...Yra kelionių kai grįžus noris šaukt, noris rėkt... širdis tiesiog nenustygsta vietoj

Yra kelionių, kurios suvirpina širdį ir lieka mielu asmeniniu prisiminimu

Roma mano širdy išliko būtent tokia...galbūt dėlto ir pasirodė beprasmiška rašyt fotoreportažą

Bet pažadėjau ir parašiau

Na, o jei dar kai kam sužadinau malonius prisiminimus ar paskatinau sugrįžti ar pamatyt dar nematytą miestą tai visai liuks
Na, bet aš čia ne dėl Romos

Širdągraužis neduoda man ramybės - be proto kankina duotas ir neįvykdytas pažadas

Labai atsiprašau, nesu iš tų žmonių kurie švaistos pažadais, bet šiemet gana dažnai aplanko jausmas lyg būčiau pasiklydus laike... nieko nespėju

Nuotraukas šiaip ne taip jau atrinkau, belieka rašyt, o rašyt laiko visiškai neturiu

Gal labai nepyksit , jei fotoreportažo iš mūsų širdis užkariavusio Krymo teks palaukti iki rugpjūčio

Neužilgo beveik mėnesiui išvažiuojam savo svajonių pasakon

Net keista, prieš porą mėnesių atrodė, kad šiemet išvis neteks niekur iškeliaut... o netrukus laukia jau antra kelionė... tikiuos ji užburs ne mažiau nei Krymas
Pst. Atsiprašau, kad tiesiai šviesiai nesakau kur šį kart patrauksim esu prietaringa

Bijau, kad nenubaidyčiau savo svajonių paukštės

Galiu pasakyt tik, kad širdis šįkart šaukia visai ne ten kur vos ne pusmetį planavau

Portugalija telieka ateičiai
...Keliaudami galite susibadyti spygliais, bet stovėdami vietoje nepamatysite rožių...