Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(alio-nka @ 2012 08 01, 10:57)
graziai prazido,tamsoka del karsciu,atves bus svesiasne  thumbup.gif
Raspberry Rampage  wub.gif

Aš irgi krapščiau galvą dėl spalvos, įsivaizdavau kiek šviesesnę, bet jei sakot dėl šviesos - menka bėda, dienos trumpėja jau kasdien wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kambliukas: 01 rugpjūčio 2012 - 14:06
QUOTE(kambliukas @ 2012 08 01, 14:06)
Aš irgi krapščiau galvą dėl spalvos, įsivaizdavau kiek šviesesnę, bet jei sakot dėl šviesos - menka bėda, dienos trumpėja jau kasdien  wink.gif

Морозная Вишня mane turbūt tuo ir sužavėjo, kad niekad nežinai, kaip tiksliai žydės - baltos ir vyšninės santykis gali būti įvairus - tai veislės ypatybė. Teko skaityti, kad K.Morevas iki šiol dirba su šia veisle. Maniškiai irgi žydėjo labai įvairiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2012 08 01, 15:18)
Морозная Вишня mane turbūt tuo ir sužavėjo, kad niekad nežinai, kaip tiksliai žydės - baltos ir vyšninės santykis gali būti įvairus - tai veislės ypatybė. Teko skaityti, kad K.Morevas iki šiol dirba su šia veisle. Maniškiai irgi žydėjo labai įvairiai  bigsmile.gif

Oho, kaip skirtingai - 16 foto iš vis neįtarčiau, kad vyšnia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2012 08 01, 15:06)
Aš irgi krapščiau galvą dėl spalvos, įsivaizdavau kiek šviesesnę, bet jei sakot dėl šviesos - menka bėda, dienos trumpėja jau kasdien  wink.gif

ne del svisos,o butent del karstu oru,yra daug veisliu kurie butent del karscio tamseja,bet atvesus orams prazydo teisingai.Spalva pas jus gera,neturetu buti sviesiasne,tiesiog mazai balto,va pas mane albume yra foto is interneto,kaip turetu zydeti vysnia smile.gif

Dar karteli paziurejau foto,jauciu pirmas zidejimas,ziedu sukrove daug,tad jie nevisai pilnaviduriai,todel susidaro ispudis,kad balto mazoka,butu daugiau ziedlapiu,butu ir balto daugiau,manau antras zydejimas bus superinis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alio-nka: 01 rugpjūčio 2012 - 18:09
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MamaDanute @ 2012 08 01, 10:54)
Tikrai gražutė.O kokia veislė?

Rosie Ruffles.Kelis kartus bandziau sia veisle "prisijaukinti",bet vis nepavykdavo.Tikiuosi sykart nenunyks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2012 08 01, 18:19)
Rosie Ruffles.Kelis kartus bandziau sia veisle "prisijaukinti",bet vis nepavykdavo.Tikiuosi sykart nenunyks  unsure.gif

Kaip keista g.gif Man kaip tik ši veislė pasirodė nereikli - gausiai ir ilgai žydi, vaikų irgi negaili lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(alio-nka @ 2012 08 01, 19:01)
ne del svisos,o butent del karstu oru,yra daug veisliu kurie butent del karscio tamseja,bet atvesus orams prazydo teisingai.Spalva pas jus gera,neturetu buti sviesiasne,tiesiog mazai balto,va pas mane albume yra foto is interneto,kaip turetu zydeti vysnia  smile.gif

Dar karteli paziurejau foto,jauciu pirmas zidejimas,ziedu sukrove daug,tad jie nevisai pilnaviduriai,todel susidaro ispudis,kad balto mazoka,butu daugiau ziedlapiu,butu ir balto daugiau,manau antras zydejimas bus superinis  wub.gif

Žodžiu, vis vien orai kalti irnesakyk.gif Taip, Jūs visiškai teisi - pirmas vyšnios žydėjimas. drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kambliukas: 01 rugpjūčio 2012 - 20:09
bigsmile.gif oi merginos kokie pas jus fantastiški žiedai,šią tema aš sau uždraudžiau jau kokie metai nebuvau užsukusi,nes šios gėlės man fantastiškos,tik kad nesiseka man su jom verysad.gif cray.gif kažko tikrai nemokų,o dabar netgi bijau net pasvajot apie veislines gražuolės unsure.gif
vakar nusipirkau dvi iš parduotuvės pramonines tikiuosi su jomis gal pavyks susidraugauti
nes negaliu vis akyse mano svajonių žiedeliai stovi ...labai patiko ir svajonėse liko - Blue Dragon,Irish Cream,Red Lantern,Zima Ulybaetsa ir dar keletas gražuolių.... angel_sadangel.gif
Atsakyti
QUOTE(evers @ 2012 08 02, 07:59)
nesiseka man su jom  verysad.gif  cray.gif kažko tikrai nemokų,o dabar netgi bijau net pasvajot apie veislines gražuolės  unsure.gif

Bet su gloksinijomis tai pavyko susidraugauti mirksiukas.gif O jos gi giminaitės. Vadinasi sekantis sėkmingas žingsnis bus sanpaulijos bigsmile.gif
Atsakyti
oi kokių žiedų prisižiūrėjau bigsmile.gif

maniškės žydi sėkmingai ir visai neseniai sulaukiau naujų, žiedų - Ma's Arctic Sky

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 02, 12:58)
maniškės žydi sėkmingai ir visai neseniai sulaukiau naujų, žiedų - Ma's Arctic Sky

Kokia gražuolė wub.gif
Atsakyti