Įkraunama...
Įkraunama...

Sanpaulijos

Pirmus žiedus skleidžia Alamo Frills (H. Pittman)
user posted image
Labai patiko žiedų spalva (realiai ji šiek tiek tamsesnė), forma wub.gif , bet pakol kas nė vieno žiedo nebuvo pilnavidurio verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 02, 13:58)

Jau arktinė kokia graži wub.gif Kaip Jums pavyksta taip gražiai nufotografuoti - reik eit į kitą temą skaityt.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2012 08 02, 15:58)
Jau arktinė kokia graži  wub.gif Kaip Jums pavyksta taip gražiai nufotografuoti - reik eit į kitą temą skaityt..  g.gif

visad dienos šviesoj fotografuoju, bet ne tiesioginėje saulėje, tiesiog šviesiame pavėsyje, kaip foną naudoju šviesią staltiesę arba tiesiog sieną (tada statyt gėlę reikia toliau nuo jos, kad sienos faktūros nesimatytų) ir jei iš arčiau fotografuoju naudoju makro režimą - tiek tų paslapčių mirksiukas.gif Lygiai tas pats su juodu fonu, bet kažkaip man šiuo metu norisi šviesumos ax.gif tada fotografuoji, žiūri kad nesigavo, vėl fotografuoji ir pan. ir t.t. kol rezultatas bent minimaliai tenkina biggrin.gif

maniškių foto kokybė gan prasta, nes kol kas neatradau geros foto mažinimo programos - originalios nuotraukos gan didelės ir ryškios, o kai drastiškai fotošopu sumažinu dėjimui į internetą labai nukenčia kokybė verysad.gif
Atsakyti
Pirmasiss Loisian Lullaby žydėjimas user posted image
Atsakyti
Merginos, kai lapukaijau su vaikučiais mažulyčiais, kaip reikia laistyt? Jų šaknytės juk trumputės, gal nepakanka drėgmės iš lėkštelės? Bijau pilt į patį vazonėlį, kad nenumirtų patekus vandeniui ant lapelių. Kaip teisingai reikėtų daryti?
Atsakyti
as visada laistau is virsaus ir pacias sanpaulijas,ir lapus
Atsakyti
QUOTE(mumrikas @ 2012 08 02, 13:58)
Ma's Arctic Sky

Nuostabi wub.gif Ir nuotraukos labai gražios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Oncik @ 2012 08 03, 10:46)
Merginos, kai lapukaijau su vaikučiais mažulyčiais, kaip reikia laistyt? Jų šaknytės juk trumputės, gal nepakanka drėgmės iš lėkštelės? Bijau pilt į patį vazonėlį, kad nenumirtų patekus vandeniui ant lapelių. Kaip teisingai reikėtų daryti?

Pačių sanpaulijų nerekomenduoja lieti, bet galima drąsiai lieti žemes šalia augalo, kad nepakliūtų ant augalo (ypač augimo taško)
Mano pamastymai g.gif : augaliukų šaknytės trumpos, bet lapai tas jas užsiaugina ilgas, tai turėtų pasiekti ir iš apačios liejant. Nors aš pati lieju iš viršaus
Atsakyti
ačiū 4u.gif
Kai viskas tokiam mini formate, baisu truputuką mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano mas Frogie Prince nei iš šio nei iš to ėmė pūti.Augalas jaunas, nuskyniau porą lapelių, bet kažin ar ką padės, nes pernai žydėjo visai mažas ir lapeliai jo dar palyginus maži.
Atsakyti
Aš irgi laistau savo sanpaulijas (lapukus ir vaikiukus irgi) per viršų, bet kad neapliečiau lapų netyčiom - tą darau su švirkštu be adatos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrazs @ 2012 08 03, 12:45)
Nuostabi  wub.gif Ir nuotraukos labai gražios  thumbup.gif

dėkui wub.gif
Atsakyti