUOTE(abiga @ 2012 07 12, 20:18)
Sachar, džiugu turėt likimo draugę, tai ką, abi lauksim saviškių smile.gif

As tai va si savaitgali ne viena busiu, drauge savo du jorksyrus pas mane paliks lotuliukas.gif busi tryse bigsmile.gif
Atsakyti
Labas visoms mellow.gif

QUOTE(festina lente @ 2012 07 12, 20:42)

Taip, ir negali būti tokia pat, kaip tik susipažinus smile.gif Svarbu, kad meilė yra smile.gif Jūsų istorija nuostabi ir įkvėpianti nepasiduoti, nepamesti žmogaus tik kokiai bėdai užgriuvus .. smile.gif
Jūs jau susitikę turbūt arba liko kelios valandos wub.gif Linkiu pačių gražiausių atostogų 4u.gif

QUOTE(abiga @ 2012 07 12, 21:18)

Aš irgi likimo draugė 000189.gif
Nuo rytojaus pradeda smile.gif

QUOTE(sachar @ 2012 07 12, 22:00)

Apie 300km., teks dardėt po 3-4val. smile.gif
Ir suprasi, ir pajausi mirksiukas.gif Na, mūsų atveju, tiesiog nurimo ta drugelių būsena ir tada pasimatė, kad vis tik turim abu ir neigiamų savybių biggrin.gif Meilė tapo ramesnė, reikia pasistengti, kad suprastum vienas kitą, nusileisti ir pan. Atsirado daugiau tvirtumo ir ramumo smile.gif
Kaip su šuniukais sekasi? 4u.gif

*Mirabella*, gal naujienų iš Italijos fronto yra? 4u.gif
Kliamka, kaip tu? 4u.gif
Elegantiškai sninga, kaip sekasi? 4u.gif

O aš išlydėjau MB vakar.. angel_sadangel.gif Žiauriai liūdna, nieko negaliu sau padaryti.. Gal dėl to, kad neaišku, kiek laiko taip bus unsure.gif Reikia eiti kažkuom užsiimti turbūt.. Apsiprasiu, bet liūdna cray.gif Nelabai išėjo susitvardyt prieš MB, nors ir norėjau verysad.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif sugrįžtu į šeimą blush2.gif atstumas tik atostogoms, nepilnam mėnesiui, bet vis tiek liūdna unsure.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif Kaip cia tylu savaitgali.

QUOTE(Green tea* @ 2012 07 15, 14:01)
Labas visoms mellow.gif
Taip, ir negali būti tokia pat, kaip tik susipažinus  smile.gif Svarbu, kad meilė yra  smile.gif Jūsų istorija nuostabi ir įkvėpianti nepasiduoti, nepamesti žmogaus tik kokiai bėdai užgriuvus ..  smile.gif
Jūs jau susitikę turbūt arba liko kelios valandos  wub.gif Linkiu pačių gražiausių atostogų  4u.gif

O aš išlydėjau MB vakar.. angel_sadangel.gif Žiauriai liūdna, nieko negaliu sau padaryti.. Gal dėl to, kad neaišku, kiek laiko taip bus  unsure.gif Reikia eiti kažkuom užsiimti turbūt.. Apsiprasiu, bet liūdna cray.gif Nelabai išėjo susitvardyt prieš MB, nors ir norėjau  verysad.gif

As laukiu,jis dar tik i orouosta vaziuoja. Grys velai vakare. Bet jau taip sirdis sokineja,kad baisu gauti sirdies smugi biggrin.gif Aciu uz linkejimus smile.gif

Na paliudek biskuti,bet ne per daug. Ziurek dar zuikis perims tavo nuotaika ir bus visai blogai. Vis gi variantas ne toks ir blogas,kadangi neisvaziavo i kita sali,nereiks moketi dideliu telefono saskaitu ir manau susitiksit tikrai daznai. Auksciau nosiuka 4u.gif

QUOTE(solitude @ 2012 07 15, 16:42)
Sveikos 4u.gif sugrįžtu į šeimą blush2.gif atstumas tik atostogoms, nepilnam mėnesiui, bet vis tiek liūdna  unsure.gif

Dukra paklydele sugryzo biggrin.gif O kodel vel atstumas atsirado? Kuris atostogaujat? Aisku gaila,kad ne kartu atostogos,bet juk tai tokia maza akimirka,palyginus su musu gyvenimu. Istversi 4u.gif
Atsakyti