QUOTE(Svajaaa @ 2012 06 06, 11:41)
Nelabai suprantu kas čia juokinga, gal kiti parašys ,kad nėr nieko baisaus, sutelpama, įmanoma pasidaryt gražiai ir patogiai, ir pan. , neradot prie ko prikibti, prikibot prie elemantarios žmogaus baimės, kad gyvent mažam bute
Tikrai nesikabinėju. Tik keista skaityti, kad du žmonės netilps dviejų kambarių bute , tai ne klaustrofobija , nes erdvė vis gi ne visai maža, ji normali. Kai mes gyvenom be vaikų tai buvo pats tas, na dabar gyvenam su dviem skirtingų lyčių vaikais (kai kas gali pasibaisėti, kad tai iš vis košmaras ir nenormalu), jiems vienas kambarys, mums kitas, o dabar net miegamajį turėsiu, tai mano svajonė. Dar turim katiną ir šunį. Aišku norisi daugiau, bet tos sąskaitos už šildymą

. Dar minusas - kad reik suminimalizuoti turimų daiktų kiekį, bet tame įžvelgiu pliusą-turint mažiau daiktų , mažiau tvarkytis reik. Tai kol vyksta remontas vis kažką prametu, kartais atvirai, kartais paslapčiom. Apdalinau drauges visokiom smulkmėm, jos patenkintos, ir man gerai.
Tai gis , reziume, aš nesikabinėju, tik nuoširdžiai nesuprantu.
QUOTE(ValSve @ 2012 06 06, 12:39)
Mes su vyru dviese gyvenam 50-51 kv.m. bute - ne ką didesnis už jūsų. Patikėkit - vietos tikrai užtenka. Taip kad nėra ko pergyvent. Pradėčiau pergyvent kai atsirastų vaikai ir jiems reikėtų skirt atskirą kambarį. Va tada tai bėda.
Su Jūsų sugebėjimais

tai nebūtų bėda.
P.S. Pamenat mano palangės ir darbastalio aukščio neatitikimą- tai va , ten puikiai telpa rankų kremas , ir katino dubenėliai

, tik katino dubenėlių noriu gražių, senoviškų žalvarinių (vyras sako, kad man kū kū, bet juk ne ....

)
Dar ieškom arbatinio indukcinei plytai, tp senovinio tipo noriu.
QUOTE(rasiux- @ 2012 06 06, 13:34)
Užpavydėjau...kiek visko galima sugalvoti, net kurti pradėjau , kaip aš daryčiau
Sėkmės Jums.