Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

QUOTE(Rimmuse @ 2012 08 16, 14:17)
Gražuolės  wub.gif
O gal galima būtų pamatyti Eldiją "visu ūgiu"?  g.gif Labai norisi palyginti su Viktorijos puokšte  blush2.gif

Pasirodom
[IMG=http://img402.imageshack.us/img402/4743/eldija056.jpg][/IMG]

Labai didele foto ikele blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 16 rugpjūčio 2012 - 13:22
QUOTE(Liepa B. @ 2012 08 16, 13:21)

g.gif Tarp žiedų skirtumo nematau schmoll.gif lapai panašios formos ir spalvos, tik maniškiai nesiriečia į viršų, bet tai gali būti ir nuo šviesos pertekliaus - vasarą daugelis mano gėliukų bando apglėbti vazonėlius doh.gif
Matyt vienintelis būdas išsiaiškinti: reikia ieškoti Eldijos vaikiuko (ar lapelio) ir tada lyginti mastau.gif Gal kas turit pasiūlyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimmuse: 16 rugpjūčio 2012 - 13:45
Mano sanpaulijos ima rodyti vaikiukus.Tik va Vydūnas užsispyręs stovi ir nieko nerodo.
Atsakyti
Praradau viltį kam nors iš savų įsiūlyti savo mylėtas santpaulijas, gal sakau kas nors iš Jūsų jas priglaus?
Iki žiemos turiu rasti joms vietą, nes kitaip jos tiesiog iššals balkone.
Stovis jų nelabai koks, bet mylinčiuose namuose turėtu atsigauti.
Jau nebe pamenu kaip kuri žydi, nes parsivežiau apgailėtinam stovyje iš mamos, kur ji jas iš meilės apie pusmetį laistė gausiau nei gausiai smile.gif
Dabar dalis atsigavo, lepiausios supuvo visai ir jau išmestos.
Dovanoju
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rimmuse @ 2012 08 16, 14:45)
QUOTE(Liepa B. @ 2012 08 16, 13:21)

g.gif Tarp žiedų skirtumo nematau schmoll.gif lapai panašios formos ir spalvos, tik maniškiai nesiriečia į viršų, bet tai gali būti ir nuo šviesos pertekliaus - vasarą daugelis mano gėliukų bando apglėbti vazonėlius doh.gif
Matyt vienintelis būdas išsiaiškinti: reikia ieškoti Eldijos vaikiuko (ar lapelio) ir tada lyginti mastau.gif Gal kas turit pasiūlyti?

Siaip panasus, tik Eldijos lapukai labiau pailgesni ir apacia ne zalia. ( Galiu pasiulyti lapuku).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepa B.: 16 rugpjūčio 2012 - 15:34
QUOTE(Rufi @ 2012 08 16, 16:31)
Praradau viltį kam nors iš savų įsiūlyti savo mylėtas santpaulijas, gal sakau kas nors iš Jūsų jas priglaus?
Iki žiemos turiu rasti joms vietą, nes kitaip jos tiesiog iššals balkone.
Stovis jų nelabai koks, bet mylinčiuose namuose turėtu atsigauti.
Jau nebe pamenu kaip kuri žydi, nes parsivežiau apgailėtinam stovyje iš mamos, kur ji jas iš meilės apie pusmetį laistė gausiau nei gausiai smile.gif
Dabar dalis atsigavo, lepiausios supuvo visai ir jau išmestos.
Dovanoju
user posted image

Jei neatsiras norinčių priglausti, pagelbėsiu... smile.gif Rasim joms pastogę, jei ne namie, tai darbe ant palangės. Negi bus leista sutikti žiemą lauke... smile.gif
Atsakyti
Natchurly Nawlins
user posted image

Mergaites, gal kas turite toki grozi?
Turejau lapeli, taciau jis, pragyvenes 6 menesius, vaikiuku nedave ir nunyko... sad.gif
Laaaaaaaabai noriu sios gelytes....
wub.gif
Atsakyti
Aš gavau sanpauliją Sestrą Korolievy.Pilna žiedų,dar nelabai fotogeniška.
Atsakyti
Na ji po kelionės dar nelabai atsigavusi.[url=http://www.radikal.ru]user posted image
Atsakyti
Nuostabiai grazi ta Sestra Korolevy 4u.gif O mano Linde Bee is vieno ir to pacio lapelio uzaugino 2 skirtingai zydincias kelytes. Viena ruzava su melsvais bruksniukais o kita grynai melynais pusiau pilnaviduriais ziedeliais, nors ir tie ir tie grazus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Venta9: 22 rugpjūčio 2012 - 08:41
QUOTE(Venta9 @ 2012 08 22, 10:37)
Nuostabiai grazi ta Sestra Korolevy 4u.gif    O mano Linde Bee is vieno ir to pacio lapelio uzaugino 2 skirtingai zydincias kelytes. Viena ruzava su melsvais bruksniukais o kita grynai  melynais  pusiau pilnaviduriais ziedeliais, nors ir tie ir tie grazus.

Palaukit antro žydėjimo.
O čia mano Goluboi Tuman parodė pirmą žiedukąuser posted image
Atsakyti
sveikos merginos,mano mama iesko sanpaulijos red scarlet..nezinau ar tikslus pavadinimas...gal kas turit augaliuka ar lapuka? labai norim biggrin.gif
jei kas turi ar tures parasykit i az.aciu
Atsakyti