Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

user posted image
Atsakyti
QUOTE(BAiste @ 2012 07 13, 13:47)
Sveikos, atejau pasigirti  biggrin.gif  nusipirkau siandien sanpaulija is Maximos, ziedukai tokie balti su ruzavu. Labai gausiai zydi. Jau turiu is viso triju spalvu.
Tik ta kur nusipirkau, maciau, kad yra mazu sanpauliuku, kaip manot merginos, gal juos atskirti kaip nors? Bet bijau pazeisti pagrindine gele.  g.gif

Graži gėlytė wub.gif
Tuos mažus sanpauliukus patartina pašalinti - formuosis gražesnė skrotelė, be to kai priauga daug didelių "pažastinukų", dažniausiai žydi prasčiau. Juos nukrapštyti galima dantų krapštuku. Jei pakankamai dideli ir pavyksta atsargiai visą nulupti - galima bandyti pasodinti, kitu atveju - tiesiog išmesti
Lauksim "susergant rimtesne forma" mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Kerpena, dzūke , ačiū už pagyras 4u.gif , man irgi patiko wub.gif , nors nesu mėgėja baltų žiedų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 13 liepos 2012 - 14:56
Pražydo lietuvaitės ax.gif
user posted image
Mirštanti Gulbė
user posted image
Viktorijos Puokštė
Ačiū make-up 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 14 liepos 2012 - 22:38
grazios,nebutu lietuvaites smile.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Ir šiek tiek rožinės spalvos ax.gif
Dzūkaitė Looking Glass (S. Sorano) wub.gif
user posted image
Angel's Innocence (Sorano) - labai patiko žiedų forma wub.gif , tik kažkodėl baltų pakraščių praktiškai nėra g.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, kiek daug nuostabių žiedų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MamaDanute: 28 liepos 2012 - 10:17
QUOTE(Rimmuse @ 2012 07 24, 23:56)
Dzūkaitė Looking Glass (S. Sorano)  wub.gif

Graži man ji wub.gif , tik pas mane po žydėjimo kažkokia suvargus unsure.gif

Rob's Boolaroo
user posted image
Atsakyti
O aš šiandien praradau Venecijos įsišknijusį lapelį.
Atsakyti
QUOTE(MamaDanute @ 2012 07 28, 14:15)
O aš šiandien praradau Venecijos įsišknijusį lapelį.

Užjaučiu verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(dzūkė @ 2012 07 28, 12:40)
Rob's Boolaroo

Gražu wub.gif wub.gif
O mano pirmasis vaikiukas susportavo - pražydo melsvai doh.gif Žiūrėsiu kaip kiti žydės ... g.gif
Tiesa, iškilo klausimėlis g.gif : pasirodo naujas klyksmas selekcininkų tarpe - registruoti sportus kaip naujas veisles. Ir pats R. Robinson yra užregistravęs tokį Rob's Boolaroo sportą kaip Rob`s Gundaroo
Tai ką aš auginu: Rob's Boolaroo sportą ar Rob`s Gundaroo? g.gif
user posted image
Atsakyti
Aš begalo laukiu kada pasirodys mano naujokų vaikučiai.Kasdien aplankau ,pasižiūriu, bet va dar nieko.Tik Venecijos labai gaila.Teks vėl į Jeleną kreiptis.Turiu ir daugiau numačius, bent man taip atrodo, naujienų.
Atsakyti
pas mane ir pasodinta lapai nuo parodos su saknim pasodinau,bet va dar nei vienas nerodo jokiu vaikuciu,veliau isaknydyti jau parode vaikucius nieko nesuprantu,gal kalta vieta,vieni ant palanges,kiti ne ant palanges g.gif
Atsakyti